Kαλησπερα...η ομαδα μου ειναι η Paros (IV), ειμαι στο παιχνιδι εδω και τρια χρονια, εχω περασει απο 3
κατηγοριες V, VI και III, εχω 1 πρωταθλημα στην τεταρτη κατηγορια και 1 παρουσια στους 64 του Κυπελλου.
Το σημαντικοτερο μερος ολων αυτων ειναι ο τελευταιος καιρος... πριν δυο σεζον, λοιπο, ειχα φτιαξει μια ομαδα
με παιχτες οι οποιοι ειχα αρκετα μεγαλο μισθο και στεκοταν στην τριτη κατηγορια, απο κει και επειτα αποφασισα
να κανω μια αποτομη αλλαγη και να εμπιστευτω νεους, στην πλειοψηφια Ελληνες παιχτες με προοπτικη
με εξαιρεση εναν απο τους παλαιοτερους μικρης ηλικιας ο οποιος παρεμεινα για βοηθεια στην ομαδα αλλα
ταλαιπωρηθηκε απο πολλους τραυματισμους και δεν βοηθησε οσο θα περιμεναμε. Mετα απο δυο σεζον
φτασαμε στην 5η κατηγορια, η ομαδα εχει περασει στους τελικους του πρωταθληματος αηττητη
και με πρωταγωνιστες τους νεους παικτες... Tωρα στοχος ειναι η αξιοπρεπη εμφανιση στην ΙV κατηγορια και
η λυση των οικονομικων θεματων και επειτα η ανοδος πιθανως με καποιες προσθηκες. Αυτα απο την ως
τωρα "θητεια" μου στο Buzzerbeater!
Στοχοι ως manager στην Εθνικη ειναι πανω απ' ολα η δικαιη κληση παιχτων που πραγματικα το αξιζουν, και
αυτοι αλλα και οι managers τους. Ακομα, η συχνη επικοινωνια με manager που θελουν την συμμετοχη παιχτων
τους στην Εθνικη και η στενη συνεργασια μαζι τους για θεματα προπονησης και αναπτυξης δεξιοτητων. Οσον
αφορα την προσπαθεια που θα γινει περα απ αυτα, εγω και οι assistant coaches θα κανουμε το καλυτερο
δυνατο για καθε παιχνιδι της Εθνικης.. για καθε νικη που εχουμε εστω και 0,001% πιθανοτητες να παρουμε
για να φτασουμε την ομαδα οσο ψιλοτερα μπορουμε! Θα δωσουμε το 100% για να μην χαθει ουτε ενα νεο ταλεντο
που θα στελεχωσει τις επομενες σεζον την εθνικη ανδρων και προς το παρων την εθνικη u21... Με ορεξη και
ξοδευοντας οσο περισσοτερο χρονο μπορουμε θα προσπαθησουμε για το καλυτερο, μελετωντας μεχρι και την τελευταια
λεπτομερεια πριν απο καθε παιχνιδι για να κατεβασουμε την ομαδα ετοιμη να παρει τη νικη! Εμεις λοιπον, θα δουλευουμε
συνεχως και θα προσαρμοζομαστε συμφωνα με την αναπτυξη του καθε παιχτη ξεχωριστα και ολων μαζι!
Οι managers απο τους οποιος θα αποτελειται το προπονητικο τιμ ειναι οι: babaros(III) hypersonic(III), drnwdas(III) και πιθανως να προστεθει και καποιος αλλος στη συνεχεια!