BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
From: ron1243
This Post:
22
248002.3 in reply to 248002.2
Date: 9/18/2013 10:39:04 AM
Overall Posts Rated:
168168
שלום לכולם,
אני רון, מאמן גליל גלבוע (בבאזר כמובן- לא מתיימר להיות שרון דרוקר) מליגה לאומית מספר 3. פעיל בבאזר בשתי קדנציות רצופות סך הכל כ20 עונות, מתוכן עזרתי לנבחרות ישראל בכך שפיתחתי שני שחקנים אשר עברו בנבחרת הצעירה (יעקב לנדאו ורענן בנאדו), כאשר אחד מהם הגיע גם לבוגרת(לנדאו). מעבר לזה תפקדתי כסקאוטר של הנבחרת הצעירה למשך תקופה לא קצרה (כ6 עונות)- שם עזרתי למאמנים רבים לבנות את השחקנים שלהם לרמת נבחרות ישראל.
הישגי בקבוצתי האישית- בקדנציה הקודמת שלי בבאזר החזקתי בקבוצה שהגיע עד לגמר הפליאוף בליגה 2.4. בקדנציה החדשה הגעתי בעונה שעברה לגמר הפליאוף- כבר בעונתי הראשונה בליגה לאומית, ובעונתה החמישית בלבד של קבוצתי.

במידה ואבחר- אבנה סביבי צוות של מאמנים שיעזרו לי בניהול הנבחרת- אשתדל שיהיה מדובר במאמנים מנוסים כמה שניתן, בשילוב של דם חדש של מאמנים טריים שיהוו את הדור הבא של באזר ישראל. כולל סקאוט אחר יריבות, מעקב אחרי שחקנים שבתקופת מעבר (גילאי 22+ אשר מיועדים לנבחרת הבוגרת), וכמובן קשר ישיר עם מאמן הנבחרת הצעירה גל.

מבחינה טקטית- אני דווקא לא מאמין בשיטת הלוק כל זמן שאפשר. אני אוהב להשתמש בטקטיקות מגוונות כמה שניתן, ולקחת בחשבון כל טקטיקה לפני כל משחק. כמובן שזה לא פוסל את אופציית הלוק, ובמידה ואכן הנבחרת שלנו בנויה רק למשחק פנימה- אאלץ לשחק הרבה פנימה. אך אני מקווה שתהיה האפשרות לשחק גם אחרת. אם לא תהיה האפשרות, אני אנסה לדאוג לכך שלמאמנים הבאים יהיו אפשרויות רחבות יותר דרך כיוון של שחקנים צעירים למשחק חוץ.

אז זהו בערך.
אשמח לענות על כל שאלה שיש לכם,
רון.

This Post:
33
248002.4 in reply to 248002.2
Date: 9/18/2013 11:02:05 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
שלום לכולם.
גם אני החלטתי להתמודד לנבחרת.
לאחר הפסקה ארוכה מאוד החלטתי לחזור.
בעונות האחרונות היה הרבה פיקוח על שחקנים בני 22-25. יש כמה שחקנים מאוד מעניינים.
הנבחרת עצמה לא כל כך התקדמה. המיקום שלנו נשאר אי שם באמצע וההגרלות שלנו בכל עונה קשות הן באליפות אירופה והן בטורניר הניחומים.
לא אשקר...במידה ואבחר אני מגיע עם מטרה עיקרית. ביצוע מהפך בנבחרת. זאת אומרת שאני לא רואה לנכון להשאיר שחקנים מסויימים ואני רוצה לזמן צעירים יותר שמתאמנים ומתפתחים.
התוצאה?? זה יכול להחליש אותנו אבל הצלחות לו מגיעות בין רגע.

פיתוח שחקנים: כמו שאהוד כבר כתב. כמעט בכל עמדה חסר לנו שחקן ברמה עולמית- זה נכון שקשה לבנות כאלה אבל בעונות האחרונות הרבה יותר מאמנים הבינו שצריך שינוי בתוכנית האימונים והתחילו לאמן מולטי סקיל. המון פורוורדים איכותיים במשכורות נמוכות שקבוצות יכולות להחזיק. אני חושב שנצטרך לנקוט גם בדרכים אלו. שחקנים בעלי משכורות נמוכות שנותנים הכל מהכל.

מבחינה טקטית- כל האופציות פתוחות. לא יהיה רק פנימה או רק החוצה.
בנוגע להתלהבות- נשתמש בכל הכלים האפשריים.
צוות- כמובן אני דוגל בצוות רחב. ככל שיהיו איתנו יותר אנשים רציניים ככה המסרים יעברו חזק יותר לכל המאמנים שמחזיקים פוטנציאלים טובים.

לאלו שלא מכירים אותי.אני יהודה. מאמן סיאטל סופרסוניקס מליגת העל. מאמן בבאזר מהרגע הראשון.
אימנתי מספר פעמים את הנבחרות הצעירות והבוגרות. הגעתי גם להישגים כגון חצי גמר אליפות אירופה בוגרות בעונה 5.
הישגים יפים בעונות 16-17 בצעירה כולל עוד גביע.
בעונות 10-11 הייתי אחראי על בניית הסגל בצעירה. 2 גביעים לארון.

