Pozdravljeni! Tukaj najavljam ustanovitev "Trade scout programa", katerega sem si sicer zamislil že par sezon nazaj, ampak zdaj, ko sem selektor, sem ga lahko končno uresničil!
Trade scouti smo Mr.X
(58274), gggrega
(114169) in jaz.
Namen programa je ta, da čimveč Slovenskih igralcev, ki se bodo prodajali, pripeljemo v Slovenske klube, kjer se bodo dobro trenirali tako za U21 kot za NT. To bomo počeli tako, da bomo imeli dve bazi podatkov: ena bo vsebovala igralce, katerih menedžerji jih želijo prodati; dtuga baza podatkov pa bo vsebovala menedžerje, ki želijo Slovenske igralce kupiti. Naša naloga bo, da ti dve bazi čimbolje kombiniramo oz. da čimveč kupcev povežemo s prodajalci.
V ta namen bomo vsi trije trade scouti v naslednjih nekaj dnevih poslali BB-mail vsem prvo-, drugo- in tretjeligašem z obvestili o tem programu. Četrtoligaše bomo zaenkrat izpustili, saj je v četrtih ligah že tako preveč botov, po drugi strani pa dosti četrtoligašev kontaktirajo scouti, saj dosti perspektivnih 18-letnih igralcev konča v četrtih ligah. Poeg tega smo le samo trije scouti in vse četrte lige bi bile malo prevelik zalogaj.
Seveda pa bomo še vedno uporabljali tudi temo "Slovenski mladi potenciali naprodaj". Zdaj pa čimveč Slovencev nabavit pa trenirat!