Sveiki;)
Mane tikriausiai visi puikiai žinote, ir nors dauguma manęs nemėgsta dėl priekabių išsireiškimų forumuose, iškėliau ir aš savo kandidaturą.
Visų pirma, norėčiau paaiškinti, kodėl kandidatuoju. Yra vienas geras kandidatas. Vaidas. Jis puikus menedzeris, šiame sezone įrodęs savo vertę, bet turi vieną akivaizdų minusą, kurio pavadinimas yra LAIKAS. Taigi, jei jis laimės, tai tegul bent laimi ne tik pries IV lygos menedžerius, bet ir bent vieną jo vertą konkurentą - mane. Nenoriu sakyti, kad aš geresnis, bet galiu pasakyti, kad neprastesnis. Nenusileidžiu niekuo, o kai kuo net ir lenkiu. Tai todėl kandidatuoju. Konkurencija dar niekam nepakenkė.
Kalbant apie jaunius, tai vieną pakeitimą būtinai įvesčiau. Didžiausias dėmesys būtų skiriamas žaidėjams su dideliu potencialu, o ne taip, kaip yra dabar.
Žaidėjai iš u21, turi žaisti ir NT, o ne likti už borto. Jei taip būtų ir toliau, tai u21 rinktinė gal ir būtų stipri, bet ateitų toks laikas, kad NT rinktinė pradės silpnėti. Taigi tikslas, kad u21 taptų rimtu pamatu NT rinktinei.
Dabar, kas liečia rungtynių taktikas. Tikriausiai visi, kurie yra susidūrę su mano komanda, pastebėjo, kad rungtyniaujant vadovaujuosi puolimu. Visus 11 mano komandos gyvavimo sezonų, pirmenybę teikiau puolimui, ir mano klube ši tendencija nesikeis, bet tai nereiškia, kad rinktinejė bus skiriama mažiau dėmesio ginybai nei anksčiau. Iki šiol buvo vienas trūkumas jaunių treniravime, kurį aš ruošiuosi pašalinti, ir to rezultatas būtų tai, kad ginybos nesumažėtų, o puolimo padaugėtų.
Dėkoju už skirtą laiką.
Pagarbiai,
scorpionas
Last edited by Scorpionas (NT Lithuania) at 10/7/2010 12:17:57 PM