הפכת את הבתים..
בכל אופן ההימור שלי:
כחול:
1. מקווה מאוד שאני, יש לי פער של 3 משחקים על קליפרס,כרגע גם 3 על סילבר, אבל עקב העובדה שסילבר משחקת מול 2 בוטים (אחד כבר שיחקה, השני בקרוב) - היא מקבלת בעצם 200 נקודות מתנה להפרש סלים, כך שאסור יהיה לי להפסיד יותר מ2 משחקים עד סוף העונה.
2. קליפרס, להפועל ירושלים חסרים 3 משחקים כדי לעקוף אותה וזה יותר מדי מתוך 6 משחקים.
3. פה מתחיל ההימור האמיתי זה יהיה ככל הנראה שדרות\הפועל ירושלים - נהמר על הפועל ירושלים שכרגע נמצאת עם פלוס ניצחון ויחס סלים הרבה יותר טוב, כך שרק 2 נצחונות של שדרות יותר מאשר של ירושלים יעלו את שדרות למקום השלישי.
4. שדרות בגלל כל מה שכתבתי למעלה, אם כי יש להם מתחרה על המקום הזה - ובעוד שדרות מגיעה מהדרום המתחרה מגיעה מהצפון, הפועל נהריה, חסר לה ניצחון כדי להגיע לשדרות אבל שוב כמו בשורה למעלה יחס סלים הרבה יותר טוב של שדרות גורם לכך שרק 2 נצחונות יותר של נהריה על פני שדרות ידרגו אותה במקום ה4.
5. הפועל נהריה - כל עוד היא לא תעלה למעלה היא ככל הנראה גם לא תרד למטה היא בפער של 3 נצחונות מהבא אחריה וזה ככל הנראה פער מספיק בהתחשב בכך שנותרו עוד 6 משחקים בלבד לתום העונה הסדירה.
6-7-8 שלושת ההימורים הכי קשים בבית הכחול, שלושה קבוצות שלא ממש מרשימים העונה וכל אחד מהם יכול עוד לעלות או לרדת, מנצ'טסר סיטי מחזיקה בסגל הכי לא מגוון נכון לרגע הזה, אמנם היא מחזיקה בשוטינג גארד של 115 אלף, אבל מאחוריו יש סנטר של 30 אלף וזהו... פה בערך נגמרת הקבוצה.. כך שאני מהמר עליה במקום ה8. השאלה היא מי תגמור 6 ומי יגמור 7 לא ברורה, אם כי אני בכלל לא בטוח שעדיף לגמור במקום ה6, אפרט על זה מיד בבית הבא.
הבית האדום
1. סילבר - עם יתרון של 2 משחקים על פני עדי, קשה לי להאמין שהוא ירד מקום, הוא יישאר במקום הראשון כאשר ייתכן שיפסיד משחק אחד אבל לא יותר מזה,השאלה שלו היא האם יצליח לטפס למקום הראשון הכללי או שלא? אני מאוד מאוד מקווה שלא.
2. עדי - שוב, פער של 2 משחקים מהבא בתור וקשה לי לראות אותה מבזבזת את הפער הזה.
3. סוליד - ברגע שהבשלנים נהפכו לבוט זה הבטיח את המקום השלישי של סוליד, כעת הפער שלה מהבאה אחריה עומד על 3 משחקים ויחס סלים אדיר, היא תגמור שלישית.
4. פה מתחילה השאלה, הבשלנים ירדו לפחות מקום אחד למטה כך שהם לא יהיו פה, השאלה היא מי יעלה במקומם כאשר יש על זה שלושה מועמדים - מילר, חדרה והרובים -לחדרה חסר נצחון אבל למילר יש משחק אחד יותר מולבוט כך שכרגע הרובים במצב הטוב ביותר ולכן אהמר שהם יגמרו במקום הרביעי .
5. מילר\הבשלנים\חדרה - השאלה היא האם מילר יצליחו לקחת עוד 2 נצחונות מתוך 6 המשחקים שנותרו? אני מהמר שבהחלט כן, אבל אולי בכלל חדרה יקחו 3 מתוך ה6? הקרב בין מילר לחדרה יוכרע במשחק ביניהם, המנצחת שם כנראה תקח את המקום ה5 - השנייה תסתפק בשישי\שביעי.
6. הבשלנים - כל עוד חדרה לא יצליחו לקחת 3 משחקים מששת המשחקים הנותרים - הם יגמרו רק במקום השביעי, חדרה ייקחו את הבשלנים, תומסון וחסר להם עוד משחק אחד לקחת כך ששוב כמו בשורה למעלה - המקום החמישי יגיע למנצח בין חדרה למילר.
7. הבשלנים - אני מהמר שהם יגמרו 7, אבל בהחלט ייתכן שהם יגמרו 6 - השאלה היא האם גם מילר וגם חדרה יצליחו לעקוף אותם? אני לא ממש יודע, נדע את זה במחזורים הקרובים..
8. תומסון - לפחות מקום אחד כבר בטוח, בוט, פער של 4 נצחונות מזה שלפניו - בטוח מקום 8 ויורד ליגה. חבל, דווקא חיבבתי אותם.
שיהיה בהצלחה לכולם!