BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Myth Buster

Myth Buster

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240430.7 in reply to 240430.1
Date: 4/11/2013 1:36:12 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Ωραίος!

Εξαιρετικό γραπτό και παράδειγμα προς μίμηση για όλους, το γεγονός ότι ο πρωταθλητής συμμετέχει και προσφέρει τις γνώσεις και παρατηρήσεις του στο φόρουμ.

From: fd97

This Post:
00
240430.8 in reply to 240430.5
Date: 4/11/2013 2:36:31 PM
Overall Posts Rated:
6262
Ναι Μαμου παλι εγω ειμαι(χαχα..δεν εχω κατι μαζι σου ετσι)...!Ειδα και εγω Myth Buster και λεω οτι θα ηταν για την εκπομπη που πραγματικα ειναι πολυ ενδιαφερουσα(οχι οτι αυτα που λες δεν ειναι).
Δεν ξερω αν μπορω να πω οτι ειναι μυθοι ολα αυτα αλλα σιγουρα ειναι ενα κομματι της πραγματικοτητας του παιχνιδιου.Φανταστειτε τι θα γινεται σε 10 σεζον απο τωρα.Παιχτες με συγκεκριμενους ρολους, εξωτερικα vs εσωτερικα συστηματα σε τελικους, προπονηση ειδικων παιχτων και φυσικα σφαγη στις υψηλες κατηγοριες.Και φανταζομαι πως μια αλλαγη που θα υπαρχει τοτε θα ειναι το salary cap.Ετσι φανταζομαι την σεζον 33...
Αυτοι οι μυθοι λοιπον δημιουργηθηκαν γιατι εβγαινε ο καθενας και ελεγε μια αποψη και θεωρουταν σωστη αφου κανενας δεν το εψαχνε.
Μια απορια εχω...γιατι δεν μπορω να βρω στην λιστα τους παιχτες που θελω;Βρηκα εναν αλλα κοστιζε πολλα.Ειμαι απαιτητικος ή μηπως δεν κανω κατι σωστα;Για να γινω πιο συγκεκριμενος ψαχνω εναν παιχτη π.χ. 4αρι που θελω με αμυνες(εσωτερικη στο 11 και εξωτερικη πανω απο 7) αξιοσεβαστο χειρισμο και πασα και δυνατο μπασιμο.Λιγο ριμπαουντ και εσωτερικο σουτακι(6-7) και το εξ.σουτ στο 6.Ενας μισθος γυρω στα 25.000 το πολυ και να κοστισει γυρω στα 350.000!
Κατι τελευταιο..μυθος ειναι και οι μισθοι των παιχτων σε σχεση με το τι αξιζουν
Π.χ. εχεις αγωνα κυπελλου και ο αντιπαλος σου εχει 3 παιχτες με μισθους ισους με ολο σου το ροστερ(οι υπολοιποι δεν ειναι χαλια απλα μονο οι 3 δικοι του εχουν οσους μισθους πληρωνεις εσυ συνολικα).Λες, οκ χασαμε δεν πειραζει.Τεραστιο λαθος.Ναι, οκ δεν μπορεις να κρινεις αλλιως τον αντιπαλο παραμονο βλεποντας τους μισθους τους αλλα το τι πραγματικα αξιζουν δεν μπορει να το εκτημισει ο μισθος.

υγ: όποιος άντεξε και διάβασε όλα τα ποστ κερδίζει χαλβαδοπιτάκι φρέσκο συριανό [λουκούμια μου τελείωσαν].
Αχχ τι μας κανεις βραδιατικα..!Ειμαι και εγω λιγο κουραστικος βεβαια δεν γραφω τοσα πολλα αλλα ενα χαλβαδοπιτακι το ηθελα τωρα.