BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > τελος χρονιας-βραβεια

τελος χρονιας-βραβεια

Set priority
Show messages by
From: pazinok
This Post:
33
198172.1
Date: 10/10/2011 11:20:45 AM
Overall Posts Rated:
335335
Λοιπον στο τελος της χρονιας θα μοιρασω μετταλια σε παικτες,μανατζερς και ομαδες και θελω την βοηθεια σας σε αυτο..

(παρακαλω θελω απο ολους τις απαντησεις σας για να μην βγαλω απο μονος μου τα βραβεια αλλα και για να εχει μπολικο χαβαλε)

1. Τιτλος καλυτερου Ροστερ
θελετε να ψηφισετε το πιο ανταγωνιστικο??
το ροστερ με το μεγαλυτερο βαθος??
το ροστερ που μπορει και βγαζει νεα τελαντα?? ο καθενας λοιπον ψηφιζει οπως θελει αρκει να μην ψηφισει τον εαυτο του ;)

2. Τιτλος καλυτερου Μανατζερ
θελετε να ψηφισετε αυτον που δεν μπορεσατε να νικησετε?
θελετε να ψηφισετε αυτον που διαχειριζεται καλυτερα το υλικο του?
αυτον που τακτικα το χει? αυτον που δεν περιμενατε ψηλα βαθμολογικα?? και εδω αφηστε τους αλλους να ψηφισουν εσας;)

3. Τιτλος MVP
οτι και να λεμε για μας,για τις τακτικες μας,για τα χαλαρα,τα δυνατα και τις εδρες μας..οι παιτες ειναι αυτοι που παιζουν..
ποιος παικτης ειναι αυτος που ξεχωρησε φετος κατα την γνωμη σας??

4. Τιτλος Πολυτιμου
καθως συνεχιζοντε τα βραβεια για τους παικτες μας..ψηφιζουμε τον παικτη που ΝΑΙ θα τεροιαζε και στην δικη σου ομαδα ή που ΝΑΙ θα ηθελα να τον εχω..

5. Τιτλος best Ποϊντ Γκαρντ
ψηφιστε τον καλυτερο πλαυ μαικερ κατα την γνωμη σας για να βγει η καλυτερη 5αδα ΙΙΙ.11

6. Τιτλος best Σούτινγκ Γκαρντ
ψηφιστε το καλυτερο σουτερ κατα την γνωμη σας για να βγει η καλυτερη 5αδα ΙΙΙ.11

7. Τιτλος best Σμολ Φόργουορντ
τωρα το καλυτερο 3αρι και τα υπολοιπα γνωστα..

8. Τιτλος best Πάουερ Φόργουορντ

9. Τιτλος best Σέντερ

10.ειναι Tιτλος..γραψε τον αγαπημενο παικτη της ομαδας σου*
ποιος παικτης απο την ομαδα σας νομιζεται οτι δεν θα παρει τιτλο και ΠΡΕΠΕΙ να παρει..:P

(11-17) Τιτλοι
δεν θα ψιφησουμε..θα βγουν βαση στατιστικων οι τιτλοι total (points,3 pointer,rebounds,assists,steals,blocks,free throws)

και τωρα ποιος να θυμηθει τα καλυτερα παιχνιδια των αλλων..η πιο παιχνιδι ειχε ενδιαφερον κτλ κτλ..
τελος λοιπον
18. Τιτλος οπαδων
ποιο παιχνιδι με το που τελειωσει η κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος περιμενουμε πως και πως για να δουμε γιατι ξερουμε οτι θα εχει ενδιαφερον..
(θα προσπαθησω να βαλω οσα δυνατα {να συμβουν} ζευγαρια μπορω αλλα δυστυχως εχω μονο 10 επιλογες)

Poll:  Το παιχνιδι που θα κλεψει την παρασταση
Response Votes Result

Remal Madrid vs PANTOKRATORAS 2
22.2% 22.2% 22.2%
22.2%
Emmanouil Papas vs mavros likos 0
0.0% 0.0% 0.0%
0.0%
3bobakia_mikra vs Σπαρτακο ή Στελιο 0
0.0% 0.0% 0.0%
0.0%
21 Nations Army vs Nerds Volos 0
0.0% 0.0% 0.0%
0.0%
3bobakia_mikra vs Army or Volos 0
0.0% 0.0% 0.0%
0.0%
Anatolia Polikastou vs JK69ER or PLAGIARI FORCE 0
0.0% 0.0% 0.0%
0.0%
Red Legionaries vs PLAGIARI FORCE 0
0.0% 0.0% 0.0%
0.0%
JK69ER vs PLAGIARI FORCE 0
0.0% 0.0% 0.0%
0.0%
Anatolia Polikastou vs Red Legionaries 4
44.4% 44.4% 44.4%
44.4%
ΤΕΛΙΚΟΣ (οποιος και να ειναι) 3
33.3% 33.3% 33.3%
33.3%

This poll ended on 10/17/2011.

