BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Διάθεση

Διάθεση

Set priority
Show messages by
This Post:
00
195746.1
Date: 9/4/2011 11:45:54 AM
Overall Posts Rated:
2121
Σε ποιούς έχουν προτίνει να παίξουν στο μεταξύ τους αγώνα ''χαλαρά'' ???

Αν όπως υποθέτω, έχει συμβεί σε όλους και οι περισσότεροι έχουν δεχθεί , τότε υπαρχει διαφορετική διάθεση στις υπόλοιπες ομάδες σε σχέση με αυτή την ομάδα. Αν κάνω λάθος ζητάω συγνώμη, αλλά αν είμαι σωστός υπάρχουν δυο λύσεις :
1. Όλα τα παιχνίδια μεταξύ όλων προσυμφωνημένα ''χαλαρά'' ή
2. Σταματήστε να δέχεστε να παιζετε χαλαρά.

Last edited by EGM-Nickleon at 9/6/2011 8:20:56 AM

This Post:
00
195746.2 in reply to 195746.1
Date: 9/4/2011 1:24:07 PM
Overall Posts Rated:
150150
καταρχην νομιζω δεν χρειαζονταν να ανοιξεις καινουριο θεμα αλλα δεν πειραζει...εγω βεβαια δεν ξερω αν ισχυει γιατι δεν εχω παιξει ακομα με τα μπομπακια..ακομα και αν ισχυει κατι τετοιο δεν ειναι παρανομο να "στησεις" ενα παιχνιδι συμφωνα με τους κανονες του bb...βεβαια συμφωνω και εγω πως δεν ειναι και τοσο ηθικα αποδεκτο αφου αποκτας πλεονεκτημα εναντι των αντιπαλων σου...δεν νομιζω πως μπορεις να πεις ομως στον καθε ενα πως θα παιξει τα παιχνιδια του...οσο για τη 1η ιδεα δεν με ενθουσιαζει αφου ο καθενας παιζει οτι θελει και αν ολοι παιζουν χαλαρα ολη την ωρα χανεται το ενδιαφερον του παιχνιδιου και μειωνονται τα ποσοστα των εκπληξεων...

παραδεχομαι και εγω οτι πριν απο 2 σεζον ειχα "στησει" 3-4 παιχνιδια και ειχα αποκτησει καποιο πλεονεκτημα...ομως απο τοτε ειδα οτι δεν ειναι και πολυ δικαιο οποτε δεν το προχωρησα αλλο..απο οσο βλεπεις συνηθιζω να κατεβαινω χαλαρα παρολο που πολλες φορες μου κοστιζει(δες Nerds)...εγω παντως θα παιξω κανονικα με τα μπομπακια οποτε εκει θα καταλαβεις αν τα μπομπακια παιζουν συνεχεια χαλαρα ή οχι...εγω το βλεπω οτι οταν κατεβαινεις χαλαρα ειναι ενα ρισκο, αν σου βγει καλως, αλλιως κρατας μονο τον ενθουσιασμο...

Last edited by GIANNIS.K. at 9/4/2011 1:45:24 PM

This Post:
00
195746.3 in reply to 195746.2
Date: 9/4/2011 6:53:09 PM
Overall Posts Rated:
335335
ΚΑΙ σε εμενα ειχε προτινει αλλα της ειπα οτι ετσι και αλλιως θα την επαιζα..ενταξει δεν κανει τιποτα παρανομο απο την στιγμη που και εμεις οι υπολοιποι ειμαστε τοσο ελαστικοι

This Post:
00
195746.4 in reply to 195746.3
Date: 9/5/2011 1:50:20 AM
Overall Posts Rated:
2121
Και εγώ με ''χαλαρή'' θα έπαιζα, αλλά δεν της το είπα (έβαλα και ποιο ''δευτερη'' ομάδα). Στο μεταξύ μας παιχνίδι δεν ήξερε τι διάθεση θα βάλω και δεν ρίσκαρε , οπότε έπαιξε κανονικά. Δεν ανεβηκε ο ενθουσιασμός και αμέσως μετά έκανε την πρώτη - μοναδική ήττα. Παράνομο δεν είναι αλλά μήπως της χαρίζουμε την πρώτη θέση ? Και ενθουσιασμό στα κόκκινα για τα play off ?

