Nepoznato mi je da li je neko prati situaciju u BB Srbiji trenutno, pa da obavestim i BB zajednicu Bosne, bar u onom delu koji se i nje tiče.
Elem, danas, ujutru, je banovano nekoliko kornika iz BB Srbije, uglavnom onih koji imaju funkcije u BBu. Među njima je i popeye, dosadašnji selektor U21 reprezentacije Bosne.
Prva stvar, potrebno je da se zajednica u što kraćem roku dogovori oko osobe koja će nastaviti posao selektora. Po rezultatima izbora, to mesto treba da pripadne drugoplasiranom, odnosno Timberwolf. No, ako on ne može time da se bavi, treba naći drugog, koji je učestvovao na izborima.
Druga stvar, potrebno je da neko od GMova kontaktira nadležne, kako bi popeye bio uklonjen sa mesta selektora (jer je propustom, ostao na toj poziciji). I da se onda postavi drugi, za koga se zajednica dogovori.
Ali, treba delati hitno, jer uskoro kreće Utešni turnir.
Što se mene tiče, ostajem skaut do kraja ove sezone i spiskovi koje imam će biti dostupni novom selektoru.
P.S. Ovime samo dajem obaveštenje i unapred odgovaram: neću odgovarati na pitanja "Zašto je taj i taj banovan?", jer je zabranjeno o tome raspravljati na forumu.