(170859.1) Regulamin typerka dla przypomnienia ;) z małym dodatkowym podpunktem, który wprowadzono w tamtym sezonie:
TYPY ODDAJEMY MAX 15 MINUT PRZED ROZPOCZĘCIEM SPOTKAŃ! PO TYM CZASIE NIESTETY KOLEJKA W PLECY ;)Jako, że Przemo spisał się bardzo dobrze w roli mojego zastępcy pragnę jeszcze raz mu serdecznie podziękować :) Jeśli chodzi o ten sezon to postaram się już go odciążyć ;) choć Przemo nie ukrywam, że liczę niekiedy na Twoją pomoc, wiesz jak to u mnie - uczelnia od rana do nocy, BB przeważnie na zajęciach czy w pociagu, no i nocami w domu ;) to zaczynamy - tworzymy listę chętnych osób na suppka:
1. Joa
2. mao231
3. 79przemek
4. Thurin
5. Kelvin
6. Klimuś
7. Rafik_VIP
8. toshii
9. majkel
10. Nikobar
11. kardel
Dodatkowo:
12. ScarFace25
Nie wiem co ze skarbnikiem, czy dotychczasowy ma jeszcze ochote ;p od razu chciałbym przedstawić wniosek o wpłaty tej złotówki więcej, ze względu na wahania kursów walut ;)
Nagroda specjalna w typerku:
Leszek zgodził się oddać jedno miejsce w sparingu NT na koniec sezonu jako nagrodę w naszym typerku!!!Cudowna wiadomość!!! Być może w poniedziałek będę mógł Wam jeszcze jedną nagrodę niespodziankę ogłosić (nie mniej atrakcyjną) ;P
Dlatego info:
Jeśli ktoś z przeglądających nasze forum menagerów, których jak wiemy jest sporo, chciałoby się dołączyć do typerka, to zapraszam! Odbyła się co prawda już jedna kolejka, ale chciałbym też wprowadzić pewny punkt do regulaminu:
Kolejka, która poszła najsłabiej menadżerowi, jeśli o typowanie chodzi, nie zostaje uwzględniona w końcowej punktacji. Wyrównuje to szanse tym, którzy chcieliby się dołączyć do gry!
Jeśli ktoś chciałby się dołożyć parę złotych do walki o suppka to jak najbardziej zachęcam, nagroda w występie NT jest dla wszystkich, przewidywana jest jeszcze jedna ;)
Zapowiadana kolejna nagroda to prawdopodobnie 2 miejsca w U21 ufundowane przez vinnego_jones'a!!! także zachęcam do typowania ;)
Last edited by Joa at 11/8/2011 4:28:15 PM