BuzzerBeater Forums

Israel - III.2 > הימורים עונה 22 - מחזור 10

הימורים עונה 22 - מחזור 10

Set priority
Show messages by
From: Tzachi
This Post:
00
234153.1
Date: 1/4/2013 5:23:31 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
ניסיון נוסף להחיות קצת את הפורום שהיה עד לא מזמן מאוד מאוד תוסס, והעונה לא ממש..

the guns - מנצסטר סיטי
משחק מעניין מאוד, סיטי עשתה שינויים לא מעטים בשבוע האחרון לכבוד השנה החדשה, היא אפילו קנתה שחקן במחיר של בערך 800 אלף, זה יילך צמוד עד הסוף, בשל נאמנות לבית הכחול ולביתיות של סיטי - נהמר עליה, אבל זה יכול ללכת לכל כיוון.

m.eyal hadera - The White Lions
חדרה פתחה את העונה הנוכחית נפלא, ומאז לא כ"כ הולך לה, האריות בינתיים עם פתיחת עונה נוראית במקום ה8 של הבית הכחול ומרגע לרגע הם רק מתחפרים שם יותר ויותר, הם חייבים להתחיל לנצח משחקים ובבית מול חדרה בתקופה לא טובה - זה בדיוק הזמן!

bc miller - hapoel al hakefak jerusalem
הפועל ירושלים קבוצה נהדרת, טובה הרבה הרבה יותר ממילר, היא גם ביתית, אז השאלה פה היא כמה הפרש זה ייגמר.

ThomSon B.C - Sderot BC
תומסון עם רצף של 9 הפסדים רצופים, שדרות קבוצה נהדרת עם 3 הפסדים בלבד מתחילת העונה, בדיוק כמו במשחק מעל - השאלה היא כמה הפרש זה ייגמר.

solid-kanir - Hapoel Nahariya
הפועל נהריה פתחה את העונה לא טוב וכמה פעמים כבר הכרזתי עליה כקבוצה הגרועה בליגה, מרגע לרגע היא משתפרת יותר ויותר וכיום היא בהחלט מועמדת לגיטמית לסיים במקום ה5 בבית הכחול, היא מארחת את סוליד למשחק מעניין מאוד, למרות התקופה הטובה של נהריה אני מאמין שאת המשחק הזה סוליד דווקא יקחו.

Silver Warriors - קליפרס
משחק מסקרן וקשה מאוד ל2 הקבוצות, אחרי המשחק הזה נדע קצת יותר לאן כל אחד מהם הולכת, קשה לי להאמין שתהיה פה הפתעה, אני מהמר על סילבר.

fantasticos - השדים האדומים
השדים בעונה נוראית, עדי פתחה נורא ואיום ומאז היא ללא הפסדים לדעתי (אני צודק?) , אני מהמר פה על עדי ללא חששות כבדים מדי.

U Gonna Eat Wht U Cooked - Maccabi Sharp Tel Aviv!
הבשלנים הם קבוצה נהדרת שמממש לא הולכת לעשות לי חיים קלים, אני מאוד מקווה ורוצה לנצח את המשחק, אבל זה לא יילך קל. הכושר שלהם יחסית לשלב הזה לא רע בכלל, זה יהיה קשה מאוד, יילך עד הסוף ואני מקווה לקחת את זה.

This Post:
00
234153.2 in reply to 234153.1
Date: 1/5/2013 4:01:28 AM
Overall Posts Rated:
00
הנה ההימורים שלי - תקופה קצת לחוצה וכמעט לא הייתי במשחק...
האמת שנראה לי שהבית הכחול יותר חזק מהאדום ובעיקר במשחקי בית שלו

אני חושב שנראה רק נצחונות בית חוץ מפנטסטיקוס

This Post:
00
234153.3 in reply to 234153.1
Date: 1/5/2013 6:18:52 AM
Overall Posts Rated:
00
טוב, גם אני אנסה:

the guns - מנצסטר סיטי
אני הולך עם מנצ'סטר

m.eyal hadera - The White Lions
חדרה

bc miller - hapoel al hakefak jerusalem
הפועל על הכיפאק ירושלים

ThomSon B.C - Sderot BC
שדרות

solid-kanir - Hapoel Nahariya
זה הולך להיות משחק מאוד קשה, סוליד טובים ממני כמעט בכל עמדה, ולצערי כנראה הולכים לנצח אותי

Silver Warriors - קליפרס
קרב קשה, שתי קבוצות טובות עם גישות שונות לחלוטין לניהול סגל,אני הולך עם הביתיים, קליפרס ינצחו

fantasticos - השדים האדומים
הפנטסטיקוטס לוקחים.

U Gonna Eat Wht U Cooked - Maccabi Sharp Tel Aviv!
יהיה יותר צמוד מההפרשים בטבלה, אבל שארפ ייקח.

This Post:
00
234153.4 in reply to 234153.3
Date: 1/5/2013 10:28:05 AM
Overall Posts Rated:
66
סיטי לוקחים נגד הרובים

חדרה את האריות

שדרות יביסו את תומסון

סוליד לוקחים במשחק צמוד

קליפרס, רק בגלל הביתיות.

השדים ימתחו, אבל בסוף פנטסטיקוס ינצחו.

ומכבי תפסיד (סתם, זה רק יקרה מחר במלחה)

This Post:
00
234153.5 in reply to 234153.4
Date: 1/5/2013 12:53:48 PM
Overall Posts Rated:
99
הפתעתי את כל המהמרים פה למעט שארפ שממשיך להמר עלי :)
נצחתי את קליפרס 17 הפרש בתצוגת הגנה שלא מתאימה לקבוצה שלי. אך התקפה טובה מאוד הצגתי במשחק הזה.

This Post:
00
234153.6 in reply to 234153.5
Date: 1/5/2013 1:49:14 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
אני ממש לא הבנתי איך לא הימרו עליך.. יש לך יתרון התלהבות אדער אחרי שאתה עולה עונה שלמה על רגוע, יש לך סגל נהדר! אני מהמר עליך מול כל קבוצה שלא תהיה כל עוד תשמור על כושר סביר..