BuzzerBeater Forums

Israel - III.2 > הימורים עונה 22 - מחזור 9

הימורים עונה 22 - מחזור 9

Set priority
Show messages by
From: Tzachi
This Post:
00
233831.1
Date: 12/28/2012 7:32:57 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
ThomSon B.C - מנצסטר סיטי
שני קבוצות טובות, תומסון מאוד מאכזבת העונה, מאוד מאוד, בעוד סיטי עולה מעט על הציפיות המוקדמות ממנה, אז נהמר על סיטי והביתיות.

Silver Warriors - The White Lions
האריות הלבנים בעונה לא טובה, סילבר קבוצה פשוט נהדרת, למרות הביתיות של האריות, משחק חד צדדי לחלוטין לטובת סילבר. כשרק קראנץ של האריות מול רגוע של סילבר יוכל לעשות פה הפתעה, אחרת זה חסר סיכוי.....

the guns - hapoel al hakefak jerusalem
משחק מסקרן בין 2 עולות שבינתיים די מרשימות, לדעתי אחד המשחקים הכי טובים המחזור, יכול ללכת לכל כיוון, אהמר על הפועל ירושלים בגלל הביתיות והשייכות לבית הכחול, אבל אני באמת לא יודע לאן זה יילך.

solid-kanir - Sderot BC
סוליד ושדרות בעונה מצוינת, שניהם עם 2 הפסדים בלבד, סוליד בכושר טוב יותר, אבל שדרות עם הביתיות, אני באמת לא יודע לאן זה יילך, אבל נהמר על סוליד, אם כי זה יהיה צמוד למדי.

Hapoel Nahariya - bc miller
שניהם במקום ה-7 עם 2 נצחונות כל אחת, היום אחת מהם תטפס מעל חברתה, אני מהמר על נהריה שאני חושב שטובה בקצת ממילר, אם כי אני לא בטוח. פשוט זה לא יהיה, אגב אם נהריה באמת תנצח והאריות באמת יפסידו אז נהריה תעלה מקום אחד למעלה..

fantasticos - קליפרס
כנראה שמדובר בקרב המחזור, שני קבוצות מאוד מאוד חזקות, מאוד מאוד טובות, לאף קבוצה מביניהם זה לא יילך בקלות, אבל אני אהמר על ניצחון של עדי, אם כי אני ממש לא בטוח.

U Gonna Eat Wht U Cooked - השדים האדומים
השדים בעונה נורא מאכזבת מול הבשלנים, הבשלנים כרגע בתקופה רעה, וכמחצית מהשכר שלהם הולך לרפי ניצן, אם השדים ידעו לעצור אותו הם ינצחו את המשחק הזה, נהמר על השדים שיתחילו ביציאה שלהם מהבור שחפרו לעצמם.

m.eyal hadera - Maccabi Sharp Tel Aviv!
אני כרגע בזמן רע מאוד, אני מגיע לאחר הפסד בגביע, עם שחקן אחד פצוע, וכל הקבוצה על כושר רע מאוד (למעט הפצוע..), בקיצור - המצב רע מאוד מאוד אצלי, ויש סיכוי טוב מאוד שאני אפסיד את המשחק הזה, מקווה לא למעוד פה.

הרבה זמן לא הימרנו, מצפה שיצטרפולהימרוים כמה שיותר אנשים.
בהצלחה!

This Post:
00
233831.2 in reply to 233831.1
Date: 12/28/2012 8:09:46 AM
Overall Posts Rated:
99
ThomSon B.C - מנצסטר סיטי
למדנו כבר שמשכורות זה כלום בבאזר ואין לזה כמעט שום ערך. משחק קליל לסיטי

Silver Warriors - The White Lions
אני נמצא על כושר מצויין והמשחק גביע שלי ביום חמישי לא קשה, ככה שלא אשמור דקות במשחק הזה ויעלה עם כולם. מקווה לקחת את זה

the guns - hapoel al hakefak jerusalem
משחק המחזור, לא מבחינת רמה אלא מבחינת מתח. ללא ספק משחק שילך עד השניות האחרות אבל עם נצחון של הירושלמים.

