BuzzerBeater Forums

Hellas - II.3 > Draft season 13

Draft season 13

Set priority
Show messages by
From: Lygas
This Post:
00
150446.1
Date: 7/4/2010 3:19:05 PM
Overall Posts Rated:
155155
Καλησπέρα!!!
Εχω ετοιμασει μαζι με τον kajabbar λίστα με τους καλύτερους παίκτες των ντραφτ που μπορούν να παίξουν στις εθνικές, αλλά και παικτες που απλά μπορούν να δουλευτούν και να φτάσουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο για Α1 και 2η κατηγορία!!!
Οποιος θέλει να του στείλω την λίστα σε excel ας έρθει σε επαφή μαζί μου γράφοντας μου το email του, για να έρθετε σε επαφή με μανατζερ που θα προπονησουν παικτες για εσας και την εθνική!!!
Καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς να έχετε!!!

ΥΓ:Τι νομίζατε??Στο σπίτι μας δεν θα το πόσταρα???

From: kavala44

This Post:
00
150446.2 in reply to 150446.1
Date: 7/4/2010 5:15:19 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Tωρα δεν εχω χρονο για αλλαγες αλλα ισως δωσω ενα παιχτη να παρω ενα ελληνακη μαζι με τον βαλαντη να παει ψηλα....Αν εχεις κάτι θα σου πω άμμεσα φίλε μου....

This Post:
00
150446.3 in reply to 150446.2
Date: 7/4/2010 5:22:24 PM
Overall Posts Rated:
155155
εχω τοσους πολλούς παικτες που πραγματικά οτι εχετε όρεξη θα βρείτε.....

This Post:
00
150446.4 in reply to 150446.1
Date: 7/4/2010 5:31:49 PM
Overall Posts Rated:
193193
Δεν το πιασα!!! Άντε για την εθνική το καταλαβαίνω, αλλά για μας γιατί να τους προπονήσουν?????

This Post:
00
150446.5 in reply to 150446.4
Date: 7/4/2010 5:41:11 PM
Overall Posts Rated:
155155
γιατι αν σας τους ετοιμασουν για να παιξουν σε μεγαλη κατηγορια και μετα τους αγορασετε εσεις και συνεχισετε την προπονηση τότε θα μπορουν και να παιξουν εθνική και μια ομάδά απο τις μεγάλες κατηγορίες θα αντέχει πιο εύκολα τον μισθό.....Και εσείς κερδισμένοι και αυτοι που θα τους προπονούν για να τους πουλήσουν!!!!!
Ετσι γίνεται στις περισσοτερες χωρες....Μανατζερ απο μικρές κατηγορίες συνεργάζονται με μανατζερ απο μεγάλες για να φτιάχνουν παίκτες...

From: kavala44

This Post:
00
150446.6 in reply to 150446.5
Date: 7/5/2010 4:39:32 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Σαν να λες Γιωργαρα να σας δωσω τον Βιερινια με 2-3 μυρια ετσι.....10 ανατεβατα...

This Post:
00
150446.7 in reply to 150446.6
Date: 7/5/2010 4:52:29 AM
Overall Posts Rated:
155155
Στην τιμή τα βρίσκεται μεταξύ σας!!!
Δεν ειναι τίποτα δύσκολο....Πιστεύω πως με αυτό τον τρόπο θα βοηθηθούν και οι ελληνικές ομάδες και η εθνική....
Απλά θέλει θέληση και συνενοηση....

From: BORBA

This Post:
00
150446.8 in reply to 150446.7
Date: 7/6/2010 7:22:20 AM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Σοβαρολογούμε τώρα;;... ή εμένα κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;;
Πραγματικά διαβάζω ότι πιο τρελό έχω ακούσει!!!
Από πότε οι κανόνες του παιχνιδιού κάνουν λόγο για συνεργασία ομάδων;;; Από πότε μία ομάδα προπονεί προς όφελος μιας άλλης;; Τι πάει να πει ομάδες μεγαλύτερων και μικρότερων κατηγοριών;;... ορισμένα πράγματα δεν τα αντιλαμβάνομαι... με αυτή τη λογική ο καθένας από εμάς θα είχε και από 2-3 ομάδες οι οποίες θα δούλευαν για μία!
Ειλικρινά θλίβομαι με αυτά που διαβάζω... ιδίως και από τον προπονητή και εθνικής νέων... όσο για τα γραφόμενα του τύπου για το καλό των ελληνικών ομάδων και των εθνικών... τα ακούω βερεσἐ!... αν έχουν τα κότσια να προχωρήσουν βάση των κανόνων... διαφορετικά... σπίτια τους!.

