heh no to fajny skład się uzbierał...ale pytanie jedno (przepraszam za nie z góry) - po co skaut grajków powyżej 25 lat?
od wielu sezonów wpisywano tu selekcjonera, a w bazie małych i podkoszowych i tak Mario i Huanito mieli swoje grupy niekoniecznie młodsze od tego wieku.
po prostu chodziło o minimalizowanie oczu, jakie patrzą na najlepszych grajków w kraju (była kiedyś afera o to - bo jak wiemy, powoływani/sprawdzani są nie tylko ściśli kadrowicze ale i zaplecze dalsze lub blizsze). Selekcjoner (co potwierdzi koźlik) spokojnie daje sobie radę z porównaniem potencjalnych kadrowiczów (starych) z obecnymi w bazie. Według mnie zbędna rola a daje dostęp do praktycznie całej bazy kolejnemu użytkownikowi (ok szczęście, że jest to Koźlik - ale według mnie jest to zbędne). Wydaje się, że skile całości powinna widzieć tylko jedna osoba w kraju (reszta niech widzi grupy - ale czemu ktoś ma mieć dostęp do całości kadrowiczów zazwyczaj są to gracze powyżej 25 roku życia...co na to rywale z ligi Koźlika?) ;). Ale to taka moja uwaga. Powodzenia.