solid-kanir - Sderot BC
סוליד ימשיכו לנצח ולהיות בצמרת

Hapoel Nahariya - bc miller
שתי הקבוצות לא ברמה גבוהה אבל מילר חזקים יותר לדעתי. אלך עם מילר

fantasticos - קליפרס
ההגנה של הגבוהים של קליפרס לא יספיקו מול הגבוהים הקטלנים של עדי. משחק פשוט לעדי אם תעלה בטקטיקה הנכונה.

U Gonna Eat Wht U Cooked - השדים האדומים
משחק מאוד מאוד קשה להחלטה, השדים מאכזבים והבשלנים עם חמישה שחקנים. יהיה משחק מצויין

m.eyal hadera - Maccabi Sharp Tel Aviv!
למרות השחקן הפצוע והסגל הקצר, משחק של שארפ זה באנקר

This Post:
00
233831.3 in reply to 233831.2
Date: 12/29/2012 3:46:58 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
והמחזור - כל קבוצות הבית האדום הפסידו! למעט סילבר שניצחה.
סיטי ניצחה עוד משחק ולאט לאט היא יותר ויותר נצמדת לארבעת הראשונים ועוזבת את התחתית, הפעם היא עושה את זה בצורה מרשימה עם 41 הפרש.

סילבר מנצחת (כרגיל) את האריות הלבנים עם 38 הפרש! כאשר האריות עלו קראנץ בעוד סילבר עולה רגוע.

הפועל ירושלים במשחק שחשבתי שיהיה צמוד, מעניין ניצחה בזכות מחצית ראשונה חד צדדית (50-27), ב23 הפרש, המחצית השנייה היתה שקולה לחלוטין כאשר רבעים 3,4 הסתיימוב26-26. כל אחד מהם.

שדרות ניצחו את סוליד 116-100, ועזרו לסילבר לפתוח פער משחק בפסגת הבית האדום.

הפועל נהריה ניצחה! ב40 הפרש! את מילר. פער מרשים מאוד.

ההפתעה הגדולה של המחזור (מבחינתי לפחות) נרשמה במשחק בין קליפרס לעדי עם ניצחון108-96 לקליפרס, כאשר 2 הקבוצות עלו בגישה שווה, הריבאונדים שלכאורה היו צריכים ללכת לטובת עדי, הלכו דווקא לטובת קליפרס.למרות משחק נוסף עם ציון סופר מרשים לעדי בהתקפה פנימה.

השדים ניצחו 97-86 את הבשלנים, אם הבשלנים לא יתחילו בקרוב לקנות שחקנים הם ידרדרו מהר מאוד למטה, הציונים שלהם במשחק היו בדיוק הפוכים כאשר השדים שיחקו החוצה, הבשלנים פנימה. רפי ניצן עם משחק נהדר 36 נקודות ו18 ריבאונדים.

אני ניצחתי את חדרה, אבל שוב משחק עם דקות נוראיות, כאשר נפצע לי שוב שחקן, הפעם לשמחתי הוא נפצע רק למשחק אחד, כך שכבר ביום שלישי הוא יחזור לשחק.אדוארדו במשחק הכי טוב מאז שהגיע אליי לקבוצה עם 28 נקודות.

This Post:
00
233831.4 in reply to 233831.3
Date: 12/30/2012 7:05:39 AM
Overall Posts Rated:
99
למה כרגיל? יש לי כבר 2 הפסדים שדפקו לי את העונה לדעתי. אתה לא תפסיד שום משחק העונה אולי חוץ מאחד שתיים גג.

This Post:
00
233831.5 in reply to 233831.4
Date: 12/30/2012 7:25:01 AM
Overall Posts Rated:
66
כרגע מסתמן כי יש פערים ביחסי הכוחות בין שני הבתים.
יהיה מעניין לראות לאן זה יתפתח.