BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kapitányjelöltek programja

Kapitányjelöltek programja (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
11
199984.3 in reply to 199984.1
Date: 11/2/2011 3:17:41 PM
Overall Posts Rated:
6262
Kedves választó polgárok!:)
Remélem újabb sikeres szezonnak nézünk elébe!

Ez úzon megpályázom Magyarország U21-es válogatottjának szövetségi kapitányi posztját.
Akik még nem ismernek, azok számára hadd mutatkozzam most be röviden:

A 3. szezonban kezdtem meg a játékot, ami azonnal nagyon megtetszett. BB-s pályafutásom során 3x jutottam fel az első ligába, melyből mindig is csupán a fiatalok nevelése érdekében estem ki. Az idén újra sikerült feljutnom a legjobbak közé köszönhetően a kitartó munkának. Tehát jelentős tapasztalatra tettem szert Buzzer-Beater-es pályafutásom alatt. A szlovák első ligában nagy tiszteletnek örvendek, amelyet részben higgadtságommal és kiszámíthatatlanságommal értem el.
A játékomat felvidéki magyarként a szabályok alapján a szlovák ligában kellett megkezdenem, sajnos. De ez ne tévesszen meg senkit sem! Ma már Budapesten lakom, dolgozom, és magyar állampolgár vagyok. De ami a lényeg, hogy a szívem magyar:)!

Taktikailag és tudásilag is képesnek érzem magam a kapitányi poszt betöltésére, amely nagy felelősséggel jár.
A meccsek előtt természetesen csontig kivesézzük majd a segítőimmel( aki akár te is lehetsz, csak jelentkezz!:)) az ellenfelünk gyengeségeit, majd a meccsmotort ismerve meghozunk általában egy közös döntést, de nem fogok félni alkalomadatával egy egyéni stratégiát bevetni. A közös döntések és az egyéni döntéseim közül, ha egy is rosszul sül el, természetesen teljes mértékben vállalom érte a felelősséget.
Meccs végeztével elkészítek egy jelentést, értékeléssel és miegymással:)

Programom főbb pontjai:
1. Nagyon egyszerű: A válogatott meccseit úgy beállítani, hogy nyerjünk, ill. helyzetelőnyt teremtsünk más válogatottakkal szemben. Természetesen szívesen várom majd minden tulaj észrevételeit, javaslatait:)

2. U21játékosok és utánpótlás játékosok nevelésének koordinálása.
3. A keretbe bekerült játékosok formájának fontosságát kiemelten kezelni a tulajokkal együttműködve.

Mivel a válogatott irányítás rendszere már nagyon hatékonyan kialakult, nem tervezek főbb változtatásokat, a jót meg kell tartani!
Kérem, amennyiben egyezik a szemléletünk az U21-es válogatott jövőképében és úgy érzi, hogy megérdemlem bizalmát, tiszteljen meg szavazatával! Bármely kérdésére örömmel válaszolok a továbbiakban.

Még valami: ha sikerült elnyernem a posztot, akkor egy versenyt indítok, melynek az lesz a lényege, hogy a frissen draftolt 18 éves válogatott esélyes(U21) játékosok főskilljeit minél magasabbra edzzék. A játék ideje 1 szezon, a főskillek növekedése lesz pontozva. Akinek a legtöbb főskill ugrást sikerült elérnie egy szezon alatt, a jutalma egy 3 hónapos támogatói csomag lesz, amennyiben elfogadja a felajánlást. A játék szabályait a választás és egyeztetések után közzétesszük, egy külön topic formában. Tehát megéri szorgalmasan edzeni!:)

Választási programom végeztével sok sikert kívánok a többi potenciális kapitány jelöltnek és választónak, sok sikert és erőt kívánva!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!!!:) üvözlettel: pörköltszáj

Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 11/3/2011 12:57:32 PM

This Post:
22
199984.4 in reply to 199984.3
Date: 11/2/2011 5:24:54 PM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Üdv mindenki!

Szeretném megpályázni az U21-es kapitányi posztot Adam#4-gyel (160219) karöltve. Bár páran már biztosan ismerik a „nevem”, hadd mutatkozzam be pár mondatban.

A játékot a 6. szezonban kezdtem, ahonnan két szezonnal később kerültem fel a harmadosztályba. A 15. szezonban bajnokként jutottam fel a másodosztályba, ahol 2 szezont töltött el a csapatom. Scout pályafutásom négy szezonnal ezelőtt kezdődött, ezzel köszönhetően hasznos kommunikációs „leckéket” vettem. Bár az első osztályt még nem sikerült megjárnom, úgy érzem, hogy rendelkezem elég tapasztalattal a poszt betöltéséhez.

