Üdv mindenki!
Szeretném megpályázni az U21-es kapitányi posztot Adam#4-gyel
(160219) karöltve. Bár páran már biztosan ismerik a „nevem”, hadd mutatkozzam be pár mondatban.
A játékot a 6. szezonban kezdtem, ahonnan két szezonnal később kerültem fel a harmadosztályba. A 15. szezonban bajnokként jutottam fel a másodosztályba, ahol 2 szezont töltött el a csapatom. Scout pályafutásom négy szezonnal ezelőtt kezdődött, ezzel köszönhetően hasznos kommunikációs „leckéket” vettem. Bár az első osztályt még nem sikerült megjárnom, úgy érzem, hogy rendelkezem elég tapasztalattal a poszt betöltéséhez.
-Segítőmmel minden ellenfelet átnézünk, kielemezzük őket, majd megbeszélünk egy taktikát, amit közzéteszek a kinti fórumon, hogy ott mindenki véleményezhesse, adott esetben kritizálhassa azt, minden tanács jól jöhet.
-Minden esélyes fiatal játékos, aki még nem érte el a válogatottat kap egy edzéstervet, amik továbbításában a scoutok segítségét kérném. Amennyiben a jelenlegiek vállalják, számítok rájuk, illetve az én scout pozíciómat időhiány miatt átadnám egy jelentkezőnek (mondjuk Gilának.:))
-A meccsek megnyeréséhez a jó taktika mellett a megfelelő forma is szükséges, ezért minden tulajdonost figyelmeztetnék a forma szinten tartásának fontosságára.
Ezek mellett fontosnak tartom a kommunikációt az U21-es válogatott és a felnőtt válogatott kapitánya között, illetve a kapitányok és a magyar közösség között, ezért minden felmerülő kérdésben a véleményeteket fogom kérni.
Engedjétek meg, hogy a segítőm is bemutatkozhasson:
Sziasztok, fotonfun-t a 9. szezon vége óta ismerem, nem sokkal azelőtt kezdtem el jómagam is a játékot. Fotonfun mentorom lett, az ő segítsége nagyban hozzájárult a csapatom gyorsabb fejlődéséhez. 2 év hosszú idő, ezalatt a játékban kialakult munkakapcsolat mellett barátok is lettünk, sokszor adunk (jó) taktikai tanácsokat a mérkőzések előtt egymásnak.:) 2 és fél szezon után jutottam fel a 3.osztályba, majd itt eltöltött 4 szezonom után jutottam fel a 2.osztályba, ahol ezidáig sajnos csak 1 szezont tölthettem.
Ha elnyertük a bizalmat, szavazzatok ránk. :)
Minden további indulónak sok sikert kívánunk! Hajrá Magyarország!