BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248069.2 in reply to 248069.1
Date: 9/19/2013 5:20:41 AM
Flumpaci
III.1
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Před 2 sezonama jsem kandidovala na post trenéra NT, v těchto volbách kandidovat nehodlám, ale ráda podpořím kandidáta, který by šel do voleb s podobnou vizí jako já minule a pokud by systém fungoval, nebráním se v budoucnu v rámci rotace na 2 sezony NT převzít.
Současnému trenérovi honza999 se nedá upřít, že dokázal vybojovat 2 stříbrné medaile s týmem, který převzal a navázal na předchozí úspěchy, během posledních 8 sezon náš NT vybojoval 6 medailí, 5-krát byl ve finále. Taky se mu nedá upřít, že v NT se začali prosazovat Candra a Indra, na jejichž tréninku měl lví podíl ve svém klubu. Co podle mne u něj nejvíce vázne, je komunikace. Nikde se nelze zapojit do předzápasové debaty. Příspěvky na foru se obvykle omezují na předzápasové info, které obvykle shrnuje i týden starý zápas. Očekávala bych, že co nejdříve po skončení zápasu bude vždy následovat i pozápasové info. Chybí mi taky větší míra přehledů, které by dělal z vlastní iniciativy, většinou se dočkáme jen strohého výčtu kandidátů jednou za sezonu. Sám shrnul ve své řeči nástrahy, se kterými bojuje, ale je podle mne málo aktivní, aby hráčům zajistil působení v klubech, kde se jim dostane patřičné pozornost v oblasti tréninku a minutáže. Pokud nenastane nějaká pohroma, ještě asi tým dokáže příští 2 sezony bojovat o medaile, ale je otázkou, jestli za 2-3 sezony, kdy nejspíše skončí největší eso týmu Urbánek, bude někdo ze skupiny hráčů Rázl, Sklenář, Sixt, Ouřada, Vejmola připravený na to, aby hrál takovou úlohu jako on. Na perimetru to vypadá docela nadějně a generační obměna probíhá docela úspěšně i přes výpadky u třicátníků Holuši a Štrunce.

This Post:
11
248069.3 in reply to 248069.2
Date: 9/19/2013 8:04:53 AM
Brněnští Saláti
II.1
Overall Posts Rated:
5151
Přiznám se, že národní tým jen "pozoruju", čili čtu co je nového. a starám se vesměs o svůj tým. Na trénování NT nadějí zatím nemám atd. a nechci říct, že co jsi tu napsala není pravda (dokonce jsem tě myslím i minule volil), ale když se na to tak dívám, myslím tím počet ( spíš nepočet ) kandidátů na pozici trenéra NT a fluktuace, spíš úbytek hráčů této hry, tak to vede celkem dobře. A zatím není ani další kandidát. To jen tak na okraj.

This Post:
00
248069.4 in reply to 248069.3
Date: 9/19/2013 12:14:11 PM
Flumpaci
III.1
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Psala jsem, že výsledky má. Když se podíváš na soupisku, nejmladšímu hráči je 26, takže mu bylo 24, když tým převzal a draftován byl na konci sezony 16. Ten úbytek manažerů se projeví spíše do budoucna. Ale samozřejmě částečně se projevuje už i teď, že se hůř hledají kupci pro potenciální reprezentanty. A tam je kamenem úrazu hlavně úbytek manažerů, co hrávali a spolupracovali s NT dlouhou dobu. A taky kromě skutečného úbytku týmů je tu pak druhý, týmy, které sice nezanikly, ale hrají už BB jen hodně pasivně.
Píšeš, že ani není další kandidát. Ve skutečnosti ale jsou další 3 sranda kandidáti, kteří ale neuznali za vhodné napsat volební řeč. Můj příspěvek měl být i tak trochu burcující, aby se případně odhodlal kandidovat někdo, kdo by mohl být rozumným protikandidátem současnému trenérovi. Taky proto, aby volby nebyly nudné a předem rozhodnuté.

This Post:
00
248069.5 in reply to 248069.4
Date: 9/19/2013 12:25:51 PM
Brněnští Saláti
II.1
Overall Posts Rated:
5151
Máš pravdu těch ostatních kandidátů jsem si ani nevšiml. Asi i proto, že čekám kdo s čím přijde než dám svůj hlas. Teda jestli vůbec někdo s něčím přijde. Jinak nejde než se vším souhlasit.

From: wamba

This Post:
00
248069.6 in reply to 248069.4
Date: 9/19/2013 1:41:44 PM
cinomusoj
II.4
Overall Posts Rated:
4444
podle mě je teď před volbami na nastínění svého konceptu už pozdě, pokud se nezajímal, nevyjadřoval k repre a nenaznačoval svůj koncept během sezóny, tak teď mě "jen nějakou řečí" nemůže přesvědčit

Ps. já vím že způsob voleb na BB k takovému způsobu do jisté míry vybízí
Pss. a taky vím, že ostatním to stačí, když do U21 mohl vyhrát někdo, o kom jsem do té doby neslyšel a navíc, neznal nějaké věci (což chápu) a nenechal si poradit (což už se moc nechápal)

From: flumpinka

This Post:
00
248069.7 in reply to 248069.6
Date: 9/19/2013 1:56:45 PM
Flumpaci
III.1
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Proč by ne? Kdyby se přihlásil někdo, kdo dlouhodobě tréninkem pomáhá repre a aspoň občas něco napíše na fóru? Nějací lidi mě napadají, ale nechci jmenovat.

This Post:
11
248069.8 in reply to 248069.2
Date: 9/19/2013 3:23:34 PM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
K té situaci podkošem, Urbánek by měl vydržet dvě sezony (tj. 33, 34 let) tu další sezonu je otázka jak na tom bude. Z vyjmenovaných hráčů by ho měl nejvíce nahradit Rázl (který má ale pouze pot10, v současné době ztrácí dva podkošové skoky na Urbánka, ale například u něj nebudou trénovany přihrávky až na takovou úroven jako má Urbánek (měl Hána). V dlouhodobějším horizontu by mohl být druhou vůdčí osobností především Ouřada.