BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: choda
This Post:
11
169089.2 in reply to 169089.1
Date: 1/11/2011 6:20:42 AM
Overall Posts Rated:
155155
Pozdrav cijeloj BB zajednici BiH :)

Evo ja se odlucija kandidirati za novog izbornika BiH reprezentacije...
Dugo sam vec u buzzeru, dug niz sezona sam sudionik prve hrvatske lige, zadnjih 6 sezona sam proveo vodeci hrvatsku reprezentaciju... ukratko etuzijasta :)
Vjerujem da sa svojim iskustvom i znanjem, pri vodjenju igraca u rangu koje posjeduje BiH, mogu pomoci da reprezentacija dodatno napreduje...
Sigurno bi bilo najbolje ako imate neko domace provjereno i dokazano rjesenje, ali ako nemate eto ja sam tu ;)
Ako netko ima pitanje za mene neka slobodno pita na debate treadu.

Message deleted
This Post:
44
169089.5 in reply to 169089.3
Date: 1/12/2011 7:17:48 PM
Overall Posts Rated:
876876
Želio bih da ujedinim glasove onih ljudi koji su skakali sa stolice kad je Dusan Kecman zabio tricu, kad je Troicki osvojio odlučujući poen, onaj koji je bodrio Teodosića čitavo ljeto, trgao živce zbog SP u J. Africi, radovao se majstorskim potezima Nikole Grbica, Vanje Udovičića itd. Ovo su samo dogadjaji iz 2010.

Ostali molim da se odalje 2 metra od mene... minimum...

Da obavjestim javnost da sam pretraživajući BB našao 5 odličnih igrača, koji će ginuti za našu divnu zemlju i boriti se za svaku loptu. Imena ipak ostavljam u tajnosti i otkriću ih tek kad postanem selektor, ali Vam obećavam da su ti igrači divni momci i da ćete biti ponosni na njih.

Last edited by Partibrejkers at 1/14/2011 2:44:31 AM

This Post:
00
169089.6 in reply to 169089.5
Date: 1/15/2011 4:09:12 AM
Overall Posts Rated:
242242
Ukoliko me sjećanje nije izdalo mislim da je ovo kandidatura za NT BiH. Analogno tome pozivanje na:Kecmana, Teodosića, SP u Južnoj Africi, Nikole Grbića i Vanja Udovičića, inače vrhunskih sportaša, bilo bi primjereno kada bi se vršila kandidatura za selektora Srbije.
I iz tog razloga neću da se "odaljim" dva metra od tebe jer mislim da je ovo poprilično neozbiljna kandidatura/provokacija za selektora.

Puno pozdrava i sretno na izborima :)

Message deleted
This Post:
00
169089.8 in reply to 169089.7
Date: 1/15/2011 6:19:56 AM
Overall Posts Rated:
242242
Zaista nemam volje se raspravljati sa zidovima ali iskreno moram ti reći da je tvoja izborna taktika napredovala u odnosu na prošlu kandidaturu. Prošla ti je kandidatura zaista bila maestralna. Ovaj put nemam odgovarajućih riječi sa kojima bi pohvalio tvoj prirodni talenat da prezentuješ stvari i naglasiš radi čega bi neko trebao da glasa za tebe :).
Molim te samo da sačuvaš živce, što ti do sada baš i nije polazilo za rukom, kako ne bih morao biti uskraćen da čitam tvoje postove u narednim danima :)
Mene ne muči tvoja kandidatura, sebi pridaješ suviše važnost, kao kandidaturai. Ono što mene "muči "su tvoje nacionalističke provokacije koje su nekada umotane u celofan a nekada nisu. Po svemu sudeći izgleda da je moj post tebe "pogodio" bezrazložno jer opšte je poznata tvoja liberalnost i poštovanje sugovornika.

PS: Apsolutno podržavam tvoj prijedlog, koji je jedan od rijetkih konstruktivnih prijedloga, da se prethodni post prebaci na odgovarajuću temu.

This Post:
00
169089.9 in reply to 169089.8
Date: 1/15/2011 6:30:15 AM
Overall Posts Rated:
876876
PS: Apsolutno podržavam tvoj prijedlog, koji je jedan od rijetkih konstruktivnih prijedloga, da se prethodni post prebaci na odgovarajuću temu.

Radio si kao moderator dugo, a nisi puno toga naučio.
Kao što ti kažeš, "analogno" tome mogu da prosudim da si bio loš.

From: JoccY

This Post:
00
169089.10 in reply to 169089.8
Date: 1/15/2011 6:32:35 AM
Overall Posts Rated:
613613
Ps. Dado, preselite se na debate ;)