BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Potop

Potop

Set priority
Show messages by
This Post:
00
258251.1
Date: 4/25/2014 4:36:21 PM
Overall Posts Rated:
2828
Ocekujete li rasprodaju u Partizanu i Zvezdi

Da se osvrnem na dve katastroficne utakmice fajnal four-a

Zvezda - Cibona
Zvezda koja je dominirala celu sezonu sa vidnim padom u formi ( za pad krivim trenera jer ne zna da tempira istu da podize i obara) ocajan sut jos manje borbenosti uz odvratne poteze kapitena Zvezde( prljav i bezobrazan igrac strasno njega i Lazica u zatvor) jedina svetla tacka slovenac Jaka. Pet minuta do kraja utakmice Cibona igra sa 4igraca u petorci sa 4faula dal se Radonjic setio da ubaci drvo i da kaze igracima da idu na ulaz i da pune drvo loptama nije smatram da je velikim delom kriv za poraz. Cibona je zasluzeno slavila momci su se vise borili i zaradili pobedu

Partizan - Cedevita
Jako dobra utkamica za publiku bilo je svega i svacega. Bezbroj blokada, preokreta, borbenosti. S jedne strane iskusni Pavlovic sa druge strane Nurkic(smatram da ce biti nezaustavljiv za koju godinu strasno lici na Pekovica sa konstitucijom). Pobeda uz buzzer beater(nas omiljeni :D). Moje neko glediste na utakmicu tj na greske Partizana su: 11razlike nesportski faul Gagica(koliko puta moram da kazem da gluplje stvorenje nisam upoznao i saradjivao sa istim) 5poena za podizanje Cedevite na noge koja za manje od 2minuta dolazi na -1. Zatim prebacili smo sve na Pavlovica nije mi jasno da najstariji u ekipi mora da se bori najvise da umire na terenu a drugi da gledaju. Imamo 1razlike drvimo loptu 20sekundi u mestu i naravno i ocekivano uradili smo ono sto i uvek u zadnjim napadima promasili preko ruke sutem u zadnjim sekundama da bi Smith pokupio loptu i za nesto vise od 3sekunde uspeo da neometano doseta do 11metara i sutne trojku uz Bogdanovica koji trci unazad i pusta ga umesto da pridje i stane i makar omete koliko toliko sut.

U svakom slucaju veliko razocarenje u nasu kosarku al moralo je kad tad da se desi godinama je unistavamo pitanje je dal nam je bilo dosta i dal ce barem sa mladjim generacijama da pocnu da rade kako treba

Umalo da zaboravim jako me je razocaralo navijanje Delija(iako sam navijac Partizana ocekivao sam mnogo vise od njih). U najbitnijoj utakmici sezone kad je bilo tesko cutalo se na tribinama.

Ovo je neko moje skromno misljenje naravno verovatno cu sutra imati jos nesto da dodam kad se sve slegne i pregleda jos jednom.

Svako misljenje je dobrodoslo samo ostanite civilizovani i ostavite cupkanja i stipkanja po strani

This Post:
00
258251.2 in reply to 258251.1
Date: 4/25/2014 5:54:14 PM
Overall Posts Rated:
1717
Sve se slazem sa tobom.
Sto se tice Delija, ako nisi upucen bojkotuje se ABA liga(jako glup potez ali sta je tu je, ja sam protiv tog bojkota)

From: Nemac
This Post:
11
258251.3 in reply to 258251.1
Date: 4/25/2014 6:07:52 PM
Overall Posts Rated:
110110
Sad ih treba pozvati u Utisak nedelje... Obojicu... Da vidimo sta ima sad da kazu...

Potop nase klupske kosarke, i to u sred Beograda...

From: krmelj
This Post:
11
258251.4 in reply to 258251.2
Date: 4/25/2014 9:59:32 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
I treba ovako! Zasluzili su i jedni i drugi. Posle tolikog ovosezonskog prepucavanja na relaciji Vujosevic-Covic i svakakvog siljenja i bahacenja,stvaranja nestvarne mrznje ovako nesto je i trebalo da ih snadje.
Sto se tice Partizanove utakmice,kada je Smith pogodio trojku iskreno bilo mi je drago iako su Hrvati dobili nase. Zasto? Zato sto su se ti isti grobari toliko podsmevali Zvezdi i suzama Blazica vece pre ovoga da su ovo i zasluzili. Nije lepo smejati se tudjoj nesreci. Ovako oba kluba su ostala bez EL i to sto je snaslo i Partizan je NAJVECA MOGUCA PRAVDA!!!

Last edited by krmelj at 4/25/2014 10:05:49 PM

This Post:
00
258251.5 in reply to 258251.4
Date: 4/26/2014 3:40:44 AM
I B S
III.12
Overall Posts Rated:
166166
NAJVECA MOGUCA PRAVDA!!!

ali mi je zao partizana. ovosezonski peh sa povredama je trabalo da naplati sledece godine prolaskom u top8 ako ne i na f4.
ovako, ostaje utesni turnir. a czbdfmp, pa nadam se da ce izboriti ucesce u euroleague...