This Post:
00
198172.2 in reply to 198172.1
Date: 10/10/2011 11:24:33 AM
Overall Posts Rated:
10001000
τώρα απνατάμε ή μετά την τελευταία αγωνιστική?

πάντως είχατε κάνει και πέρσι τέτοια δουλειά και το περίμενα πως και πως!!!

This Post:
00
198172.3 in reply to 198172.2
Date: 10/10/2011 11:32:36 AM
Overall Posts Rated:
335335
χεχε..απανταμε σε ολη την διαρκεια της εβδομαδας για να βγουν την αλλη Δευτερα τετοια ωρα τα αποτελεσματα..

This Post:
11
198172.4 in reply to 198172.1
Date: 10/10/2011 11:55:05 AM
Overall Posts Rated:
10001000

Ανατόλια.καλές άμυνες και κυρίως τρελή αναφορά στην εσ.επίθεση.κανείς δεν μπορεί να τον παίξει άμυνα εκεί...

Θοδωρής!ανέβηκε φέτος,αλλά διεκδικεί άνοδο ενώ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να παίξει όλα τα συστήματα στην επίθεση.

3. Τιτλος MVP

Diego Maure - Ανατόλια (4546908).στο evaluation system βγάζει 41!!!ο δεύτερος 23!

4. Τιτλος Πολυτιμου

χμμμμ
μακράν η πιο δύσκολη ερώτηση για εμένα.

Carlos Alberto Esmeriz (9478044)

Tymur Rudakov - 3μπομπάκια (12108245)

Wei Chunyao - Τζόκερ (7391017)(ο Γκάλης μας)

Carlos Alberto Esmeriz - στρατός (9478044)

Olgierd Bronder - Σπάρτακος (11025855)

9. Τιτλος best Σέντερ

Diego Maure - Ανατόλια (4546908)

ποιος άλλος?Σιδηρόπουλος (16707371)

This Post:
00
198172.5 in reply to 198172.4
Date: 10/10/2011 2:23:20 PM
Overall Posts Rated:
150150
εσυ το οργανωσες καλα..τσιμπα ενα μπαλακι απο μενα...δεν θα πω ακομα τις αποψεις μου, θα περιμενω λιγο ακομα...

From: pazinok

This Post:
11
198172.6 in reply to 198172.1
Date: 10/10/2011 8:08:27 PM
Overall Posts Rated:
335335
Και μιας και εγω το οργανωσα..ας απαντησω να ανοιξω τον δρομο για ολους..

καταρχας ευχαριστω για τα μπαλακια..
μετα θελω να τονισω ποσο καταπλητικο ειναι αυτο για μας,καθε μια ομαδα ξεχωριστα,καθε ενας παικτης μας εχει την δικια του θεση στο game..ολοι αξιζουν τιτλο και ολοι ειμαστε ομαδες 3ης κατηγοριας που σημαινει οτι λιγο πολυ ειμαστε στις 200 καλυτερες ομαδες της Ελλαδας και αυτο απο μονο του κανει βαρυα την φανελα μας..ολοι ειμαστε εδω γτ αξιζουμε και ολοι ειμαστε αξιοι για τιτλο..απλα τωρα θα προσπαθησουμε να βρουμε αυτον που ξεχωριζει στο ελαχιστο..

(θυμιζω οτι τα αποτελεσματα θα βγουν την αλλη Δευτερα απο ολους μας..η τλχστν απο οσους ψηφισουν..)

Μετα απο πολυ σκεψη και ενω βρισκομουν αναμεσα σε 4 ομαδες..που για χ λογους θα τις κρατησω κρυφες
θα δωσω την ψηφο μου στο ροστερ των PLAGIARI FORCE..
εαν ηταν τιτλος καλυτερης 5αδας ομως θα διαλεγα το ρεμαλι..