Last edited by Orestis21 at 9/5/2011 1:51:39 AM

This Post:
00
195746.5 in reply to 195746.4
Date: 9/5/2011 4:40:50 AM
Overall Posts Rated:
150150
ο ενθουσιασμος για τα play off μπορει να χτιστει στις τελευταιες 3 αγωνιστικες δεν χρειαζεται να εχεις ενθουσιασμο ολη τη σεζον για να εχεις και στο τελος...ετσι και αλλιως στους τελευταιους αγωνες ολοι κατεβαινουν χαλαρα...τωρα για τον αν της χαριζουμε την πρωτη θεση δεν ξερω...μπορει αν τα πραγματα ηταν αλλιως τα μπομπακια να ηταν πρωτα, μπορει και οχι, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα νικουσαν με τετοια ευκολια...ο καθενας ομως κοιταει το καλο της δικιας του ομαδας...πιστευω το προβλημα με τις περισσοτερες ομαδες ειναι αλλου...θεωρουν οτι θα χασουν απο τα μπομπακια ετσι και αλλιως και σκεφτονται:γιατι να μην αποκτησω λιγο ενθουσιασμο τουλαχιστον;...και πιστεψε με, αν εχει φουλ ενθουσιασμο οπως λες και βγαζει αυτα τα στατιστικα δεν εχει και πολλες πιθανοτητες να παρει την ανοδο....στο τελος που ολοι θα εχουν ενθουσιασμο εκει θα δουμε ποιος θα κερδισει....

This Post:
00
195746.6 in reply to 195746.5
Date: 9/5/2011 7:11:11 AM
Overall Posts Rated:
335335
πολυ σωστα μιλησες γιαννη..

This Post:
00
195746.7 in reply to 195746.5
Date: 9/5/2011 9:16:51 AM
Overall Posts Rated:
2121
...ο καθενας ομως κοιταει το καλο της δικιας του ομαδας...πιστευω το προβλημα με τις περισσοτερες ομαδες ειναι αλλου...θεωρουν οτι θα χασουν απο τα μπομπακια ετσι και αλλιως και σκεφτονται:γιατι να μην αποκτησω λιγο ενθουσιασμο τουλαχιστον;...

Tο ''καλό'' της κάθε ομάδας έρχετε και με συνδιασμό του ''κακού'' των αντιπάλων. Αν παίξω εγώ χαλαρα και χάσω, ο ενθουσιασμός μου θα έχει την ίδια επιπτωση είτε ο αντιπαλος μου παίξει χαλαρά είτε παιξει κανονικά, σωστά ? Όμως άλλη διαβάθμιση στον ενθουσιασμό θα έχει αυτός που θα νικήσει παιζοντας χαλαρά και άλλη αν θα παιξει κανονικά , σωστά ή κάνω λάθος ? Αν έχω δίκιο, τότε αυτός που με νίκησε αποκτα αβανταζ για το επόμενο του παιχνίδι και παει λέγοντας. Συνεπως μια τέτοια ομάδα, θα κερδίζει αρκετους αγώνες και πιθανα την πρώτη θέση ...

... ο ενθουσιασμος για τα play off μπορει να χτιστει στις τελευταιες 3 αγωνιστικες ...

... αν σε ευνοεί το πρόγραμμα σου. Αν έχεις αγώνες να ''χτυπήσεις'' , δεν φτιάχνεις κατ' ανάγκη τον ενθουσιασμό σου. Αν όμως έχεις εξασφαλίσει την καλύτερη θέση , φτιάχνεις ότι ενθουσιασμό κάνεις κέφι ...

This Post:
00
195746.8 in reply to 195746.7
Date: 9/5/2011 11:42:54 AM
Overall Posts Rated:
10001000
γεια σας παιδια!
πολυ απλα μπορουμε να μην ακολουθουμε αυτη την τακτικη!
με εμενα ισχυει οτι και με τον πανο.

απο την στιγμη ομως που πηρε διαστασεις το θεμα,τα 3bobakia μαλλον την πατησαν σε αυτο το θεμα απο εδω και περα...

το θεμα ειναι αυτη την τακτικη να μην την ακολοθησουν και αλλοι,γιατι κατανταει ανουσιο και προκαλει ξενερωμα...

This Post:
00
195746.9 in reply to 195746.8
Date: 9/5/2011 3:33:57 PM
Overall Posts Rated:
150150
θα απαντησω στον Ορεστη..οταν εχουμε αγωνες κοκκινων-μπλε σε συμφερει περισσοτερο απο οσο νομιζεις να "στησεις" ενα παιχνιδι....ας πουμε οτι εγω στηνω το παιχνιδι με τα μπομπακια...κοιτα ποια ειναι τα πλεονεκτηματα απο αυτη την περιπτωση(μιλαω για τη δικη μου ομαδα υποθετικα):
1) ξερω οτι ο αντιπαλος δεν θα δωσει παραπανω απο μενα αρα εχω πιθανοτητες να παρω το παιχνιδι.....