Υ.Γ.: Όσο για το φίλο το Μazzon... αν πραγματικά κουράστηκε... που το αντιλαμβάνομαι και το καταννοώ πλήρως... μπορεί να βγάλει μία ωραία ανακοίνωση και να βάλει τους παίχτες του όλους για πούλημα με 1$ και να φύγει σαν κὐριος... όπως έκανε ένας από τη Α1 του Βελγίου... όχι ποιος θέλει να διαχειριστεί την ομάδα μου!... φέρε τη σε μένα να έχω δύο στον όμιλο... ε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!!

This Post:
00
150446.9 in reply to 150446.8
Date: 7/6/2010 7:42:20 AM
Overall Posts Rated:
155155
Δεν κατάλαβες τι λέω......Οι κανονες του παιχνιδιου δεν λένε τίποτα τέτοιο.....Εγω είπα πως μπορούν μερικοί χρήστες μεταξύ τους να τα βρουν...Πόσες φορες δηλάδη δεν έχει πει κάποιος "μου αρέσει ο παίκτης σου, πόσο μου τον πουλάς?"....
Αυτο ακριβώς λέω....Εχει γίνει πάρα πολλές φορες να βγει κάποιος παίκτης στην λίστα μεταγραφών επειδή καποιος αλλος μανατζερ του είπε αυτου που έχει τον παίκτη ότι θα του τον αγοράσει για χ,ψ εκατομύρια.......
Σκέψου τώρα κάποιον μανατζερ μικρής κατηγορίας που έχει ένα καλό ντραφτ.....Τον προπονεί να τον τουμπανιάσει μέχρι που κάποια στιγμη δεν θα αντεχει λογικά τον μισθό του εκάστοτε παικτη....Τον πουλάει και με τα λεφτά που θα βγάλει μπορεί να πάρει 1-2 έτοιμους παικτες που θα τον βοηθήσουν να δυναμώσει και να ανέβει κατηγορίες.....Εγω απλά σαν προπονητης της εθνικής (καθώς πιστεύω και όποιος άλλος βγει μετά απο μενα) θα προτιμήσω να τον πάρει ένας ελληνας μανατζερ παρά ένας ξένος.....Σου φαίνεται τόσο παράλογο αυτό που λέω???

Οι ομαδες που ειναι Α1 και 2 δεν έχουν την πολυτέλεια να προπονούν πολύ τους παίκτες, έτσι ώστε κάποια στιγμή να φτιάξουμε μια δυνατή εθνική ομάδα (οπως όλοι γράφουν οτι θέλουν), γιατί παίρνουν ετοιμους....Που σου φαίνεται το παράνομο και το εκτός κανονισμών σε αυτό που λέω???
Προσπαθώ να βρω ενα σύστημα ωστε να μην χρειαζόμαστε φάρμες όπως στις άλλες χώρες....Με τον τρόπο που βγάζουμε παίκτες η εθνική δεν μπορεί να πάει ψηλότερα και να χτυπήσει τις υπερδυνάμεις, γιατί απλά ποτε δεν προκειται να έχουμε το υλικό των υπολοίπων....Όταν εμεις έχουμε τον Πρίγκα οι αλλοι (Βλεπε Τουρκια-Ιταλια) έχουν 5-10 σαν και αυτόν....Ειμαι χαρούμενος που ο Πρίγκας δεν βγήκε από φάρμα και που έχουμε ένα PG που δίνουν ακόμα και 8-9μυρια για να τον πάρουν....Ομως έχουμε μόνο ένα μανατζερ που είχε την όρεξη να φτιάξει τέτοιο παίκτη και να συνεχίσει να τον προπονεί μέχρι τα 24....Αυτό το νόημα προσπαθώ να περάσω....Τωρα αν εσύ κατάλαβες άλλα τότε δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο......

