BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Latvija > National Team Speeches
Back to the Sneak Peek
BB Latvija
nepieciešamā vieta tabulā
2
Slēgts
2
KAUSS
770
JAUTĀT ŠEIT
1000
Slēgts
2
Slēgts
1
Closed
1
Closed
2
Ieteikums!
17
National Team Debate Thread
22
National Team Speeches
4
Election Rules
1
Jauno menedžeru uzdevumi
3
Closed
5
Closed
20
Pieteikšanās BBBL!
4
TULKOJUMS.LV
477
Greetings from Spain
1
Kā labāk?
12
Līgu TV Kontrakti [14.sezona]
22
<
>
Favorite Folders
National Team Speeches
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
BB-Charles (1)
Ragans (1)
egolav (1)
Malij (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Ragans
This Post:
0
169122.2
in reply to
169122.1
Date: 1/11/2011 4:04:52 AM
Overall Posts Rated:
30
Sveiki Visiem!
Pieteicu savu kandidaturu NT amatam, ludzu balsojiet, garas diskusijas neiesligshu un garas runas neteikshu!
Ragans
Mark Unread
Ignore User
From:
Malij
To:
Ragans
This Post:
0
169122.3
in reply to
169122.2
Date: 1/11/2011 4:15:49 AM
Overall Posts Rated:
729
Man balss par tevi.Tev tagad daudz laika:ved izlasi pie cempiona titula(ka savu komandu)!
max. WR:5 Jumtu rauj nost…
Mark Unread
Ignore User
From:
egolav
This Post:
3
169122.4
in reply to
169122.1
Date: 1/12/2011 6:02:45 PM
Overall Posts Rated:
90
Labvakar, godātie kolēģi!
Nāksies atzīties savā rakstura vājumā: pēc ilgstoša spiediena saņemšanas no Neho piekritu kandidēt vēlēšanās.
Dažos vārdos par mani: droši var mani uzskatīt par BB pensionāru. Ne tikai gadu ziņā (tīņu gadi jau kādu laiku aiz muguras), bet arī BB pieredzes ziņā: esmu jau te vairāk par 10 sezonām. Daži sasniegumi Latvijas mērogā arī ir gadījušies.
Kādēļ es varētu būt piemērots kandidāts izlases trenera amatam?
1) Ir zināma pieredze ar izlases līmeņa spēlētājiem klubā: Zakšs un Eldad ir izlasēs, Lavandero un Levin nav tālu no izlasšu līmeņa, Jurķelis bija izlasē. Mana kluba reitingi līdz ar to nav tālu no izlases reitingiem.
2) Kā jau minēju, ir ap 10 sezonu pieredze BB.
3) Ļoti labi saprotos ar līdzšinējiem treneriem, itsevišķi Neho. Parasti domājam vienādi, gan taktiskā ziņā, gan spējam pietiekami labi sastrādāties. Līdz ar to domāju, ka varētu izveidoties ļoti laba sadarbība ar Neho.
Mans galvenie trūkumi:
1) klubā spēlēju mazliet vienveidīgas taktikas. Tas gan ir saistīts ar to, ka man nav nokomplektēts pietiekami vienmērīgs sastāvs.
2) nenormētais darba laiks. Nevaru iziet 17:00 no kabineta un aizmirst par darbu. Lai arī tas potenciāli var traucēt, domāju, ka to atrisināšu.
Ja uzskatast mani par derīgu, droši balsojiet :) Ja nē, droši kritizējiet, bet pamatoti, lūdzu :)
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images