BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Volby NT - Kandidátské řeči

Volby NT - Kandidátské řeči (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169095.2 in reply to 169095.1
Date: 1/11/2011 3:46:44 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Rozhodl jsem se ve volbách opět usilovat o prodloužení svého mandátu.
Na první pohled se hlavně v poslední sezoně výsledky zlepšily, ale nepřeceňoval bych to, pořád nás na vrchol čeká dlouhá cesta.

Chci se ještě více zaměřit na skautingu hráčů s potenciálem 10, 10+, protože v minulosti nám někteří manažeři z různých důvodu pár talentu v raném věku zbytečně zbrzdilo. Takže chci vyvinout ještě více úsilí k tomu, aby tito hráči v mateřském klubu od počátku trénovali, případně co nejrychleji změnili klub, když ten trénink nebude mít potřebnou intenzitu. I proto počínaje letošními 18 letými hráči budu hráče s potenciálem 10, 10+ a možná některé výjimečné potenciály 9 skautovat osobně a to hlavně ze začátku než se povede nastartovat trénink na velmi intenzivní bázi. Vyšší ročníky budou po dohodě se skauty, kteří je skautují pro U21 buď do 21 pod jejím dohledem nebo některé už taky mohu přebrat dříve (bude se to posuzovat hráč od hráče).

Co se týče ambicí v tomto období, zřejmě nás čeká na ME skupina Francie, Německo, Česko, Makedonie, Slovinsko, Kypr, Andorra, Wales, takže 2 největší favoriti jsou určitě jiné týmy. Nicméně naší úlohou bude je potrápit a zkusit se na 2. místo prosmýknout, což asi bude znamenat jednoho porazit a současně nezaváhat s nikým níže postaveným. V druhé sezoně cyklu pak bude úkolem navázat na letošní sezonu a pokusit se ještě vylepšit výsledek. Uvidíme, kam se posune kvalita kádru za tu dobu a co bude reálné.

Jak jsem dříve avizoval, tak budou vyhlášeny motivační prémie pro manažery spolupracující s NT. A to ve třech podobách.
1) V závislosti na vlastnostech – bude se týkat hráčů s potenciálem 10, 10+, přesné podmínky zveřejním v průběhu kampaně
2) V případě zisku titulu na ME nebo MS, dostanou ročního supportera majitelé všech hráčů, kteří budou nominování na finále (i kdyby je nakonec trenér nepustil na hřiště) nebo v dané sezoně odehrají aspoň 100 minut v soutěžních zápasech NT, podmínkou je, že hráč v daném týmu zahájil sezonu (přestoupil do týmu nejpozději v den finále ligy předchozí sezony). Bude-li mít někdo hráčů více, dostane cenu tolikrát, kolik hráčů splnilo podmínky.
3) V případě stříbra na ME nebo MS, dostanou majitelé tříměsíčního supportera, ostatní podmínky stejné jako v bodě 2)

Dále bych rád oznámil, že v případě mého zvolení mi dáváte jeden bianco šek na nominaci skauta pro NT (tzn. skauta, který by dělal primárně pro mne a ne pro U21). Toto místo zůstane zatím neobsazené (s největší pravděpodobností celé období), ale chci si tak udělat prostor, kdybych v nějaké době byl časově více vytížen a nemusel čekat s oznámením na volby. Cílem není někomu dát k dispozici skilly hráčů (i když by je samozřejmě skaut k dispozici měl), ale zajistit co nejlepší fungování a hlavně budoucnost NT.

Jak již bylo řečeno jinde, v rámci kandidatury oznamuji změnu v realizačním týmu U21, končí PunkFloid a příchází LA-honza999 (49398). Kdo se stará o co, zveřejnil trenér U21. Takže v případě mého zvolení se stane LA-honza999 členem realizačního týmu U21. Ale do budoucna doporučuji změnit systém jmenování skautů na „bianco šeky“, protože třeba teď po draftu by se už mohl dneska věnovat svým ovečkám, takhle je dostane na starost až po volbách začátkem příštího týdne.

Na jakékoli dotazy týkající se mé kandidatury a působení u NT odpovím ve vlákně pro diskuzi (169096.1).

Last edited by rwystyrk at 1/11/2011 12:11:43 PM

This Post:
00
169095.3 in reply to 169095.2
Date: 1/14/2011 8:49:42 AM
Overall Posts Rated:
1717
Rozhodl jsem se kandidovat na post NT tymu. Tuto hru hraji rok a tohle je moje 5 sezona na BB. Mnozi z vas ste si jiste vsimly ze kandiduji kazdou sezony na trenera a zatim bez uspechu. Myslim ze je na case udelat zmenu v trenerovi a dat sanci nekomu jinemu nez rwystykovi. Vetsina z vas mu dava hlas jen proto ze jsi na nej uz zvykla ze tuhle hru hraje od zacatku co snad existuje. Jasny rwyst je dobrej manazer ma slusnej tym dobre vysledky jak klubove tak repre. Ale myslim ze by mohl byt cas na zmenu netvrdim ze ja jsem nejlepsi dokonalej fantastickej proto davejte hlasy me a vyhraju vse co se da vyhrat, nemuzu vam slibit odmeny to co vam slibuje rwyst ale muzu vam slibit ze bych udelal vse proto abych vedl NT tym co nejlepe umim postupne bych zapracoval do NT tymu nove taktiky zridil webove stranky venovane BB a predevsim NT tymu s diskuzema chatem a ruznym rozborem taktik co jsem zatim osobne vyzkoumal atd. Proste chci dokazat ze NT tym dokaze vest i clovek co nehraje prvni ligu nema v klubu k dispozici nejlepsi hrace

Jsem lepší než vy !!! xDD