From: Kajabbar

This Post:
00
150446.10 in reply to 150446.8
Date: 7/6/2010 10:34:46 AM
Overall Posts Rated:
112112
Φίλε μου μπαίνουμε σε μία καινούργια εποχή αντίληψης του παιχνιδιού.
Μπορώ να καταλάβω έυκολα τη θέση σου γιατί έτσι σκεφτόμουνα τις σεζόν πριν ασχοληθώ με τα κοινά.
Πλέον είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι σαν να έχω δύο ομάδες.
Δυστυχώς όμως ο Προμπονάς εξαρτάται αποκλειστικά από μένα, ενώ η Εθνική από εσάς.
2 σεζόν τώρα προετοιμάζω το έδαφος για μία Εθνική που θα μπορέσει να διεκδικήσει 10άδα.
Χρήστες όπως ο Καβάλα και ο Τυφώνας το προσπαθήσανε και το καταφέρανε στο βαθμό που τους επέτρεπαν τα όπλα που διέθεταν. Εγώ θέλω να προσθέσω κι άλλα. Αλλά σας χρειάζομαι για να το καταφέρω.
Ποιος είπε πως μία ομάδα προετοιμασίας θα είναι ισόβια ομάδα προετοιμασίας?
Ο μ.ο. χρόνου που μία ομάδα θα ανήκει στη ΣΟΠΚΕ είναι 4-5 σεζόν, δηλαδή 1 ημερολογιακός χρόνος.
Εγώ είμαι ένα χρόνο στο παιχνίδι. Τι πέτυχα με την ομάδα μου? Είμαι κολλημένος στην ΙΙΙ κατηγορία και πιθανότατα θα είμαι εκεί για άλλη μία σεζόν μέχρι να αποκτήσω ομάδα ικανή να ανέβει, αλλά και να παραμείνει στην ΙΙ.
Αν με το που ξεκινούσα έμπαινα στο πρόγραμμα, τώρα θα είχα παίκτη έτοιμο για Εθνική, θα τον πουλούσα 9Μ σε ομάδα Α1, θα ήμουν ΙV κατηγορία στη χειρότερη και θα είχα μαζέψει και 1Μ ηδη τη σεζόν. Δηλαδή φέτος θα ξεκίναγα με 13-14Μ!!!!
Θα έβγαινα από τη ΣΟΠΚΕ και θα έπαιζα μετά για την ομάδα μου. Σε δύο σεζόν θα ήμουν στην κατηγορία σου, ψέμματα?
Τα πιο πολλά λεφτά που έχω δει στην ομάδα μου είναι 2Μ. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως είναι τα 13Μ στο ταμείο.
Το εγχείρημα αυτό πλέον είναι πολύ μεγάλο για συνεχιστεί υπόγεια με pm κοκ.
Πλέον πρέπει να βγούμε από την ντουλάπα. Έχουμε ήδη 9 ομάδες και ήδη μου ζητάνε κι άλλες να γίνουν.
Είμαστε καθ'όλα νόμιμοι, είμαστε δύο manager στις Εθνικές που περνάμε πολλές ώρες για αυτές και θα επιθυμούσαμε τη στήριξή σου και όχι την αποδοκιμασία σου.
Όσο για την τρέλα, αυτό το εκλαμβάνω σαν κοπλιμέντο. Ξέρεις πόσοι είχαν πει τρελούς τα αδέλφια Ραϊτ, τον Γαλιλαίο κοκ?
Η λίστα έιναι ατελείωτη. Η πρωτοπορεία συγχέεται πολλές φορές με την τρέλα.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
150446.11 in reply to 150446.9
Date: 7/6/2010 10:42:38 AM
Overall Posts Rated:
193193
Σε όμορφο και φιλικό πάντα ύφος, όπως αρμόζει στον όμιλο μας, θα πω οτι μόλις το άκουσα κι εγώ, σκέφτηκα αυτά που σκέφτηκε και ο BORBA...Όχι οτι είναι κάτι παράνομο αλλά δεν είναι ηθικό...(βλέπε και δηλώσεις Καραμανλή για Βουλγαράκη παλιότερα...χαχαχα)...Εγώ ποτέ δεν έχω παρενοχλήσει παίκτη για μεταγραφή ή οτιδοίποτε άλλο που έχει να κάνει με το παιχνίδι και την εξέλιξη του...Θέλω μόνο με τις δυνάμεις μου και σαν να μην απαντάει κανένας εδω μέσα να παίξω το παιχνίδι...Ειτε χάσω είτε κερδίσω, είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ...Τώρα για την εθνική έχεις ένα δίκιο ,αλλά αν είναι να αρχίσουν οι συνενοήσεις, καλύτερα τελευταίοι...Όπως επίσης μου την δίνουν οι ανταλλαγές παικτών....Πολύ μάλιστα...Anyway, αυτές είναι οι απόψεις μου, συντάσομαι απόλυτα με τον bORBA και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ...Απλά τη γνώμη μου λέω και τπτ παραπάνω...Άντε καλούς αγώνες σήμερα...