-Segítőmmel minden ellenfelet átnézünk, kielemezzük őket, majd megbeszélünk egy taktikát, amit közzéteszek a kinti fórumon, hogy ott mindenki véleményezhesse, adott esetben kritizálhassa azt, minden tanács jól jöhet.

-Minden esélyes fiatal játékos, aki még nem érte el a válogatottat kap egy edzéstervet, amik továbbításában a scoutok segítségét kérném. Amennyiben a jelenlegiek vállalják, számítok rájuk, illetve az én scout pozíciómat időhiány miatt átadnám egy jelentkezőnek (mondjuk Gilának.:))

-A meccsek megnyeréséhez a jó taktika mellett a megfelelő forma is szükséges, ezért minden tulajdonost figyelmeztetnék a forma szinten tartásának fontosságára.

Ezek mellett fontosnak tartom a kommunikációt az U21-es válogatott és a felnőtt válogatott kapitánya között, illetve a kapitányok és a magyar közösség között, ezért minden felmerülő kérdésben a véleményeteket fogom kérni.

Engedjétek meg, hogy a segítőm is bemutatkozhasson:
Sziasztok, fotonfun-t a 9. szezon vége óta ismerem, nem sokkal azelőtt kezdtem el jómagam is a játékot. Fotonfun mentorom lett, az ő segítsége nagyban hozzájárult a csapatom gyorsabb fejlődéséhez. 2 év hosszú idő, ezalatt a játékban kialakult munkakapcsolat mellett barátok is lettünk, sokszor adunk (jó) taktikai tanácsokat a mérkőzések előtt egymásnak.:) 2 és fél szezon után jutottam fel a 3.osztályba, majd itt eltöltött 4 szezonom után jutottam fel a 2.osztályba, ahol ezidáig sajnos csak 1 szezont tölthettem.

Ha elnyertük a bizalmat, szavazzatok ránk. :)

Minden további indulónak sok sikert kívánunk! Hajrá Magyarország!

This Post:
55
199984.5 in reply to 199984.3
Date: 11/2/2011 5:46:07 PM
Overall Posts Rated:
190190
Sziasztok!

Wolwerine vagyok, a (F)egyház csapatának menedzsere, szeretném megpályázni az U21-es szövetségi kapitányi posztot.

A BB-vel a 3.szezon óta játszom, ez az a menedzserjáték, amely a sok másik közül megmaradt, amelyben a legaktívabb vagyok. A játékfilozófiám talán kicsit furcsa lehet mások számára, de én inkább emocionális típusú játékos vagyok: nehezen válok meg játékosoktól, akiket neveltem, még ha anyagilag az is lenne a legjobb a csapat számára. Két szezonnyi centeredzés után kezdtem irányítóedzéssel foglalkozni, innen ismerhetnek a legtöbben, hiszen az U21-es válogatott irányítókkal foglalkozó scoutja vagyok már 7-8 szezon óta. Örömmel csinálom, mivel szerintem ez a játék legélvezetesebb és legizgalmasabb része, a fiatalok edzése, formálása. Az U21es kapitányi posztot nagy kihívásnak tartom, mivel egyrészt a legjobb magyar fiatalokat kell győztes csapattá alakítani, másrészt nehéz feladat a többi menedzser érdekeivel a válogatottét összeegyeztetni.
Véleményem szerint nem a tulajdonosok vannak a válogatottért, tisztelet a kivételeknek, hanem a válogatott a menedzserekért: a scout programon keresztül számos játékossal sikerült, úgy gondolom, megismertetni az edzés alapjait, az egyposztos edzés lényegét, és, remélem, megszerettetni a játékot. Ebből a válogatott is profitál, hisz több lesz az aktív, érdeklődő menedzser.
Bár ezt a sportot pontra játsszák, a védekezést tartom a filozófiám alapjának, ez irányítóposzton egyébként is kardinális kérdés volt, de minden pozícióban így van, tehát a jól védekező játékosok fejlesztését támogatom.
Eddig is próbáltam képességeimhez mérten a legtöbbet adni a válogatottnak, ezután is ezt tudom felajánlani, ha én kerülök a menedzseri székbe.
Ha megválasztanának, szeretném, ha megmaradna a másik két scout a "munkájánál", az irányítókat szívem szerint magam vinném tovább, de nem tudom, időben hogyan bírnám, így ezt még megfontolom. Köszönöm, ha elolvastad amit írtam és várom a kérdéseket!

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!