A jednak, Buzzer Beater się odrodził po całodniowej przerwie i możemy oficjalnie zacząć kolejny, 18 już sezon. W imieniu starych wyjadaczy tejże wspaniałej ligi witam i serdecznie pozdrawiam nowe zespoły, z którymi przyjdzie nam rywalizować :) Rozejrzałem się już oczywiście wśród nowych teamów i muszę przyznać, że walka będzie bardzo zacięta, w końcu też w Great 8. W Big 8, Saint Emily jest głównym kandydatem do spadku, jednak menago tego zespołu raczej wie co robi, skupia się na treningu przyszłych reprezentantów ;) Ciężko w tej chwili wskazać zdecydowanego faworyta do awansu, na pewno powalczy Scar, Thurin, ja też chciałbym się w miarę możliwości w to włączyć, choć pół treningu sezonu jest mi co najmniej potrzebne żeby coś wskórać. Z drugiej konfy Przemo i nie wiem jak reszta, co planuje kardel, co pokażą nowe zespoły, zobaczymy ;) co do draftu to u mnie jeden grajek taki nawet, drugi troche gorzej a trzeci do piachu ;) Życzymy też powodzenia Kelvinowi w walce o PLK :)
A narazie kończąc - oby ten sezon był wolny od "Oops..." oraz wszelkiego rodzaju innych przykrych niespodzianek ;) powodzenia wszystkim!!