Pozdrav svima!
Obzirom da sam se odlučio kandidovati za poziciju selektora BiH U 21, red je da Vam se kratko i obratim.
U svijetu BB-a sam od sezone 7, kada sam počeo iz lige IV. Gnjavio ljude, pitao, kopao, tražio odgovore na milion pitanju, a najzaslužniji za napredak moje ekipe su, u BB zajednici BiH neprevaziđeni Dadoni i Bevzil, koji su uvijek bili na raspolaganju za bilo šta što sam trebao. Hvala momci.
Danas se moja ekipa nalazi u ligi I, i samim tim smatram da sam ponešto i naučio kada je ova igra u pitanju. Nije da sam neki stabilan prvoligaš, ali u debitantskoj sezoni izborio se opstanak, što je sasvim zadovoljavajući rezultat.
Iako nisam pretjerano aktivan na BB forumu situaciju pomno pratim. Nastupe reprezentacije također. Imam na raspolaganju dovoljno vremena da bih se mogao posvetiti U 21 selekciji ( inače, na BB sam u prosjeku par sati dnevno - pravo opsjednut ).
Raspoložen sam se okušati i pokušati ostvariti dobar rezultat sa mladima, pa eto, ako ste mišljenja da bi moglo biti nešto od svega ovoga, na Vama je.
Svim kandidatima, ozbiljnim i neozbiljnim, sretno...