This Post:
11
258251.6 in reply to 258251.4
Date: 4/26/2014 4:35:00 AM
Overall Posts Rated:
1212
Iskreno da li bi ste se vi smejali nama sa smo mi igrali dan pre vas,naravno da bi

This Post:
00
258251.7 in reply to 258251.6
Date: 4/26/2014 5:37:53 AM
Znaci, ja zivim u brdsko-planinskom kraju, tako da ove padavine i eventualni moguci potop mi ne mogu nista. A ako se desi da padavine ne stanu narednih godinu dana, ja sam spremio nojevu barku. bjadj

This Post:
00
258251.8 in reply to 258251.1
Date: 4/26/2014 6:06:28 AM
ALE I NEMANI
II.2
Overall Posts Rated:
415415
Što se tiče prvog polufinala, rekao sam društvu, oko 3 min. pre kraja meča, da će Simonović šutirati u buzzerbeater za pobedu i promašiti. Drago mi je što sam bio u pravu, zbog njega, Radonjića i Čovića. Da je bilo koji drugi igrač šutirao, želeo bih pogodak.
Kad nisu pune tribine, ludih navijača, Zvezda je samo solidna ekipa. I Kup su osvojili, samo na navijače...

This Post:
00
258251.9 in reply to 258251.1
Date: 4/26/2014 6:16:17 AM
ALE I NEMANI
II.2
Overall Posts Rated:
415415
Što se tiče drugog polufinala, vratila se Kecmanova trojka, kad je najteže i tako to uvek biva.

Teško mi je da priznam, ali zaslužili smo ovakav debakl, samo zato što ni u čemu nismo složni. Lepo je rečeno pre F4: Zavadi Srbe, pa vladaj.
Dokle god budemo goveda, tako ćemo i prolaziti...

This Post:
77
258251.10 in reply to 258251.9
Date: 4/26/2014 6:55:56 AM
Overall Posts Rated:
590590
Gluposti. Kakav potop? Izgubili, pa sta? Kao da su Partizan i Zvezda toliko dominantni u odnosu na hrvatske klubove, pa je ovo sad neka nacionalna tregedija. Nikad nisu bili, niti ce biti. Pa mi i danas kad igramo u Zadru koji jedva opstaje, muku mucimo da dobijemo i igramo egal utakmice!
Da je postojala sansa, jeste. Da ostaje zal, ostaje. Ali najveca tragedija je videti suze momaka koji su prakticno na pocetku svojih karijera (Blazica, Bertansa, Zoa...) zbog jednog poraza. Tu se vidi koliko je njima bilo tesko da igraju, kako im je objasnjeno da je ovo utakmica na zivot i smrt. Kao da ne postoji sutra. E, to je potop. Taj nas nacin razmisljanja. Pa ti momci imaju jos desetak godina karijere, igrace jos mnogo lepih i teskih utakmica, igrace i za vece timove od nasih, igrace za reprezentacije svoje zemlje. I mi smo ih osudili na tugu svojom bolesnom ambicijom da oni "moraju" da pobede jer smo mi to tako zamislili.
Bolje i psiholoski spremnije ekipe su usle u finale. I mogu vam reci da cu sa posebnom kosarkaskom paznjom ispratiti finalnu utakmicu i da cu svim srcem navijati za "klince" Sarica i Nurkica. A mi pustimo nase momke da se igraju kosarke. Bez pritiska. Bez imerativa pobede. Bez igre na zivot i smrt. Nikad vise!

Last edited by Zvone Kralj at 4/26/2014 8:21:06 AM

This Post:
55
258251.11 in reply to 258251.4
Date: 4/26/2014 7:10:27 AM
Overall Posts Rated:
740740
I treba ovako! Zasluzili su i jedni i drugi. Posle tolikog ovosezonskog prepucavanja na relaciji Vujosevic-Covic i svakakvog siljenja i bahacenja,stvaranja nestvarne mrznje ovako nesto je i trebalo da ih snadje.
Sto se tice Partizanove utakmice,kada je Smith pogodio trojku iskreno bilo mi je drago iako su Hrvati dobili nase. Zasto? Zato sto su se ti isti grobari toliko podsmevali Zvezdi i suzama Blazica vece pre ovoga da su ovo i zasluzili. Nije lepo smejati se tudjoj nesreci. Ovako oba kluba su ostala bez EL i to sto je snaslo i Partizan je NAJVECA MOGUCA PRAVDA!!!

Iskreno gluplju, debilniju, idiotskiju recenicu od ove tvoje zadnje nisam cuo u zadnjih 15 godina.

To ako se neki debil u tvom drustvu smejao zvezdi to je njegov problem.

Ali da je to NAJVECA MOGUCA PRAVDA to su reci nekog ko ili je na nivou dvogodisnjaka pa je tek zapamtio te reci i upotrebljava ih samo zato sto eto moze da ih izgovori ili nekog ko je srbomrzac.

Verovatno se neko od Srba smejao i nekom bombardovanju druge zemlje, pa bi po tebi NAJVECA MOGUCA PRAVDA bila to sto su i nas bombaradovali????!?!?!??

Ni jedni ni drugi nisu zasluzili da im se ovo desi. Zvezda ima odlicnu sezonu, uzeli su kup, dosli do polufinala eurocup-a, bili ubedljivo najbolji u ligaskom delu ABA lige.

Partizan uz sve probleme sa povredama kljucnih igraca, odigrao odlicnu euroleague sezonu, bio treci u ABA ligi.

ZASLUZILI????!?!?!?!?

Ne bih se slozio. Jednostavno desilo se. Zvezdi jer covek ne zna da tempira formu igracima, Partizanu jer je sudbina htela tako.

Ali da je to NAJVECA MOGUCA PRAVDA, to je bolesnicka izjava.

Last edited by Dumbarajko at 4/26/2014 7:11:16 AM