BuzzerBeater Forums

Israel - III.2 > עונה 22 - סיכום שליש

עונה 22 - סיכום שליש

Set priority
Show messages by
From: Tzachi
This Post:
00
233604.1
Date: 12/23/2012 3:43:14 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
טוב, השליש הראשון של העונה כבר מאחורינו והגיע הזמן לסיכום שליש.
הבית הכחול:
Maccabi Sharp Tel Aviv!
את החלק של הסיכום על הקבוצה שלי אשאיר לאחרים, אציין רק כמה פרטים קטנים מעצמי, אני בסה"כ מרוצה מהעונה הנוכחית, הרווחים שלי מהאולם ב"ה גבוהים, הקבוצה שלי כרגע במקום הראשון עם 0 הפסדים, ויחס סלים של פלוס 315 נקודות. פחות או יותר המצב האידיאלי מבחינתי. כרגע אני (שוב) בתהליך של שינוי סגל הקבוצה שלי, מקווה שהסגל הנוכחי יחזיק זמן יותר מסגלים קודמים ושהפעם אעשה רק שינויים קוסמטיים יחסית.
קליפרס
הקבוצה השנייה מהבית הכחול, גם כן פתחה את העונה נפלא, עם הפסד אחד בלבד ב7 המחזורים הראשונים, ופלוס 140 ביחס סלים, קליפרס מאוד מאוזנת, אין לה צד אחד שבו היא חזקה יותר, אין לה כוכב על, ואני אוהב את סגנון הבנייה הזה, ככה גם אני אוהב לבנות.
שדרות
מבחינתי אחת מכמה הפתעות מאוד נעימות העונה, הקבוצה מדורגת במקום השלישי בבית הכחול, עם 2 הפסדים בלבד, מבחינת נקודות היא מתבססת בעיקר על הומרו פריז שמוביל אותה בנקודות עם 26 בממוצע למשחק, והחלק המפתיע ביותר - המשכורת שלו היא בסה"כ 13 אלף, כנראה שרובה הולך על קליעה.
hapoel al hakefak jerusalem
הפועל ירושלים, עוד הפתעה מאוד נעימה, הפסידה 3 משחקים העונה, לשלושה שמדורגות מעליה, יכלה לנצח לפחות 1 או 2 מהמשחקים האלו עם קצת יותר מזל, הייתה קרובה מאוד לנצח אותי עד שנפצע לה שחקן. בהחלט קבוצה מרשימה, לדעתי עד סוף העונה היא תעלה מקום או שניים.
Hapoel Nahariya
לטעמי - הקבוצה החלשה בבית הכחול, אבל מבחינת מיקום היא בהחלט יכולה להיות מרוצה, נמצאת במקום החמישי, עם 2 נצחונות בלבד אבל במקום ה5. למעט מילר מדובר בקבוצה שקולעת הכי פחות נקודות למשחק העונה (81 נקודות למשחק).
מנצ'סטר סיטי
הקבוצה מהאי הבריטי היא לטעמי הקבוצה השנייה הכי חלשה בבית הכחול אבל גם היא יכולה להיות מרוצה יחסית מהמיקום כאשר היא נמצאת במקום ה6, הרבה מהמיקום שלה הוא בזכות הסנטר שלה שמוביל את הליגה בריבאונדים ולוקח כמעט מחצית מכמות הריבאונדים אותה היא לוקחת כל משחק, עם כ20 ריבאונדים למשחק.
השדים האדומים
הפתעה רעה מאוד העונה, מדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון אחד בלבד עד עכשיו ובכך היא ממשיכה את סיום העונה הרע שלה מעונה שעברה, בינתיים היא לא מרשימה בכלל וכדי להישאר בליגה היא תצטרך שינוי, איזה שינוי? אני לא יודע, אבל הוא צריך לבוא, הייתי בטוח שהיא תדבר חזק בפלייאוף העליון וכרגע היא אפילו לא הבטיחה את מקומה בפלייאוף התחתון.
האריות הלבנים
עוד הפתעה גדולה בעונה שעברה ועוד אכזבה גדולה בעונה הנוכחית, בתחום המשכורות היא דווקא עלתה העונה (לדעתי הקבוצה היחידה מהליגה מעונה שעברה שהעלתה משכורות ולא ירדה בהם) אבל על הפרקט הקבוצה רק ירדה, מקווה בשבילה שתצליח להתאושש מפתיחת העונה הרעה ולהצדיק את תואר טקטיקן העונה שקיבלה על העונה שעברה.
סיכום כללי על הבית הכחול:
לטעמי הבית הכחול העונה הוא מאוד מאוד מאוד צמוד, ישנם 6 קבוצות שכולם קבוצות טובות מאוד לטעמי, אני מעריך שעד סוף העונה הקבוצות שכרגע במקומות 5-6 ירדו למקומות 7-8 לא ברור לי באיזה סדר, לפחות כל עוד הם לא יעשו שינוי בסגל והקבוצות שכרגע ב7-8 יעלו לפחות למקומות 5-6 אם לא יותר, בינתיים 4 הקבוצות הראשונות קיבלו איזה פור על הבאות, שיהיה קשה מאוד למחוק אותו. אגב דבר מעניין בפסגת הבית הכחול קליפרס הפסידה רק לי, שדרות הפסידה רק לקליפרס ולי, הפועל ירושלים הפסידה רק לשדרות, קליפרס ולי כלומר - כל אחת מ4 הראשונות הפסידה לאלו שלפניה במיקום וניצחה את כל אלו שאחריה. בסה"כ אני מאמין שעוד יהיו שינויים, עוד יהיו הפתעות, נשארו עוד 15 מחזורים בקופה וזה בהחלט לא מעט.

