Před 2 sezonama jsem kandidovala na post trenéra NT, v těchto volbách kandidovat nehodlám, ale ráda podpořím kandidáta, který by šel do voleb s podobnou vizí jako já minule a pokud by systém fungoval, nebráním se v budoucnu v rámci rotace na 2 sezony NT převzít.
Současnému trenérovi honza999 se nedá upřít, že dokázal vybojovat 2 stříbrné medaile s týmem, který převzal a navázal na předchozí úspěchy, během posledních 8 sezon náš NT vybojoval 6 medailí, 5-krát byl ve finále. Taky se mu nedá upřít, že v NT se začali prosazovat Candra a Indra, na jejichž tréninku měl lví podíl ve svém klubu. Co podle mne u něj nejvíce vázne, je komunikace. Nikde se nelze zapojit do předzápasové debaty. Příspěvky na foru se obvykle omezují na předzápasové info, které obvykle shrnuje i týden starý zápas. Očekávala bych, že co nejdříve po skončení zápasu bude vždy následovat i pozápasové info. Chybí mi taky větší míra přehledů, které by dělal z vlastní iniciativy, většinou se dočkáme jen strohého výčtu kandidátů jednou za sezonu. Sám shrnul ve své řeči nástrahy, se kterými bojuje, ale je podle mne málo aktivní, aby hráčům zajistil působení v klubech, kde se jim dostane patřičné pozornost v oblasti tréninku a minutáže. Pokud nenastane nějaká pohroma, ještě asi tým dokáže příští 2 sezony bojovat o medaile, ale je otázkou, jestli za 2-3 sezony, kdy nejspíše skončí největší eso týmu Urbánek, bude někdo ze skupiny hráčů Rázl, Sklenář, Sixt, Ouřada, Vejmola připravený na to, aby hrál takovou úlohu jako on. Na perimetru to vypadá docela nadějně a generační obměna probíhá docela úspěšně i přes výpadky u třicátníků Holuši a Štrunce.