שיהיה בהצלחה לכל המתחרים.

Last edited by The Glove 20 at 9/18/2013 11:02:37 AM

From: GM-Eran
This Post:
11
248002.5 in reply to 248002.4
Date: 9/19/2013 6:51:44 AM
Overall Posts Rated:
341341
חג שמח לכולם. החלטתי להגיש שוב את מועמדותי, לאור העובדה שאנחנו ממשיכים להיכשל ברמת הנבחרות עונות ע"ג עונות.
מהו כישלון? הגעה למיקום נמוך הרבה יותר מגודל הקהילה שלנו.

מי אני?
אני היוזר היחידי במשחק שיש לו באן אין סופי ולכן לא יכול להגיב בפורומים, אבל בהחלט משתדל לעזור לאנשים בהודעות פרטיות ובכלל להגיב לנושאים שונים.
התחלתי ממש במשחק האחרון של עונה 15, והיום אני מתחיל עונה שנייה בליגת העל.

למה אני?
יכולת ניהול במשחק - מעולם לא נאלצתי להתחיל מחדש את המשחק, ומעולם לא ירדתי ליגה.
יכולת אימון - ביצעתי שתי עליות ליגה (מהליגה השלישית ומהליגה השנייה) מהמקום האחרון בפלייאוף. כלומר, ללא ביתיות.
דוגמא אישית וידע -אני משקיע אישית בדראפט ובמתאמנים ולא רק מצפה מאחרים לעשות את העבודה.

גישת ניהול הנבחרת:
אני רוצה לעודד אימון שחקנים, ובהחלט יש לי רעיון איך לבצע את זה. אנחנו מפסידים שחקנים סתם בגלל בקשות אימון שגויות לחלוטין ובגלל חוסר עזרה למאמנים.
הנבחרת היא של כולם ועזרה היא תמיד מבורכת, כך שאשמח לסגל נרחב.

מטרות - לא אתן מטרות לא סבירות, רק כדי שייבחרו בי, ולא אנמיך ציפיות רק כדי שאוכל לחזור עונות ע"ג עונות על התירוץ שזה מה שיש.
אני מאמין שאנחנו צריכים בשלב ראשון לעלות דרג וזה המינימום שאני מכוון אליו ומאמין בו.

אני גם מתכוון להתערב באימון של שחקנים בכל הגילאים שיכולים להיות בנבחרת באיזשהו שלב. לא משנה מה גילם.

סיכום:
בפעם האחרונה שניסיתי להיבחר לנבחרת הבוגרת, נבחר מישהו אחר שהוביל את ישראל לאחד הקמפיינים הגרועים שלה.
אני מקווה שהפעם הבחירות יהיו נקיות מחשדות והתוצאות בהן ומהן תהנה שונות.

בנבחרת הצעירה כבר משהו כמו 10 עונות יש את אותם שלושה מאמנים, שמהווים יחדיו את מאמני הנבחרת הצעירה העיקריים.
כל קדנציה או שתיים הם מחליפים מקום על כיסא, אבל לא באמת משתנה כלום.
כל פעם הם מספרים שניהול הנבחרת הוא בסדר, אבל אנחנו נבחרת קטנה.
הפעם אחד מהם בחר להתמודד ואחר יוצר לו בילד-אפ יפה.

לכן, חשוב להדגיש שוב - אנחנו לא נבחרת קטנה ולא גדולה (מבחינת כמות משתמשים). [קשה לי עם זה שמורידים ציפיות וערך שחקנים כדי להסביר חוסר הצלחה].
אנחנו במקום טוב באמצע, ולמחשב אין "גנים" שאפשר להאשים אותם בחוסר ההצלחה של הנבחרות.
המיקומים אליהם אנחנו מגיעים נמוכים יותר מגודלנו.
זה כישלון. בעיקר שזה חוזר על עצמו עונות ע"ג עונות.

אני יכול גם להוסיף שמעבר לנושא האסטרטגיות במשחק, שלא תמיד אני מסכים עימן, יש את נושא אימון השחקנים והבקשות מהמאמנים.
הבקשות הן בפשטות (מהמעט שאני מכיר) - שגויות.
לכן, כפי שכתבתי קודם, שחקן שהוא נטו לצעירה יישאר באחריותם ולא אתערב, אבל כל שחקן שיש לו סיכוי להגיע לבוגרת, יקבל תידרוך מהנבחרת הבוגרת. כמו שראוי שיקרה, כי הצרכים של שתי הנבחרות שונים.

נאום ההתמודדות של פיני (שבגלל באן מהפורום לא יכול להשתתף בדיוני הפורום).

כל אדם המעוניין לעזור לפיני לרשום את תגובותיו בפורום, שיפנה אליו באופן פרטי. פרסמתי את דבריו כדי לתת לו צ'אנס הוגן לפרסם את דבריו, מעבר לזה עבודתי כאן הושלמה. אם מישהו מעוניין לעזור לו להתכתב בנושא הדיבייט, שיצור איתו קשר.

Last edited by GM-Eran at 9/19/2013 6:52:40 AM