Izgleda da se ipak neki raniji trud isplatio. Hvala svima koji su glasali za mene. Pa da krenemo vec u ove rane sate sa radom.
Da krenemo sa najmladjima. Sa drafta vec imam spisak igraca od 18 god sa potencijalom 9+. Tu ima nekih 40ak igraca. Njih 25 je odvojeno i za svakog je napravljeno otprilike kako bi trebalo da izgleda kad "poraste". Cekao sam rezultate da budu zvanicni pa da pocnem da se javljam menaderima tih igraca. Pokusacu da nadjemo neki zajednicki dogovor, pa da se sve podredi treningu tih derana, jer od njih 25, bar 5 da uspe znaci da smo uspeli sa ovom generacijom. Znaci vec sada posle ovog maila se njima javljam.
Ostatak drafta nemam, ali to cu resiti u roku 2-3 dana, pa ce sve biti organizovano po skautima, tako da ce se do petka ve svim menadzerima javiti skauti.
Igrace od 19 i 20 god cekam ok Koste da dobije, al ako se ne oglasi preko skauta cu videti sa cime raspolazemo.
Za kraj najtuznija prica. Logicno je da se prvo javljam ovim u u21 timu sto su, al to je toliko tuzno da je bolje da se prvo skoncentrisem na klince da bi izbeglo da nam buduci narastaji izgledaju ovako:

Jako losa generacija, al ajde da ne kukam. Ne krivim nikog, al ovo je ispod svih kriterijuma.
Uglavnom krece sljakanje, danas cu objaviti listu skauta.