ניסיון נוסף להחיות קצת את הפורום שהיה עד לא מזמן מאוד מאוד תוסס, והעונה לא ממש..
the guns - מנצסטר סיטי
משחק מעניין מאוד, סיטי עשתה שינויים לא מעטים בשבוע האחרון לכבוד השנה החדשה, היא אפילו קנתה שחקן במחיר של בערך 800 אלף, זה יילך צמוד עד הסוף, בשל נאמנות לבית הכחול ולביתיות של סיטי - נהמר עליה, אבל זה יכול ללכת לכל כיוון.
m.eyal hadera - The White Lions
חדרה פתחה את העונה הנוכחית נפלא, ומאז לא כ"כ הולך לה, האריות בינתיים עם פתיחת עונה נוראית במקום ה8 של הבית הכחול ומרגע לרגע הם רק מתחפרים שם יותר ויותר, הם חייבים להתחיל לנצח משחקים ובבית מול חדרה בתקופה לא טובה - זה בדיוק הזמן!
bc miller - hapoel al hakefak jerusalem
הפועל ירושלים קבוצה נהדרת, טובה הרבה הרבה יותר ממילר, היא גם ביתית, אז השאלה פה היא כמה הפרש זה ייגמר.
ThomSon B.C - Sderot BC
תומסון עם רצף של 9 הפסדים רצופים, שדרות קבוצה נהדרת עם 3 הפסדים בלבד מתחילת העונה, בדיוק כמו במשחק מעל - השאלה היא כמה הפרש זה ייגמר.
solid-kanir - Hapoel Nahariya
הפועל נהריה פתחה את העונה לא טוב וכמה פעמים כבר הכרזתי עליה כקבוצה הגרועה בליגה, מרגע לרגע היא משתפרת יותר ויותר וכיום היא בהחלט מועמדת לגיטמית לסיים במקום ה5 בבית הכחול, היא מארחת את סוליד למשחק מעניין מאוד, למרות התקופה הטובה של נהריה אני מאמין שאת המשחק הזה סוליד דווקא יקחו.
Silver Warriors - קליפרס
משחק מסקרן וקשה מאוד ל2 הקבוצות, אחרי המשחק הזה נדע קצת יותר לאן כל אחד מהם הולכת, קשה לי להאמין שתהיה פה הפתעה, אני מהמר על סילבר.
fantasticos - השדים האדומים
השדים בעונה נוראית, עדי פתחה נורא ואיום ומאז היא ללא הפסדים לדעתי (אני צודק?) , אני מהמר פה על עדי ללא חששות כבדים מדי.
U Gonna Eat Wht U Cooked - Maccabi Sharp Tel Aviv!
הבשלנים הם קבוצה נהדרת שמממש לא הולכת לעשות לי חיים קלים, אני מאוד מקווה ורוצה לנצח את המשחק, אבל זה לא יילך קל. הכושר שלהם יחסית לשלב הזה לא רע בכלל, זה יהיה קשה מאוד, יילך עד הסוף ואני מקווה לקחת את זה.