BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εκπαίδευση Καινούργιων Ανερχόμενων Μάνατζερ

Εκπαίδευση Καινούργιων Ανερχόμενων Μάνατζερ

Set priority
Show messages by
This Post:
33
244298.1
Date: 6/17/2013 10:54:12 AM
Overall Posts Rated:
7070
Ήμουν πολύ καιρό ανενεργός.Θέλω όμως να επανέλθω στην ενεργό δράση.Όποιος καινούργιος manager θέλει βοήθεια για το στήσιμο της ομάδας του μπορεί να ρωτάει εδώ ή με προσωπικό μήνυμα.Επειδή οι απόψεις που θα εκφράζονται είναι προσωπικές αναφέρω ότι ουδεμία ευθύνη φέρω για τα αποτελέσματα της ομάδας σας.Συνεχίζετε την ανάγνωση με δική σας ευθύνη.
Σκεφτόμουν πώς μπορεί να γίνει ένα είδος εκπαίδευσης-σχολείου και κατέληξα στον εξής τρόπο.Κάθε μαθητής μπορεί να κάνει μια ερώτηση-post.Καλό θα ήταν να έχουμε την υπομονή να απαντηθεί η προηγούμενη ερώτηση προτού κάποιος ρωτήσει κάτι καινούργιο.Σε 2 πράγματα θα απαντώ.Οι ερωτήσεις θα πρέπει να είναι της εξής μορφής.

Α)Σύγκριση δύο παικτών ίδιας θέσης σε ίδιο σύστημα: Έχω τον παίκτη Α με stats μπλα μπλα μπλα...και τον παίκτη Β με stats μπλα μπλα μπλα και παίζω Look Inside.Ποιος από τους 2 είναι καλύτερος?

Β)Έχω τον τάδε παίκτη με stats μπλα μπλα μπλα...Σε ποιο σύστημα θα πάρω τα μέγιστα από αυτόν τον παίκτη?

Για να προλάβω οποιαδήποτε έκρηξη συζητήσεων γύρω από το πρόσωπο μου..Δεν είμαι ο μάνατζερ που ξέρει να παίζει το παιχνίδι.Δεν είμαι καν στην Α1.Αλλά όποιος από μικρότερη κατηγορία θέλει να ρισκάρει ακούγωντας τις συμβουλές ενός αγνώστου ας ρωτήσει.Νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στα φόρουμς.Φυσικά θα μπορεί να απαντάει όποιος θέλει στις ερωτήσεις και γιατί όχι managers καλύτεροι από μένα.Απλά εγώ στην προσπάθεια μου να γίνω πιο ενεργός θα απαντάω σε όλες τις ερωτήσεις αυτού του τύπου.