From: Tzachi
This Post:
00
233604.2 in reply to 233604.1
Date: 12/23/2012 4:06:39 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
אתנצל מראש ואומר שאת הבית האדום העונה אני פחות מכיר, עוד לא שיחקתי נגד הקבוצות הללו העונה אז אני לא ממש יודע מה מצפה לי פה.
הבית האדום
סילבר
הקבוצה ששנה שעברה נעצרה רק בגמר מול חולוניה פתחה את העונה בסה"כ טוב יחסית כאשר הפסידה פעמיים (לבשלנים ולעדי - כאשר מול הבשלנים היו ללא גארדים, ומול עדי היא שיחקה על רגוע מול קראנץ) לטעמי - הקבוצה המרשימה העונה וכרגע הפייבורטית הגדולה ביותר לעליית ליגה, הסגל הנוכחי שלי לא מספיק, מקווה שאביא חיזוקים מספיק טובים.
סוליד קניר
ושוב הפתעה נעימה העונה, סוליד הייתה טובה בעונה שעברה אבל העונה היא מרשימה הרבה יותר, צמודה לסילבר בפסגה עם 2 הפסדים בלבד, ובהחלט נראה שהעונה היא תדבר חזק בפסגה, מדובר בקבוצה הכי התקפית בבית האדום, עם 102 נקודות למשחק.
הבשלנים
כרגע נמצאת במקום ה3 בבית הכחול, מאמין שתרד במחזורים הקרובים לפחות מיקום אחד, כאשר היא ועדי יתחלפו במקומות, מכרה העונה 2 שחקנים לראשונה מזה 2 עונות, ביניהם גם סמול מעולה ששקלתי לקנות אותו, כרגיל בנויה הרבה מאוד על רפי ניצן, אבל נכון לשלב זה היא נחלשה מעט מעונות קודמות, כאשר פחות או יותר מחצית משכר הקבוצה הולך לשחקן בודד - רפי ניצן (שותה מעל 100 אלף שבועי), לטעמי - מדובר במצב לא בריא.
עדי
פתחה את העונה רע עם 0 מ3 ומאז היא על 4 מ4, כאשר אחרי המשחק השבוע היא אף עלתה לראשונה העונה ליחס סלים חיובי, +13, גם היא כמו כולם נחלשה משנים קודמות ולמרות זאת היא תגמור את העונה במקומות 2-3 בבית האדום.
אייל מחדרה
הראה השתפרות גדולה מעונה שעברה כאשר עלה מסביבות המקום האחרון למקום ה5, קולע 99 נקודות למשחק מתוכם 40 של עזרא שורץ, מדובר בתלות הכי גבוהה העונה של קבוצה כלשהי מהליגה בשחקן יחיד, שוורץ אגב הוא מלך הסלים של הליגה.
הרובים
עוד קבוצה נהדרת שפתחה את העונה נפלא ונחלשה קצת בהמשך, נקווה שהיא תחזור ליכולת מתחילת העונה כי זה רק יוסיף עניין לליגה, הקבוצה כרגע עם 3 נצחונות, מרחק של נצחון בודד והפרש סלים קצת יותר טוב כדי להגיע למקום ה3. ככ צמוד בבית האדום..
מילר
ככל הנראה הקבוצה החלשה בבית האדום, הודיעה על פרישה לא מזמן, מאז היא התחברה כבר לאתר, אבל בשבוע האחרון לא נכנסה אליו אפילו פעם אחת, האם היא תהיה בוט בקרוב? אולי, אני לא יודע, מקווה שלא וגם אם תרד ליגה שרק תעשה תהליך של בנייה מחדש ושתחזור לשחק, בסה"כ מדובר בשחקן שמבין את המשחק.
תומסון
ביחד עם השדים תופסים את המקום שלהאכזבה הגדולה של העונה עם נצחון בודד עם תקציב כמו שלה וסגל כמו שלו,אני לא יודע מה עוד יש לומר.. ברגע שהקבוצה רק תחליט להשקיע היא תשתפר פלאים, השאלה מתי זה יקרה.