εφημεριδα (Τ0ΠJΠΕΡ@τ0)
3bobakia_mikra--Remal Madrid {2} Το πρωτο ντερμπι της χρονιας..ολα ειναι πιθανα..τα μπομπακια με μια 5αδα φωτια θα προσπαθησει να κανει ποδαρικο στην νεα σεζον..απο την αλλη το ρεμαλι με εναν περιφεριακο σκορερ και μπροστα στα ματια των οπαδων τους θα παιξουν για την νικη..τα μπομπακια γνωριζουν οτι δεν θα εχουν μελλον στο κυπελλο,το ρεμαλι ναι μεν θελει να συνεχισει το κυπελλο αλλα πρεπει και στην βαθμολογια να εχει τα μπομπακια απο κατω..
Emmanouil Papas--ΑΣ Τρικαλα ΚΑΕ {1} ευκολα τα πραγματα για τον Γιλλ και την παρεα του μιας και τα Τρικαλα πανε σε ανανεωση ροστερ..
21 Nations Army--fay_stelaios {1} και στα δυσκολα αντεχει..δεν θελει να μπει σε περιπετειες παλι ο Ορεστης..απο την αλλη η καινουργια ομαδα θα χρειαστει κανα δυο παπουδακια αν θελει να κανει κατι..
Nerds Volos--ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ {2} Ο Βολος,μια πολυ καλη ομαδα κατηγοριας πλαυ οφ..ομως εσωτερικα αυτην την στιγμη δεν εχει κατι που να σταματησει τα τερατα..απο την αλλη το ιαπωνικο περιστροφο φευγει..
Haru Kaneko (οσα ειπε) > Η Σπαρτακος θα ειναι παντα η αγαπημενη μου ομαδα..περασαμε πολλα μαζι,ευχομαι τα καλυτερα..απλα η πιεση στην Ελλαδα ΜΕ εδωσε την αποφαση να επιστρεψω στην χωρα μου η τλχστν καπου αλλου..αν μεινω στην Ελλαδα θα κοιταξω το ενδεχομενο να μετακομησω διπλα απο το σπιτι του Μιουρα..
Anatolia Polikastou--mavros likos {!} η μεταγραφη εγινε απο τον λυκο..να περιμενουμε κατι και απο το Πολυκαστρο??
οι Ανατολιτες ζητησαν απο την διοικηση το παιχνιδι να το χτυπησουμε στα ισια..στα μεγαφωνα του της πολης παιζει το γνωστο
http://www.youtube.com/watch?v=z3SvA5tgfGM ..πως και πως το περιμενουμε και φετοοοος..
JK69ER -- PANTOKRATORAS {1} και ναι δεν ειμαι χαζος ..κατι μου λεει οτι παει για ενα σερι νικων κυπελλου θυσιαζοντας καποια παιχνιδια πρωταθληματος..βεβαιαστο τελος παλι πλαυ οφ θα καταληξει..
Red Legionaries -- green fighters {1} ο ενας πουλαει ο αλλος γελαει..μια χαρα μας εκατσε η ανενεργη ομαδα απο την 2η..
PLAGIARI FORCE--Kalamata B.C {2} φτου..