Kolejny 16 sezon za nami... Jak dla mnie historyczny z wielu względów, nie mówię tutaj tylko o moim awansie do II ligi...
To może zacznijmy od rzeczy mniej historycznych :) pierwszy raz od 4 sezonów jak tutaj jestem w lidze awansowała drużyna z Big 8, pierwszy też raz ma miejsce to że z Big 8 pożegnało się też 4 drużyny ... Przemoc spadek bezpośredni, Sopot spadek baraże, Mojra spadek baraże, LZS awans. Napewno nowy sezon przyniesie tutaj wiele zmian w mojej byłej konfie...
Historyczną sprawą już jest detronizacja wielosezonowej hegemonii tmac-a zarówno na ligowym podwórku PLK - Toruńskie Anioły nowym mistrzem jak i w pucharze gdzie lepszym zespołem okazały się Rosomaki...
No i chyba chluba nasza największa zarówno U21 jak i reprezentacja seniorów będą walczyć w poniedziałek o złoto europejskie w przypadku u21 i światowe w przypadku seniorów...
Tak wiele się w BB nie wydarzyło odkąd gram i sezon 16 na zawsze już zapadnie w mej pamięci ...
A i sprawa chyba najważniejsza prawie 2700 postów w sezonie 16 typerek z 3 supkami :) i niezapomniana otoczka sezonu. Mam nadzieje, że wszyscy którzy to nasze forum czytają nagrodzą nasz trud w tym sezonie Oskarem :D
Pozdrowienia i udanego sezonu 17 :)
Last edited by toshii at 7/24/2011 3:50:59 PM