ThomSon B.C - מנצסטר סיטי
שני קבוצות טובות, תומסון מאוד מאכזבת העונה, מאוד מאוד, בעוד סיטי עולה מעט על הציפיות המוקדמות ממנה, אז נהמר על סיטי והביתיות.
Silver Warriors - The White Lions
האריות הלבנים בעונה לא טובה, סילבר קבוצה פשוט נהדרת, למרות הביתיות של האריות, משחק חד צדדי לחלוטין לטובת סילבר. כשרק קראנץ של האריות מול רגוע של סילבר יוכל לעשות פה הפתעה, אחרת זה חסר סיכוי.....
the guns - hapoel al hakefak jerusalem
משחק מסקרן בין 2 עולות שבינתיים די מרשימות, לדעתי אחד המשחקים הכי טובים המחזור, יכול ללכת לכל כיוון, אהמר על הפועל ירושלים בגלל הביתיות והשייכות לבית הכחול, אבל אני באמת לא יודע לאן זה יילך.
solid-kanir - Sderot BC
סוליד ושדרות בעונה מצוינת, שניהם עם 2 הפסדים בלבד, סוליד בכושר טוב יותר, אבל שדרות עם הביתיות, אני באמת לא יודע לאן זה יילך, אבל נהמר על סוליד, אם כי זה יהיה צמוד למדי.
Hapoel Nahariya - bc miller
שניהם במקום ה-7 עם 2 נצחונות כל אחת, היום אחת מהם תטפס מעל חברתה, אני מהמר על נהריה שאני חושב שטובה בקצת ממילר, אם כי אני לא בטוח. פשוט זה לא יהיה, אגב אם נהריה באמת תנצח והאריות באמת יפסידו אז נהריה תעלה מקום אחד למעלה..
fantasticos - קליפרס
כנראה שמדובר בקרב המחזור, שני קבוצות מאוד מאוד חזקות, מאוד מאוד טובות, לאף קבוצה מביניהם זה לא יילך בקלות, אבל אני אהמר על ניצחון של עדי, אם כי אני ממש לא בטוח.
U Gonna Eat Wht U Cooked - השדים האדומים
השדים בעונה נורא מאכזבת מול הבשלנים, הבשלנים כרגע בתקופה רעה, וכמחצית מהשכר שלהם הולך לרפי ניצן, אם השדים ידעו לעצור אותו הם ינצחו את המשחק הזה, נהמר על השדים שיתחילו ביציאה שלהם מהבור שחפרו לעצמם.
m.eyal hadera - Maccabi Sharp Tel Aviv!
אני כרגע בזמן רע מאוד, אני מגיע לאחר הפסד בגביע, עם שחקן אחד פצוע, וכל הקבוצה על כושר רע מאוד (למעט הפצוע..), בקיצור - המצב רע מאוד מאוד אצלי, ויש סיכוי טוב מאוד שאני אפסיד את המשחק הזה, מקווה לא למעוד פה.
הרבה זמן לא הימרנו, מצפה שיצטרפולהימרוים כמה שיותר אנשים.
בהצלחה!