Samo Papuchosi iako je tu i moj veliki prijatelj Spartan 300. Ipak zbog dugogodisnjeg igranja u Prvoj ligi mislim da su Papucari zasluzili prvi titulu, pri cemu se nadam da ce posebno neke timove dobro da pokaraju, ono bas da ih ruzno boli ...Spartan moze uzeti kup da sve bude pravedno :)))
Samo Papuchosi iako je tu i moj veliki prijatelj Spartan 300. Ipak zbog dugogodisnjeg igranja u Prvoj ligi mislim da su Papucari zasluzili prvi titulu, pri cemu se nadam da ce posebno neke timove dobro da pokaraju, ono bas da ih ruzno boli ...Spartan moze uzeti kup da sve bude pravedno))
Samo Papuchosi iako je tu i moj veliki prijatelj Spartan 300. Ipak zbog dugogodisnjeg igranja u Prvoj ligi mislim da su Papucari zasluzili prvi titulu, pri cemu se nadam da ce posebno neke timove dobro da pokaraju, ono bas da ih ruzno boli ...Spartan moze uzeti kup da sve bude pravedno :)))Keno da nisi postao vidovit? :) Jos samo da se ostvari prognoza iz prvog dijela posta i zovem te da mi prorices buducnost :)@borac banjaluka hvala na podrsci.