παιδια,εγω χθες σαν ολους ειχα αγωνα στις 6:30,ημουν συνδεδεμενος 5 λεπτα πριν και περιμενα τον αγωνα.Οταν εφτασε 6:30 εμφανιστηκε η επιλογη "Δες Ζωντανα",οταν το πατησα ομως δεν συνεβαινε τιποτα,ο αγωνας δεν ξεκινουσε,μετα απο 10 λεπτα εξαφανιστηκε αυτος ο αγωνας και μου εμφανισε τον επομενο που ειναι την τριτη.Οσο συνεβαιναν αυτα ειδα οτι και οι αλλοι αγωνες δεν ειχαν ξεκινησει.Ξαναμπηκα κατα τις 10:30 μα κανενας αγωνας του ομιλου μου δεν ειχε βγαλει αποτελεσμα.Τωρα που ξαναμπηκα στις 12 το πρωι της Κυριακης βλεπω οτι οι υπολοιποι αγωνες εχουν ολοκληρωθει και ενας αγωνας μενει για να γινει ακομα,ο δικος μου.Το προγραμμα ανανεωθηκε και λεει οτι ο αγωνας θα γινει αυριο Δευτερα στις 6:30.Η πρωτη μου ερωτηση ειναι γιατι συνεβη αυτο και η δευτερη αν ειναι αδικο που οι παικτες μου θα παιξουν 2 συνεχομενες μερες (καθως παιζουν και Τριτη) ενω οι παικτες της αντιπαλης ομαδας θα εχουν 2 μερες ξεκουρασης.Ξεερω οτι σε ανωτερους ομιλους απο τον V καποιες ομαδες παιζουν σχεδον καθε μερα αλλα νομιζω οτι εδω υπαρχει αδικια.
Ευχαριστω
Ο ομιλος μου ειναι ο V.250 και εγω εχω την ομαδα Aris taxydromiko tamieytirio,η αντιπαλη ομαδα (με την οποια συνεβη ολο αυτο το μπερδεμα) ειναι η Ilíki Aftershocks