Μμμμμ..για να σκεφτω..θελει πολυ σκεψη και αυτο..και ενω ειμαι αναμεσα σε Nerdie ,Στελιο και Gogopo
θα ψηφισω τον Nerdie..μα για ποιον λογο??μα φυσικα γιατι δεν καταφερα να τον νικησω ποτε..;)

3. Τιτλος MVP
Με μια απλη ματια Χοντος και Μασαλλα θα μπορουσαν να παρουν αυτον τον τιτλο..
την ψηφο μου ομως την δινω με καμαρι στον Tymur Rudakov που για μενα ειναι το Α και το Ω για την πετυχημενη πορεια των μπομπακιων..

4. Τιτλος Πολυτιμου
Αν υπηρχε καποιος πλαυ μαικερ που θα ειχε καλη αμυνα και μ.ο πασες 16 ανα αγωνα θα εβαζα αυτον..
τωρα την προσοχη μου τραβαν οι ψηλοι..ειμαι αναμεσα σε (Liu Daowen, Richard Gill και τους 2 του σπαρτακου)
την ψηφο μου ομως θα δωσω στον Aiantas Travezeas γιατι θα ηθελα να τον δω συμπαικτη με τον Maure..

Καθαρος ασσος δεν υπαρχει στην κατηγορια μας για μενα..
τον Reinoso τον πηραν τα χρονια αρα...για αλλη μια φορα θα αναφερω το ονομα του Ουκρανου Tymur Rudakov..

Τωρα υπαρχουν πααρα πολυ που μπορουν να διεκδικησουν τον τιτλο..φανταζομαι πως ολοι ξερουμε τα ΟΝΟΜΑΤΑ που κυκλοφορουν σε ολες τις ομαδες σε αυτην την θεση..λοιπον Yalçin Zarif γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα παρει πολλους ψηφους ενω αν και αθορυβα κανει τρομερη δουλεια σε αμυνα και επιθεση..

Η πιο σημαντικη θεση για μενα..Kirilos Sidiropoulos γιατι εχει παρει στην πλατη του πολλα παιχνιδια του Στελιου και ειναι μωλις 21..

ενω υπαρχουν πολλοοι σεντερ που θα μπορουσαν να παιξουν σαν 4αρι..καθαροι παουερ ειναι μονο οι Taavi Paalanen και Maxim Gilevich..ομως δεν θα τους ψηφισω..Richard Gill γιατι μπορει εκει να κανει μεγαλυτερη ζημια κατα την γνωμη μου..

9. Τιτλος best Σέντερ
ο Glakhuna Lodjanidze θα ηταν πολυ καλος εκει μεσα στην χρυση 5αδα..αλλα θα βαλω τον Liu Daowen

10. μα ποιος αλλος Thomas Branly ο αρχηγος με τις 114 επισημες συμμετοχες με τα χρωματα της ομαδας μας..αριθμος ρεκορ..

This Post:
00
198172.7 in reply to 198172.6
Date: 10/11/2011 6:28:30 AM
Overall Posts Rated:
10001000
4. Τιτλος Πολυτιμου
Αν υπηρχε καποιος πλαυ μαικερ που θα ειχε καλη αμυνα και μ.ο πασες 16 ανα αγωνα θα εβαζα αυτον..
τωρα την προσοχη μου τραβαν οι ψηλοι..ειμαι αναμεσα σε (Liu Daowen, Richard Gill και τους 2 του σπαρτακου)
την ψηφο μου ομως θα δωσω στον Aiantas Travezeas γιατι θα ηθελα να τον δω συμπαικτη με τον Maure..

αυτή είναι πολύ δύσκολη ερώτηση.εγώ πχ δεν χρειάζομαι 3άρι,αλλά δήλωσα την προτίμηση μου σε 3άρι,γιατί απλούστατα είναι αυτός που όταν τον είδα είπα όντως τέτοιο παίκτη θέλω.

This Post:
00
198172.8 in reply to 198172.6
Date: 10/11/2011 10:20:26 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Μμμμμ..για να σκεφτω..θελει πολυ σκεψη και αυτο..και ενω ειμαι αναμεσα σε Nerdie ,Στελιο και Gogopo
θα ψηφισω τον Nerdie..μα για ποιον λογο??μα φυσικα γιατι δεν καταφερα να τον νικησω ποτε..;)

Η πιο σημαντικη θεση για μενα..Kirilos Sidiropoulos γιατι εχει παρει στην πλατη του πολλα παιχνιδια του Στελιου και ειναι μωλις 21..

