bc miller - מנצסטר סיטי
מילר נגד סיטי, שני קבוצות שבתחילת העונה חשבתי שירוצו פחות או יותר ברמה דומה, כיום לדעתי סיטי עולה בכמה רמות על מילר, בטח כשסיטי ביתית, בקיצור - מנצ'סטר סיטי.
U Gonna Eat Wht U Cooked - The White Lions
משחק שאמור להיות מסקרן, האריות בינתיים בעונה נוראית מבחינתם, הבשלנים פתחו את העונה מצוין - אבל הם בתקופה רעה מאוד, הבשלנים טובים יותר לדעתי, אבל - האריות בייתים, קשה לי להחליט מי מנצח פה, אבל - בזכות הכושר היחסית טוב של רפי ניצן (עומד על כושר 7!!), אהמר על הבשלנים.
solid-kanir - hapoel al hakefak jerusalem
סוליד בעונה נפלאה כשהיא עדיין נמצאת בגביע, הפועל ירושלים גם הם -
מרשימים מאוד, בטח בהתחשב בכך שהם עולה חדשה, משחק שלכאורה אמור להיות מעניין מאוד, אבל בגלל הכושר הטוב של ירושלים והביתיות שלהם - אני מהמר עליהם ולדעתי, המשחק הזה גם לא יהיה צמוד מאוד..
the guns - Sderot BC
שני עולות חדשות נהדרות, משקיעות במשחק ועם סגל טוב, קשה לי להחליט מי ינצח פה - בזכות הביתיות אלך על שדרות.
Hapoel Nahariya - ThomSon B.C
נהריה בתקופה נהדרת, תומסון בעונה אולי הכי גרועה שלהם, אין התלבטות בכלל אם מתחשבים בכך שהביתיות של נהריה.
m.eyal hadera - קליפרס
חדרה נגד קליפרס, חדרה פתחה את העונה נפלא ומאז היא לא מנצחת כמעט בכלל, קליפרס נהדרים עם 2 הפסדים מתחילת העונה, בזכות הביתיות - אין שאלה בכלל מי ינצח, קליפרס- ובגדול.
Silver Warriors - השדים האדומים
סילבר מעולים, השדים אחרי עונה גדולה נמצאים כרגע בעונת שפל, הם עם 3 נצחונות ב12 משחקים ויצטרכו לחכות עוד קצת לניצחון ה4 שלהם. סילבר.
fantasticos - Maccabi Sharp Tel Aviv!
משחק מאוד מאוד מאוד קשה, 2 קבוצות שקולות פחות או יותר, את עדי עוד לא ניצחתי אף פעם!! מאוד מאוד מאוד מקווה לטעום מחר ניצחון ראשון עליה, בכל אופן - זה יהיה קשה.
Last edited by Tzachi at 1/11/2013 6:16:02 AM