Hahaha kako mi se nasekirao drug pa mora tri posta pisat OMG,ja se koristim pretpostavkama i argumentima...igram kombinaciju koja se ocigledno isplatila,kako kažu na igri pogodjena formacija :) drago mi je što mi je svaka pretpostavka tacna,ovo ti ga je zonska odbrana 2-3,dominiram ispod koša haha ;)
1.Da dao sam glas Popaju. Mislim da je ekipa radila dobar posao, organizovala zajednicu i to je bilo evidentno. Koliko je znam, banovali su ga što je varao sa klubom a ne što je loše vodio U21 :). I da, za Argusa sam glasao i vjerovao ti meni ili ne opet bi to učinio. Kritika može biti i dobronamjerna ako je konstruktivna. Valjda toliko znaš?
Dao bih ti i Talijanu glas kad bi bili u duelu pa bi kasnije pricao nevalja Talijan,slabi rezultati ovo ono...to ti ja govorim.Kad vec daš svoj glas kasnije ga nemoj kudit zar ne? Naravno da su ga banali što je varao s klubom ti ko da pricas s pocetnikom a ne s likom koji je jedini sa A reprezentacijom prošao u dalji krug Svjetkog turnira ;) a usput loše je vodio i reprezentaciju U21 taj isti Popey:) Glasaj ti za koga hoces,ali nemoj kasnije Argusu prigovarat kad je on prije tebe napisao post,u smislu"da je poranio sa kandidaturom"samo covjeku prisjedaš na muku bezvze zar nisi na to pomislio?
2.Probati ću ti nešto objasniti. Ja CT lično igram kada protivnik ima ili bolju ekipu ili bolji entuzijazam. Ti odaberi od tog dvoje šta si imao bolje. Ja svoje protivnike cijenim i uvažavam ali to ne mora da znači da moram da odigram onako kako su oni "sugerisali" u svojim postovima zar ne? Ispade na kraju da sam i to dobro napravio. Trenutno najveći konkurent je poslan na hlađenje a ekipa je uspjela vratiti entuzijazam.
Slabo objašnjavaš drug:) gledaj ovo sad....ni ti ja imam bolju ekipu ni ti do te utakmice sam imao bolji entuzijazam tacnije imali smo isti....slab ovaj argument miša mu,možeš to i bolje hah:9 Naravno da ne treba igrat po prijedlogu ali mi je smješno bilo kad si rekao da bude zanimljivije gledaocima ,logicno je da ces dobit kad su podjednake ekipe CT i kao bonus igrao si kuci ,i ne kontam kako je to moglo bit zanimljivo gledaocima? Ma da su moji"vucici" mogli vrlo lahko i do pobjede,tako da sam za svoje gledaoce pružio maksimum na krilima Domaga Yilmaza Karadeniza hah ;) Jesam poslan na hladjenje i svaka ti cast samo pogledaj šta se dešava u ligi,a po meni više cu profitirat od lige nego ti u kupu kad se bude kuci igralo doigravanje zar ne? haha a da sam bio u kupu ne bih ovako dobre rezultate mogao ostvarit,tacnije trebali bi se cuvat igraci za kupa zar ne?
3.Iskreno nisam baš na tragu tvojih misli ovdje i zato ću da nastavim dalje.
Iskreno u ovoj trecoj stavci si mi se poceo gubit pa mi nije bilo ni odgovora,hajd izbjegao si ovo pitanje :)
4.Ja ću ponoviti ono što sam napisao i što mislim. Ja imam previše godina da bih nekoga online mrzio ili volio. Neko mi je simpatičniji a neko ne. Vjerovatno je tako kod većine igrača/korisnika. Iskreno ti i Parti ne možete u isti koš. Ma koliko Parti "zadirkivao" pojedince i zajednicu po pitanju nacionalnog, nacije ili naroda u njemu nema niti približno tvoje bahatosti, arogancije i nekulture. I da ne zaboravim. Drago mi je zbog Coca Cole i tebe :)
Kako si se raspisao moram napisati i drugi post jer mi ponestaje karaktera
HHAHAAHAH kakav je plamen gorcine u tebi ,volim kad mogu izvuc tako negativnu energiju od velikana Dadonija haha ;)
Drago mi je što imaš tako "pozitivno"mišljenje o Vuku ,mislim to sam oduvjek znao da sam ti mrzak ali neka ovako je ljepše kad iskažeš u postovima :) ako nisi znao hranim se tudjom mržnjom i ljubomorom ;) Meni da ti iskreno kažem svi su dragi i protiv nikog nemam ništa pa ni sad što se tice tebe jer mi je duša ispunjena dobrotom i opraštanjem ,mogu za pjesnika komotno haha ;)
Izgleda da cu i ja morat napisat novi post,raspisao si se duplo nego ja post prije tebe ili se varam ? hah ;)