Съвсем случайно забелязах, че в секцията с моите постижения (да, същото онова меню, което почти никой не цъка и се пази от него), нямам почти никакви промени от 2011-та насам.
Позагледах се в статистиките и видях, че всъщност има пропуски. Така например, "I`m Pretty Sure the Tiebreaker Goes To Me" имам само 1 точка за разлика над 250 точки. Миналия сезон завърших с разлика от 800, за което е трябвало да получа още две точки - съответно над 500, и над 750.
Другата забавна класация е : Happy Anniversary!, където имам само 1 точка за "Happy half-birthday"!? Точката датира отпреди 2 години и продължава да си стои така. Явно още не съм мръднал от това ниво! :D
Crushing Victory - Според това постижение от 2011 насам не съм печелил мач с над 50 точки разлика, защото и тук имам само 1 точка (за над 25 точки в моя полза). Само този сезон имам 6-7 мача, в които съм бил с над 50 точки разлика. Имам и с над 100. Но това не е отбелязано никъде.
Въпреки, че постиженията са най-маловажното нещо в бъзъра ми стана любопитно, как точно се присъждат те и дали пропускам някакви странни правила.
А е възможно и да е бъг. :)
Last edited by bozmana at 10/27/2013 12:57:57 PM