περιμένω Μαμού με σεντόνια και αναλύσεις, αλλά ας κάνω την αρχή.
τα παιδιά που απάντησαν δηλώνουν
ευχαριστημένοι και εξακολουθεί να τους αρέσει το παιχνίδι όπως πρώτα και καλύτερα. not bad at all και σίγουρα μια μικρή έκπληξη από εμένα εδώ για το ακόλουθο λόγο. όταν ανεβαίνει 1/16 από κάθε όμιλο, αυτό αυτομάτως σημαίνει πως οι πολλοί δεν μπορούν να σταυρώσουν άνοδο. κι αυτή η σταθερότητα προκαλεί απογοήτευση. μίνι έκπληξη εδώ.
στο τι μας αρέσει, απάντησα το
ε) Παρέχει πολλούς διαφορετικούς-ενναλακτικούς τρόπους επιτυχίας, διότι θεωρώ πως έχουμε καταπληκιτκή μηχανή αγώνων κι αυτό είναι που κάνει το μπάζερ να ξεχωρίζει και να υπερτερεί από άλλα μάνατζερ real time παιχνίδια. όσοι από εμάς πάιζουμε και χατρίκ, καταλαβαίνουν τι εννοώ.
αδύναμο στοιχείο είπαμε το σύστημα προπόνησης. διαφωνώ κάθετα. αδύναμο στοιχείο είναι οι εντελώς αλλοπρόσαλλες τιμές στην αγορά. άλλα ντάλλα είναι. στο μπάζερ ο Λο κοστίζει σε αγορά λιγότερα από τον Σλούκα ή τον Μάντζαρη ή τον Ξανθόπουλο. γενικά στο θέμα χρήμα ίσως πρέπει να υπάρξουν κι άλλες αλλαγές σύντομα κατέ με ειδικά αν μειωθεί αισθητά το πλήθος των χρηστών.
στο αν
ακουγόμαστε 40% είπε κάποιες φορές. πράγματι υπάρχουν απαντήσεις από επίσημα χείλη ΒΒ ή GM στα αντίστοιχα θέματα και όλο και κάποιες μικροαλλαγούλες έχουμε κάθε σεζόν, επομένως θα συμφωνήσω.
οι
Έλληνες GM έχουν την εμπιστοσύνη μας και δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση αφού πρόκειται για γλυκύτατα άτομα και ευγενικά. βέβαια θέλει edit η ερώτηση αφού λέει δουλεία και όχι δουλειά.
παλιοί χρήστες: απάντησα το
γ μέτρια καθαρά για ποσοτικούς λόγους. πχ πολλούς μάνατζερ Α1 δεν τους έχω δει ποτέ μου να ποστάρουν. σε όγκο δουλειάς όμως και σε ποιότητα και σε ποσότητα ποστς, έχουν γίνει εξαιρετικές προσπάθειες που θα τις ζήλευαν οι πάντες. πολλά ευχαριστώ από εμένα στον Νεκτάριο για τις μελέτες και τις γνώσεις που μας έχει μοιράσει απλόχερα.
ισχυρό εφόδιο δεν θυμάμαι τι απάντησα, αλλά η κοινότητα είπε ο σχεδιασμός ομάδας βάση πλάνου. θα πω λίγο από όλα ή πολύ από όλα.
ερώτηση 9 και
μεγάλο πλεονέκτημα παλιών χρηστών. γιατί? show me the money baby!!!!
τιμές Α2 κάπως ακριβές κατά τον κόσμο. θα διαφωνήσω κι εδώ. οι τιμές είναι καλές, εμείς δεν έχουμε φράγκα.
αστυνόμευση: ευκαιρία να πω κάτι άσχετα από το τι απαντήσαμε. οι GM είναι εθελοντές και όχι σκλάβοι ούτε υπάλληλοι. δεν γίνεται λοιπόν 2 άτομα να παρακολουθούν 2,000 χρήστες. επομένως όποτε έχουμε υποψία για κάποια παρανομία, κάνουμε αναφορά και οι GM τότε θα το ελέγξουν. και είναι υποχρέωση μας να κάνουμε αναφορά ακόμα και απέναντι σε αυτόν που καταγγέλουμε. χίλιες φορές να τιμωρηθεί κάποιος σήμερα, παρά 3 η 6 μήνες αργότερα. εκεί θα τον πονέσει περισσότερο.
Δίκαια η μηχανή!!!!!!! χάρηκα πολύ με το 76% που συγκέντρωσε αυτή η απάντηση.
φάκελος προπόνησης = εθισμός, αλλά το 23% μιλάει για αγωνιστικό κόστος και έχει δίκιο. ειδικά όταν πρόκειται για εκτός θέσης προπόνηση και δεδομένου ότι πρέπει να προσέχουμε και λεπτά. είναι πακετάκι η ιστορία αυτή. ευτυχώς που καπάρουν οι παίκτες να προσθέσω. θα ήθελα βελτιωσούλες στο κεφάλαιο προπόνηση προσωπικά.
για τις
ομοσπονδίες ακούστηκαν όλα. είναι ένας ιδιωτικός χώρος όπου μπορείς να μιλήσεις πιο άνετα με 2-3 φίλους συγχρόνως για οτιδήποτε. i like federations
περνάμε σε πιο αγωνιστικά θέματα.αγαπάμε δεύτερα αλλά προσέχουμε και τα πρώτα. πολύ ωραία και λογικό. είπαμε 1 βασικό = 3 δεύτερα. δεν ξέρω την σωστή απάντηση εδώ. προσωπικά βάζω κάποιους όρους στα δεύτερα και σημαδεύω συγκεκριμένα πρώτα. πχ σετ άμυνες 13-7 ας πούμε. αν έχω καταλάβει καλά την ερώτηση θα έπεφτα στο 12-10 για να έρθει στα ίσια. περιμένω κουβέντα εδώ.
βάθος πάγκου 5 άτομα. οκ. είχα απαντήσει 4 και ήταν λάθος μου. πάντα σχεδιάζω 10άρι ρόστερ. είναι απλό εξάλλου. τα ιδανικά λεπτά είναι 61 για να έχουμε 9άρα κατάσταση. 3*48 λεπτά όμως μας κάνουν 144 τα οποία διά 2 παίκτες = 72 -> δυνατή κατάσταση.
συνεχίζω σε άλλοα ποστ.