μόλις πήρες άλλη μια μπαλίτσα.και μέσα στους 3 μάνατζερ με έβαλες και τον Σιδηρόπουλο ψήφισες.σε ευχαριστώ και για τα δύο...

This Post:
00
198172.9 in reply to 198172.8
Date: 10/11/2011 12:24:17 PM
S H A R K S
II.4
Overall Posts Rated:
1212

Ανατόλια.καλές άμυνες και καλή επίθεση

εγώ!!!!!
3. Τιτλος MVP

Wei Chunyao JK69ER

4. Τιτλος Πολυτιμου
εδώ δε ξερω παιδια

Wei Chunyao JK69ER 30 ποντους το ματς.....

Yalçin Zarif PANTOKRATORAS να βαλουμε και κανενα παικτη απο παλιοθς γνωστους και ελπιζω και του χρονου αντιπαλους

Meng Dan να βάλω και κανενα δικό μου

Olgierd Bronder - Σπάρτακος

9. Τιτλος best Σέντερ

Diego Maure - Ανατόλια ,δύναμη

Meng Dan

This Post:
11
198172.10 in reply to 198172.1
Date: 10/12/2011 9:55:51 AM
Overall Posts Rated:
150150
ηρθε και η δικη μου σειρα να ανακοινωσω τα βραβεια...πριν αρχισω ομως θα ηθελα να πω οτι εγω θα προσθεσω αλλα 2 βραβεια τα οποια κλασικα υπαρχουν καθε χρονο στο τελος της σεζον...οποιος θελει ας συμπεριλαβει και αυτα εγω παντως θα το κανω...αυτα της ευχαριστης και της δυσαρεστης εκπληξης της σεζον που μας περασε...δηλαδη ποια ομαδα πιστευετε απογοητευσε με την αποδοση της και ποια κατορθωσε παραπανω απο τα αναμενομενα...

εδω ειμαι αναμεσα στους 3 πρωτοπορους του κοκκινου ομιλου...θα επιλεξω το ροστερ του Πλαγιαρι..ο λογος;;
γιατι καταφερνει να ειναι σχεδον στην κορυφη χωρις να εχει κανενα φοβερο(για τα δεδομενα της κατηγοριας) παιχτη...ο Πανος εχει ενα σεντερ με 100κ μισθο...ο Θοδωρης και ο Γιαννης(τζοκερ) εχουν απο εναν γκαρντ πολυ υψηλου επιπεδου...ακομα ο Πλαγιαρι εχεις πολλες λυσεις που ερχονται απο τον παγκο...

πολυ δυσκολη επιλογη...η αληθεια ειναι οτι αρκετοι εχουν καταφερει ωραιες νικες αυτη τη σεζον..ομως θα επιλεξω αυτον που ειχα επιλεξει και την προηγουμενη σεζον..ποιον αλλο;;;τον Βολο..εχει επιτυχει νικες απεναντι σε καλυτερες ομαδες(απο αποψης ροστερ) και ειναι απροβλεπτος στην επιθεση...ακομα ο κυριος με τις "ζωνες" φαινεται να καταφερνει να δουλευει πολυ καλα αυτου του τυπου τις αμυνες και να παιρνει τα αποτελεσματα...

3. Τιτλος MVP
εδω ενας ξεχωριζει...Diego Maure...οτι και να λεμε οτι ο μισθος δεν δειχνει απολυτα το ποσο καλος ειναι ενας παιχτης οταν εχουμε τετοιες διαφορες ειναι φανερο ποιος ειναι καλυτερος...βεβαια υπαρχουν και οι 2 γκαρντ του Θοδωρη και του Γιαννη...ομως διαλεξα τον Diego Maure επειδη βοηθα την ομαδα του σε 3 τομεις:επιθεση-αμυνα-ριμπαουντ....
αντιθετα οι 2 γκαρντ κανουν επιθεση και αμυνα αλλα υστερουν στο 3ο χαρακτηριστικο ενος περιφερειακου, την οργανωση παιχνιδιου...δεν συμπεριλαμβανω τον καινουριο 3αρι του Ορεστη γιατι αγωνιζεται πολυ λιγο καιρο στον ομιλο μας..

