BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Nerka
This Post:
00
158738.2 in reply to 158738.1
Date: 10/6/2010 5:57:20 PM
Overall Posts Rated:
2323
Sveiki,
Kadangi dauguma manęs tikrai nepažįsta tai prisistatysiu. Mano vardas Nerijus, esu 20 metų studentas. Kilęs iš Zarasų rajono (Lietuvos Sibiro), dabar apsistojęs Kaune. BB žaidžiu dar palyginus trumpai gruodžio mėnesį bus metai laiko, bet esu tikrai rimtas vyrukas ir domiuosi taktikomis, bei šiuo žaidimu. Kandidatuoju nes turiu daug laisvo laiko.

Tikslai:
Kol kas tikslų nekeliu sau tikslu kaip rinktinės treneriui kol neišrinktas į trenerius (jei taip įvyks) tada juos ir iškelsiu. Ką galiu pažadėti. kad jei bučiau išrinktas į trenerius:
*Į rinktinę sukviesti stipriausius BB Lietuvos talentus;
*Palaikyti šiltus santykius su U-21 žaidėjų savininkais;
*Aktyviai apie rinktinės padėtį informuoti BB Lietuvos forumą;
*Būti įvairiapusiškas taktikose;
*Suburti stiprų trenerių štabą, kurį sudarytų porą stiprių taktikų ir keletas skautų, bet tai tikrai neraiškia kad bus atsižvelgta tik į štabo pasiūlymus.

Gerų visiems U-21 trenerio rinkimų ir te nugali geriausias!

Jei kam iškilo kokių klausimų laukiu jų tam skirtoje temoje (158739.1)

From: Laimonas

This Post:
00
158738.3 in reply to 158738.2
Date: 10/7/2010 5:36:00 AM
Overall Posts Rated:
1919
Jei norit matyt tikraja slove, o ne nesamones kokias isdarinejo kirkas... Norit pamatyt kad to daugelio vadinamo "vaiko" iniciatyva nuosekliai gali but auginamos kartos.. Ir jog rinktine gali laimeti netik naudodama taktika Begti ir mesti! Tai balsuokit uz ta kandidata kuris gamina rinktines narius kaip grybus.....

Last edited by Laimonas at 10/8/2010 5:04:46 AM

Message deleted
This Post:
00
158738.5 in reply to 158738.2
Date: 10/7/2010 9:04:48 AM
Overall Posts Rated:
3636
Vaido rinkimine kalba

Gerbiami rinkejai,

Dauguma mane pazistat is aktyviu diskusiju forumuose, ar buvusiu rinkimu, o tiems kas nepazistat papasakosiu apie savo veikla ir nuopelnus buzeryje, taip pat siek tiek apie save.

Siek tiek apie kandidata: Mano vardas Vaidas, kiles is Siauliu, siuo metu Vilniuje dirbu ir kremtu Ekonomikos Magistro studijas, taip pat turiu Statistikos bakalauro diploma, taigi skaiciukuose nusimanau nemazai

Nuopelnai Buzzeryje: tik pries pora sezonu pradejau rimciau dometis BB ir tai dave apciuopiamu rezultatu, per du sezonus iskopiau i LBBL ir su mazu algu biudzetu uzemiau net 4 vieta pirmajame sezone Buzzeryje.
Taip pat esu vienas is ikureju BBBL lygos ir didziausias aktyvistas ja islaikant gyvuojancia. Nebijau kritikos, tad tikrai atlaikysiu spaudima kritikuojanciuju mano darba u-21.

Planuojama Strategija U-21 Poste: Testi Kirko pradetus darbus, skautinti jaunius, bendrauti ir skatinti potencialiu u-21 zaideju savininkus kuo efektyviau treniruoti zaidejus, palaikyti ju formas ir beabejo siekti kuo aukstesniu rezultatu pasitelkiant igauta patirti zaidziant auksciausiu lygiu II ir LBBL Lygose.

