Pozz svima u BIH
Moje ime je Nemanja, ovde me svi znate kao LA-popeye91 i ovo nije samo moj predizborni govor. Pravila izbora u BBu kazu da ne moze da se kandiduje grupa menadzera vec samo pojedinacno onda formalno ovaj govor pisem ja a prakticno iza ovog govora stoje dvojica menadzera
1. Flavijus 
(42523), menadzer ekipe Crni Psi iz prve lige Srbije, bivsi dvomandatni selektor Srpske U21 reprezentacije i
2. popeye91 
(42536), tj ja, menadzer ekipe DinamicTrio, bivsi selektor A tima Makedonije
Evo i "kratkog" govora

Ne bih navodio koliko smo sad uspesni ili ne kao menadzeri u BB jer to mozete da vidite i sami preko nasih timova a i na forumu Srbije.
Ajde odmah da predjemo na ono sto je bitno
1. 
Organizacija celog rada oko mladih igraca: treninzi, skautovanje, kontaktiranje sa vlasnicima. Ovde bismo pokusali da primenimo sva iskustva i metode koje su vec zazivele u BB Srbiji pre nekoliko sezona i koje su neposredno pomogle da se u prosloj sezoni napravi veliki uspeh sa A timom. Pomocnici za skautovanje, iskusniji menadzeri koji ce pomagati kod treninga za svaku poziciju za svaku starost igraca itd.
 - ocekivani rezultati:
 . . Kratkorocno: Izvlacenje maximuma iz trenutnih potencijala mladih igraca
 . . Dugorocno: Jaka baza timova, menadzera i igraca koja nakon 2-3 sezone pocne sama sebe da prosiruje i ojacava
2. 
Skautiranje protivnika Najveci deo ovog posla bismo izneli Flavijus i ja 
ali je ideja da se dogovorima prikljuci odredjen broj ljudi iz BIH iz vise razloga (koje cu kasnije da navedem). Skautovanje protivnika NECE da se radi samo uvek za narednu nedelju nego ce protivnici da se skautiraju dosta unapred (forme igraca, eventualni skillovi ako su na TL, povezanost taktika sa igracima koji igraju itd
 - ocekivani rezultati:
 . . Kratkorocno: Pobede u utakmicama (nadamo se)
 . . Dugorocno: Uspostavljanje sistema koji ce da nadzivi nas eventualni mandat
3. 
Taktike za utakmice Takodje ocekujem da i ovde najveci deo posla iznesmo Flavijus (kao iskusniji od mene) i ja 
ali uz prikljucivanje par ljudi iz BIH u aktivne dogovore o taktikama. U Srbiji tu grupu menadzera kratko zovemo Strucni Stab i to se pokazalo kao NAJBOLJE resenje jer donosi konkretne rezultate - 
pobede protiv jacih reprezentacija.
 - ocekivani rezultati:
 . . Kratkorocno: to je jasno, sto veci broj pobeda i sto bolja pozicija na rang listi reprezentacija
 . . Dugorocno: uspostavljanje sistema koji ce da nadzivi nas eventualni mandat i poboljsanje pozicije na rang listi a to znaci lakse protivnike u narednim sezonama
4. 
Ostalo Ajde ovde da navedem sve ono sto je takodje vazno ali nije direktno vezano za rezultate u21.
 - Stalna saradnja sa selektorom A tima iz vise razloga od kojih je najvazniji dobijanje smernica kakvi su igraci potrebni A timu pa da ih po tim smernicama treniramo dok su mladi
 - Konstantna obavestavanja na forumu - najavljivanje utakmica, najavljivanje mogucih transfera igraca koji konkurisu za u21, saradnja sa svim menaderima koji zele da saznaju sta se desava u u21, objavljivanje press blogova ...
Flavijus i ja smo definisali dva primarna cilja za koje ne mozemo da se odlucimo koji je bitniji pa cu namerno oba da stavim pod 1
Dakle
1. Uspostavljanje sistema rada sa repkom i oko repke KOJI ce naredni selektori da naslede u koriscenje
1. Ostvarivanje sto boljih rezultata sad i odmah
Mi imamo ideja, imamo iskustva, imamo volje i mozda i mozemo sve sami ALI ne zelimo da sve radimo sami vec TRAZIMO od vas da radimo zajedno!
Ukoliko izaberete nas, svaki od kandidata na ovim izborima ce imati priliku da nam se pridruzi u radu. U Srbiji smo shvatili samo jedno - najvise postizemo samo ako  SVI radimo i guramo napred!
Veliki pozdrav za sve vas u Flavijusovo i moje ime i pozivam vas da nam postavite sto vise pitanja na onoj drugoj temi, tj ovde 
(158784.2)Nemanja
(LA-popeye91)
Last edited by LA-popeye91 at 10/6/2010 8:30:06 PM