4. Τιτλος Πολυτιμου
εδω ειμαι αναμεσα σε 2 παιχτες...τον Tymur Rudakov και τον Kirilo Sidiropoulo...ομως θα διαλεξω τον 2ο...εχει μελλον μπροστα του και ηδη εχει παρει την ομαδα στις πλατες του..μπραβο!!!πολυ καλη δουλεια στην προπονηση απο το Στελιο..

δεν υπαρχει καλος καθαρος ασσος στην κατηγορια μας...λογω αυτης της καταστασης θα διαλεξω εναν παιχτη που συνηθιζε να παιζει ασσος..τον Wei Chunyao..

ο Antonio Rosnati ειναι νομιζω οτι καλυτερο εχει η κατηγορια μας στη θεση 2...αυτον λοιπον θα ψηφισω..

Kirilos Sidiropoulos..το μονο καθαρο 3αρι που υπαρχει στην κατηγορια και εχει παρει αρκετα ματς...και παλι δεν βαζω τον Carlos Alberto Esmeriz για 2 λογους:
πρωτον δεν παιζει αρκετο καιρο στην κατηγορια και
δευτερον δεν νομιζω να ειναι καθαρο 3αρι...πιστευω ειναι γκαρντ με πολυ καλο σουτ και καλουτσικα τα εσωτερικα...μπορει να μην εχει καν καλα ολα τα εσωτερικα..ισσοροπημενο σμολ με 70κ μισθο;;;θες πανω απο 2 μυρια σιγουρα για να μην πω παραπανω...

Olgierd Bronder;;;δεν νομιζω...πρεπει να εχει πολυ χαλια 2οντα αλλιως δεν εξηγουνται τα λαθη που κανει...
Firmin Delebarre του Πλαγιαρι...αυτον ψηφιζω...

9. Τιτλος best Σέντερ
Diego Maure...νομιζω ολοι αυτον θα ψηφισουν....

εδω αν καταλαβα καλα γραφουμε για τον καλυτερο παιχτη της ομαδας μας..:)γιατι τα λες λιγο μπερδεμενα εκει με τους τιτλους...τελος παντων...εγω ψηφιζω βεβαια Yalçin Zarif..τον εχω απο 19 χρονων, τον προπονησα οπως ηθελα και τωρα αποδιδει τα μεγιστα...με εχει σωσει πολλες φορες τοσο με την επιθεση, αλλα κυριως με την αμυνα του...μπορει να παιξει και ασσος αν χρειαστει..θα τον εχω για πολλες σεζον ακομα...

Last edited by GIANNIS.K. at 10/12/2011 11:09:31 AM

This Post:
00
198172.11 in reply to 198172.10
Date: 10/12/2011 10:02:12 AM
Overall Posts Rated:
150150
19.Ευχαριστη εκπληξη
(συνεχιζω εκει που σταματησες Πανο)
21 Nations Army...νομιζω του αξιζει...την προηγουμενη σεζον πηγαινε κατευθειαν για υποβιβασμο..ομως πουλησε τον Ταραντακη, τον οποιο προπονουσε τοσες σεζον και εφτιαξε την ομαδα του απο την αρχη..ομως τα καταφερε και μαλιστα τωρα ειναι 2ος...πολυ ωραια προσπαθεια απο μια ομαδα με μεγαλη ιστορια...

20.Δυσαρεστη εκπληξη
αν μπορουσα θα εβαζα την δικη μου ομαδα εδω..στο αγωνιστικο κομματι...βγηκα 6ος ή 7ος θα δουμε...εχασα αμεσως στο κυπελο...δε ηταν καλη σεζον..ομως αφου δεν γινεται να ψηφισω τον εαυτο μου θα διαλεξω το Σπαρτακο..ολοι τον περιμεναμε πρωταγωνιστη φετος αλλα δεν τα καταφερε...μπορει ομως την επομενη σεζον...

εδω συνηθως διαλεγουμε ομαδες οπως τα Τρικαλα ή τους green...κτλ...ομως εγω θελησα να διαλεξω μια ομαδα που αγωνιστηκε και δεν εφτασε εκει που περιμενα...οι χρηστες των αλλων ομαδων μπορει να σταματησαν για προσωπικους λογους οποτε δεν θα ηταν δικαιο να τους χαρακτηρισουμε δυσαρεστες εκπληξεις...

αυτα απο μενα...