Pagarbiai, kandidatas i U-21 posta Vaidas

Last edited by Wazoo (Lithuania NT Manager) at 10/7/2010 9:07:32 AM

Message deleted
This Post:
11
158738.7 in reply to 158738.5
Date: 10/7/2010 11:41:10 AM
Overall Posts Rated:
217217
Sveiki;)

Mane tikriausiai visi puikiai žinote, ir nors dauguma manęs nemėgsta dėl priekabių išsireiškimų forumuose, iškėliau ir aš savo kandidaturą.
Visų pirma, norėčiau paaiškinti, kodėl kandidatuoju. Yra vienas geras kandidatas. Vaidas. Jis puikus menedzeris, šiame sezone įrodęs savo vertę, bet turi vieną akivaizdų minusą, kurio pavadinimas yra LAIKAS. Taigi, jei jis laimės, tai tegul bent laimi ne tik pries IV lygos menedžerius, bet ir bent vieną jo vertą konkurentą - mane. Nenoriu sakyti, kad aš geresnis, bet galiu pasakyti, kad neprastesnis. Nenusileidžiu niekuo, o kai kuo net ir lenkiu. Tai todėl kandidatuoju. Konkurencija dar niekam nepakenkė.

Kalbant apie jaunius, tai vieną pakeitimą būtinai įvesčiau. Didžiausias dėmesys būtų skiriamas žaidėjams su dideliu potencialu, o ne taip, kaip yra dabar.
Žaidėjai iš u21, turi žaisti ir NT, o ne likti už borto. Jei taip būtų ir toliau, tai u21 rinktinė gal ir būtų stipri, bet ateitų toks laikas, kad NT rinktinė pradės silpnėti. Taigi tikslas, kad u21 taptų rimtu pamatu NT rinktinei.

Dabar, kas liečia rungtynių taktikas. Tikriausiai visi, kurie yra susidūrę su mano komanda, pastebėjo, kad rungtyniaujant vadovaujuosi puolimu. Visus 11 mano komandos gyvavimo sezonų, pirmenybę teikiau puolimui, ir mano klube ši tendencija nesikeis, bet tai nereiškia, kad rinktinejė bus skiriama mažiau dėmesio ginybai nei anksčiau. Iki šiol buvo vienas trūkumas jaunių treniravime, kurį aš ruošiuosi pašalinti, ir to rezultatas būtų tai, kad ginybos nesumažėtų, o puolimo padaugėtų.

Dėkoju už skirtą laiką.

Pagarbiai,
scorpionas

Last edited by Scorpionas (NT Lithuania) at 10/7/2010 12:17:57 PM

From: Flash
This Post:
00
158738.8 in reply to 158738.5
Date: 10/7/2010 12:51:20 PM
Overall Posts Rated:
1515
Sveiki,

Trumpas dosjė: Daugeliui esu lyg ir pažįstamas iš bb chato ar forumų, bet jei ne, tai trumpa informacija apie mane. Esu Flash, žaidimą pradėjau žaisti rimčiau tik atėjęs į BB chatą (9 sezonas), kur mane realiai daugelio elementų pamokė Wazoo ir Paulius V :) Pasiekimai gal ir neįspūdingi, bet spėjau dukart iš eilės kilti, o praeitą sezoną IIoje lygoje baigiau 5as dėl neaktyvumo :] Mėgstu ginčytis, todėl tikrai forume diskusijų U-21 tema netrūks. Laiko turėsiu daug, todėl trumpi rungtynių aprašymai ir bendravimas su jaunųjų talentų augintojais tikrai bus.
Strategija, tikslai U-21: Mano žaidimo braižas kaip kažko nėra nukreiptas į puolimą ar tai gynybą, stengiuosi rinkti kuo universalesnę komandą, manau, tuo vadovaučiausi ir U-21 rinktinėje. Ten ypatingai dėmesį kreipčiau į įžaidėjų poziciją, nes jau keletą sezoną yra atsiradęs pakankamai gerų įžaidėjų trūkumas. Taip pat rinkčiausi žaidėjus pagal skill'us, o ne pagal potencialą. Tikslai labai priklausytų nuo žaidėjų, kuriuos šį sezoną gaučiau, kitą sezoną panašiai. Esminis tikslas būtų užauginti kuo stipresnę įžaidėjų grandį paliekant dėmesio ir kitoms grandims.

Pagarbiai,
Flash

Last edited by Flash at 10/7/2010 12:52:33 PM