...ο καθενας ομως κοιταει το καλο της δικιας του ομαδας...πιστευω το προβλημα με τις περισσοτερες ομαδες ειναι αλλου...θεωρουν οτι θα χασουν απο τα μπομπακια ετσι και αλλιως και σκεφτονται:γιατι να μην αποκτησω λιγο ενθουσιασμο τουλαχιστον;...
Tο ''καλό'' της κάθε ομάδας έρχετε και με συνδιασμό του ''κακού'' των αντιπάλων. Αν παίξω εγώ χαλαρα και χάσω, ο ενθουσιασμός μου θα έχει την ίδια επιπτωση είτε ο αντιπαλος μου παίξει χαλαρά είτε παιξει κανονικά, σωστά ? Όμως άλλη διαβάθμιση στον ενθουσιασμό θα έχει αυτός που θα νικήσει παιζοντας χαλαρά και άλλη αν θα παιξει κανονικά , σωστά ή κάνω λάθος ? Αν έχω δίκιο, τότε αυτός που με νίκησε αποκτα αβανταζ για το επόμενο του παιχνίδι και παει λέγοντας. Συνεπως μια τέτοια ομάδα, θα κερδίζει αρκετους αγώνες και πιθανα την πρώτη θέση ...
... ο ενθουσιασμος για τα play off μπορει να χτιστει στις τελευταιες 3 αγωνιστικες ...
... αν σε ευνοεί το πρόγραμμα σου. Αν έχεις αγώνες να ''χτυπήσεις'' , δεν φτιάχνεις κατ' ανάγκη τον ενθουσιασμό σου. Αν όμως έχεις εξασφαλίσει την καλύτερη θέση , φτιάχνεις ότι ενθουσιασμό κάνεις κέφι ...