BuzzerBeater Forums

BB Srbija > d

d

Set priority
Show messages by
From: MarkKo
This Post:
00
207228.1
Date: 1/23/2012 4:48:33 PM
Overall Posts Rated:
132132
pozdrav svima,prva mi je sezona,tj.nov sam menadzer,pa imam par pitanja i bio bih zahvalan kada bi mo neko pomogao>

1. Imaju li clanovi strucnog staba ulogu uopste? citao sam u prirucniku,ali i dok sam imao najjeftinijeg pr a,bila mi je puna hala,a i zarada od prodate robe mi se ne povecava,sada kad imam naprednijeg,takodje i za fizia?od kad sam zaposlio boljeg,skupljeg,povredilo mi se dva igraca,predhodno ni jedan,pa me zanima vase misljenje,dal oni vrede tih para?

2. Moze li neko da mi da neki program treninga?trenirao sam ss u komb.sa 1 na 1i sa skokovima,ali napredak je jako mali,trenirao sam c,kc i krila,cak su mu neki igraci sa pozicije p presli na beka i obrnuto??!!!bio bih jako zahvalan na nekom programu koji ce se bazirati na razvoju c i kc.molim vas :)

3. I napokon,pitanje u vezi napredka,i ulaganja,dali treba da kupujem igrace koji su vec razvijeni dovoljno za visi rang..ili da treniram sadasnji kadar,a da ulazem u kapacitet hale ili nesto trece :) unapred zahvalan :)

From: karlooo

This Post:
00
207228.2 in reply to 207228.1
Date: 1/23/2012 5:07:13 PM
fantastična petorka
III.10
Overall Posts Rated:
8383
Pa imas temu Uputstvo za trening tamo imas razradjen plan i program treniranja. Odredi sta ti se isplati da treniras ako imas vec nekog mladog klinca onda kupi jos nekog.

A na drugim poz.gledaj da kupis sto boljeg igraca za sto manje para. Za prvo nemam sta da ti kazem ja koristim samo trenera i da nisu moji uzeli bolovanje imao bi i dalje prihode od arene ovako su me ukopali kad su se povredili.

Last edited by karlooo at 1/23/2012 5:08:42 PM

From: Golub

This Post:
00
207228.3 in reply to 207228.1
Date: 1/23/2012 5:11:19 PM
Overall Posts Rated:
427427
1. Наравно да има утицаја, то си можда једноставно са повредама имао више среће са лошијим доктором. А што се ПР-а тиче видећеш кад уђеш у трећу лигу.

2. Не капирам шта си радио, али ако тренираш центре и крилне центре, за почетак док не скапираш тренинг тренирај само унутрашње скилове, скок, одбрану и шут унутра. (шаљи ми бб маил за више)

3. Е ово зависи само од тебе лично. Најбоље је да комбинујеш, да тренираш 3 играча на једној позицији, а остали да ти буду искусни, и наравно да градиш халу по потреби.