Pozdrav svima.
Odlucio sam da se prijavim za selektora nase reprezentacije,pa je red da vam se obratim.
BB sam poceo igrati od sezone XII,ucio sam,citao razne prirucnike i mislim da sam dostojan selektorske funkcije.
Na raspolaganju imam i vise nego dosta vremena da se posvetim selektorskoj funkciji,na BBu provodim dosta vremena,pratim reprezentacije,kao i forum,postajem sve vise opsjednutiji ovom igrom.
Eh sad,moj plan je ako postanem selektor da u rad ukljucim jos ljudi,kao neki strucni stab,naravno ja sam za sve zaduzen.
Strucni stab bi ucestvovao u diskusijama,skauting protivnika,postavljanje taktike za sledecu utakmicu,ali naravno moja rjec je zadnja jer ja sam selektor.
Igracki kadar dobro poznajem,kao sto sam rekao,pratim igre reprezentacija,kako A tako i U21,sto mislim da je itekako vazno jer je U21 repka osnov za A repku.
Naravno planiram biti u kontaktu sa vlasnicima nasih reprezentativaca,sto se tice treninga igraca i forme naravno.
Eto,to bi otprilike bilo to,nadam se da cete mi dati priliku da pokazem sta znam. :)
Hvala svima! :)