שלום לכולם,
אני רון, מאמן גליל גלבוע (בבאזר כמובן- לא מתיימר להיות שרון דרוקר) מליגה לאומית מספר 3. פעיל בבאזר בשתי קדנציות רצופות סך הכל כ20 עונות, מתוכן עזרתי לנבחרות ישראל בכך שפיתחתי שני שחקנים אשר עברו בנבחרת הצעירה (יעקב לנדאו ורענן בנאדו), כאשר אחד מהם הגיע גם לבוגרת(לנדאו). מעבר לזה תפקדתי כסקאוטר של הנבחרת הצעירה למשך תקופה לא קצרה (כ6 עונות)- שם עזרתי למאמנים רבים לבנות את השחקנים שלהם לרמת נבחרות ישראל.
הישגי בקבוצתי האישית- בקדנציה הקודמת שלי בבאזר החזקתי בקבוצה שהגיע עד לגמר הפליאוף בליגה 2.4. בקדנציה החדשה הגעתי בעונה שעברה לגמר הפליאוף- כבר בעונתי הראשונה בליגה לאומית, ובעונתה החמישית בלבד של קבוצתי.
במידה ואבחר- אבנה סביבי צוות של מאמנים שיעזרו לי בניהול הנבחרת- אשתדל שיהיה מדובר במאמנים מנוסים כמה שניתן, בשילוב של דם חדש של מאמנים טריים שיהוו את הדור הבא של באזר ישראל. כולל סקאוט אחר יריבות, מעקב אחרי שחקנים שבתקופת מעבר (גילאי 22+ אשר מיועדים לנבחרת הבוגרת), וכמובן קשר ישיר עם מאמן הנבחרת הצעירה גל.
מבחינה טקטית- אני דווקא לא מאמין בשיטת הלוק כל זמן שאפשר. אני אוהב להשתמש בטקטיקות מגוונות כמה שניתן, ולקחת בחשבון כל טקטיקה לפני כל משחק. כמובן שזה לא פוסל את אופציית הלוק, ובמידה ואכן הנבחרת שלנו בנויה רק למשחק פנימה- אאלץ לשחק הרבה פנימה. אך אני מקווה שתהיה האפשרות לשחק גם אחרת. אם לא תהיה האפשרות, אני אנסה לדאוג לכך שלמאמנים הבאים יהיו אפשרויות רחבות יותר דרך כיוון של שחקנים צעירים למשחק חוץ.
אז זהו בערך.
אשמח לענות על כל שאלה שיש לכם,
רון.