Pozdrav....prijavljujem se na ove izbore iz više razloga.
Prvi razlog je taj što imam dosta slobodnog vremena, kojeg ionako provodim upravo na Buzzeru.
Znate već situaciju sa mojim timom,rasformirao sam ga i ovu sezonu ću preskočiti,tj. treniraću igrače ali neću imati nikakvih rezultatskih ambicija,te neću trošiti vreme na taktiku i utakmice.
Ako pobjedim na izborima,planiram to vreme u potpunosti posvetiti reprezentaciji.
Prvo što bih uradio je pronaći najbolje BIH igrače koje imamo,uz pomoć skauta pretražiti sve i vidjeti sa čime raspolažemo.
Moja najveća mana je neiskustvo na reprezentativnoj sceni,ali mislim da to neće biti problem.
Smatram da taktički mogu odraditi dobar posao sa reprezentacijom.
Ukoliko me izaberete,računam na pomoć skauting tima i ostalih ljudi voljnih pomoći u pronalaženju što više informacija o protivnicima,itd.
Konsultovao bih se sa drugim menadžerima u vezi taktike,odnosno na koji način odigrati odredjeni meč ali bih ja na kraju imao zadnju riječ... Neću obećavatii ni pobjede niti bilo šta drugo, kao što su to radili neki drugi kandidati na prijašnjim izborima ili kao naši političari u predizbornoj kampanji,a na kraju ne ispune ništa od toga.
Možda mi govor nije dobar ali nije ni važno,bitna su djela a ne riječi!
Glasajte,neću vas iznevjeriti!:)
Hvala,
Silvio
Last edited by Владимир Владимирович Путин at 2/7/2012 3:07:31 PM