2)προφανως θα αποκτησω ενθουσιασμο που θα μου χρειαστει στο μελλον..

3)αυτο ισως να μην το εχουν σκεφτει ολοι αλλα ταυτοχρονα σαμποταρω τους αντιπαλους του δικου μου ομιλου....τα μπομπακια θα αποκτησουν ενθουσιασμο...και το επομενο παιχνιδι τους θα ειναι με ενα ανταγωνιστη μου απο τον κοκκινο ομιλο,οποτε θα νικησει εκεινον και εγω θα αποκτησω πλεονεκτημα...αυτο βεβαια με την προυποθεση οτι δεν ξερω οτι τα μπομπακια παιζουν παντα χαλαρα...ή μπορω να κανω το αλλο..ειμαι σε ισοβαθμια με εναν αντιπαλο που μπορει να κερδισει τα μπομπακια υπο προυποθεσεις ενω η δικη μου ομαδα δεν μπορει με τιποτα να τα κερδισει...θα στησω το παιχνιδι και ας το χασω αρκει να χασει και ο αντιπαλος μου απο τα μπομπακια...

το 2 και το 3 ειναι και για τις δυνατες και για τις αδυναμες ομαδες...το 1 ειναι για τις δυνατες κυριως...οπως βλεπεις παντα υπαρχουν "υπουλα" κολπα για να παρεις πλεονεκτημα τοσο εντος οσο και εκτος γηπεδου...αυτο που θελω να σου δειξω ειναι οτι ολους του κοκκινου ομιλου τους συμφερει να κατεβουν χαλαρα με τα μπομπακια...εγω προσωπικα περιοριζομαι στο καθαρα αγωνιστικο κομματι του παιχνιδιου και δεν με ενδιαφερουν τετοια συμβαντα απο τη στιγμη που ειναι νομιμα...μπορει να εκνευριζεσαι και καλα νομιζω εκανες που το ανεφερες αφου τωρα λιγοτερες ομαδες θα "στησουν" παιχνιδια με τα μπομπακια..

This Post:
00
195746.10 in reply to 195746.9
Date: 9/5/2011 5:14:53 PM
Overall Posts Rated:
335335
τωρα εσυ τακη μπορεις να στηλεις σε ολους απο τον ομιλο σου και να τους πεις να παιξουν κανονικα!!
αυτο θα συμφερε και εμενα δλδ :P

This Post:
00
195746.11 in reply to 195746.10
Date: 9/6/2011 2:49:56 AM
Overall Posts Rated:
2121
Θα απαντήσω στον Γιάννη. Τα σενάρια είναι πολλά και οι συνδιασμοί που μπορούμε να σκεφτούμε αρκετοί. Το θέμα είναι ότι αν συμβαίνει αυτό που λέω μια ομάδα φτιαχνει μια κατάσταση κατα την διάρκεια μιας σεζόν , ενώ εσυ θα ευνοειθείς (αν ευνοειθείς) συγκυριακά όταν έρθει η σειρά σου.

Θα απαντήσω στον Πάνο. Το θέμα δεν είναι να τους πω τι να κάνουν , αλλά αν θέλουν να παίξουν χαλαρά να μην το γνωρίζει ο αντίπαλος τους ώστε να παιξει κι αυτός χαλάρα, αλλά να μην γνωρίζει κι αν θέλει ας το ρισκάρει. Σκέψου ένα μη προσυμφωνημένο παιγνίδι στο οποίο η ομάδα που είναι καλύτερη παίξει χαλαρά και ο πιο ''αδύνατος'' αντιπαλος παίξει κανονικά. Μήπως έχει πιθανότητες να το κερδίσει ? Ενώ με την προσυνενόηση, του υποβάλει και λίγο το γεγονός ότι θα χάσει στο στυλ '' έλα μωρέ , αφού θα το χάσεις το ματσάκι , παίξε χαλαρά να κερδίσεις κι εσύ κάτι'' και ουσιαστικά βγαίνει (η δυνατή ομάδα) διπλά κερδισμένη.

Last edited by Orestis21 at 9/6/2011 5:14:19 AM