Φίλε μου μπαίνουμε σε μία καινούργια εποχή αντίληψης του παιχνιδιού.
Μπορώ να καταλάβω έυκολα τη θέση σου γιατί έτσι σκεφτόμουνα τις σεζόν πριν ασχοληθώ με τα κοινά.
Πλέον είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι σαν να έχω δύο ομάδες.
Δυστυχώς όμως ο Προμπονάς εξαρτάται αποκλειστικά από μένα, ενώ η Εθνική από εσάς.
2 σεζόν τώρα προετοιμάζω το έδαφος για μία Εθνική που θα μπορέσει να διεκδικήσει 10άδα.
Χρήστες όπως ο Καβάλα και ο Τυφώνας το προσπαθήσανε και το καταφέρανε στο βαθμό που τους επέτρεπαν τα όπλα που διέθεταν. Εγώ θέλω να προσθέσω κι άλλα. Αλλά σας χρειάζομαι για να το καταφέρω.
Ποιος είπε πως μία ομάδα προετοιμασίας θα είναι ισόβια ομάδα προετοιμασίας?
Ο μ.ο. χρόνου που μία ομάδα θα ανήκει στη ΣΟΠΚΕ είναι 4-5 σεζόν, δηλαδή 1 ημερολογιακός χρόνος.
Εγώ είμαι ένα χρόνο στο παιχνίδι. Τι πέτυχα με την ομάδα μου? Είμαι κολλημένος στην ΙΙΙ κατηγορία και πιθανότατα θα είμαι εκεί για άλλη μία σεζόν μέχρι να αποκτήσω ομάδα ικανή να ανέβει, αλλά και να παραμείνει στην ΙΙ.
Αν με το που ξεκινούσα έμπαινα στο πρόγραμμα, τώρα θα είχα παίκτη έτοιμο για Εθνική, θα τον πουλούσα 9Μ σε ομάδα Α1, θα ήμουν ΙV κατηγορία στη χειρότερη και θα είχα μαζέψει και 1Μ ηδη τη σεζόν. Δηλαδή φέτος θα ξεκίναγα με 13-14Μ!!!!
Θα έβγαινα από τη ΣΟΠΚΕ και θα έπαιζα μετά για την ομάδα μου. Σε δύο σεζόν θα ήμουν στην κατηγορία σου, ψέμματα?
Τα πιο πολλά λεφτά που έχω δει στην ομάδα μου είναι 2Μ. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως είναι τα 13Μ στο ταμείο.
Το εγχείρημα αυτό πλέον είναι πολύ μεγάλο για συνεχιστεί υπόγεια με pm κοκ.
Πλέον πρέπει να βγούμε από την ντουλάπα. Έχουμε ήδη 9 ομάδες και ήδη μου ζητάνε κι άλλες να γίνουν.
Είμαστε καθ'όλα νόμιμοι, είμαστε δύο manager στις Εθνικές που περνάμε πολλές ώρες για αυτές και θα επιθυμούσαμε τη στήριξή σου και όχι την αποδοκιμασία σου.
Όσο για την τρέλα, αυτό το εκλαμβάνω σαν κοπλιμέντο. Ξέρεις πόσοι είχαν πει τρελούς τα αδέλφια Ραϊτ, τον Γαλιλαίο κοκ?
Η λίστα έιναι ατελείωτη. Η πρωτοπορεία συγχέεται πολλές φορές με την τρέλα.
The secret of communication lies in defeat...