BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Przemówienia kandydatów

[NT] Przemówienia kandydatów (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Dejvidd
This Post:
00
148680.2 in reply to 148680.1
Date: 6/28/2010 10:14:43 PM
Overall Posts Rated:
188188
Wątek przeznaczony wyłącznie do przemówień, jedno dla każdego kandydata. Pełne reguły wyborów znajdziecie tutaj: (148679.1) a oficjalny wątek przeznaczony na debatę tutaj: (148681.1)

From: MD4

This Post:
00
148680.3 in reply to 148680.2
Date: 6/29/2010 3:28:58 AM
Overall Posts Rated:
00
Witam wszystkich managerów w BB!
Jestem kandydatem na selekcjonera reprezentacji Polski.

O MNIE

Jestem młodym i zangażowanym człowiekiem.Chętnym pracy oraz odnoszeniu sukcesów.Trenuje koszykówkę w drużynie młodzieżowej.Strone BB odwiedzam codziennie i poświęcam na nią sporo czasu.

DLACZEGO REPREZENTACJA POLSKI?

Startuje w wyborach w Polsce, ponieważ jest to moja ukochana ojczyzna.Ma wspaniałych managerów i
graczy.Potencjał jaki tkwi wnaszym kraju może spokojnie dać sukces reprezentacji, lecz najważniejsza jest współpraca między reprezentacjami.Wielu wybitnych graczy grających w reprezentacji u-21 jest niezauważalnych przez scautów kadry seniorskiej i właśnie to chciałbym zmienić.Jako kraj musimy się zjednoczyć, ponieważ:
,,Jedność to klucz do sukcesu, w jedności nasza siła''.

Co chciałbym zrobić:
-stworzyć system scautingu, w którym zangażowanym by była spora grupa managerów
-stworzyć reprezentacje, która z powodzeniem będzie walczyć w Mistrzostwach Kontynentu
-promować kraj i reprezentacje, aby walczyć o organizacje MŚ
-stworzyć b.dobre kontakty między kadrą-klubem-zawodnikiem

Co chciałbym osiągnąć:
-miejsce w pierwszej piątce ME
-organizacja MŚ
-awans na MŚ
-zbudować reprezentacje z myślą o przyszłych selekcjonerach

DLACZEGO WARTO NA MNIE GŁOSOWAĆ?

Na pewno nie zawiode moich wyborców.Zawsze sumiennie będę pracować, ponieważ reprezentacja jest najważniejsza.Gdybym wygrał wybory chciałbym nagrodzić użytkowników, którzy na mnie zagłosowali.

Niech prawda zwycięży!

,,Nigdy się nie poddamy, póki nie wygramy''

Walcz o sukces reprezentacji, głosuj na MD4!

Pamiętajcie niech prawda zwycięży!

Dziękuje za wasze głosy, na pewno wam się odwdzięcze.

Last edited by MD4 at 7/1/2010 8:26:28 AM

This Post:
00
148680.4 in reply to 148680.2
Date: 6/30/2010 5:55:45 AM
Overall Posts Rated:
00
Witam Wszystkich!

Wszystkie kraje są ważne ale Polska jest najważniejsza!
Każdy może zmienić coś któremu dobrze wyjdzie dla nas wszystkich
Mamy coś czego żaden kraj nie ma:Gra fair-play wierność i Zmienanie na lepsze.
Chce żeby tak było dalej i żeby było nawet lepiej
Mamy szanse żeby być fantastycznym
Wszyscy jesteśmy Polską i wierzę że tak myślicie
Głosuj na mnie a tak będzie dalej!

cdn...

Last edited by micwelek at 6/30/2010 7:02:19 AM

From: m4ti_
This Post:
00
148680.5 in reply to 148680.4
Date: 6/30/2010 6:09:12 AM
Overall Posts Rated:
2121
Witam,

O mnie
Mam na imię Mateusz i jeszcze mam 20 lat, choć „oczko” za kilka tygodni mnie dogoni. Jestem studentem III-go roku elektrotechniki. Dzięki zdanej sesji w ubiegłym tygodniu przede mną otworzyły się nowe możliwości organizacji czasu. W wolnych chwilach odstresowuję się grając w piłkę nożna w moim klubie. W innych sportach jestem troszkę większym amatorem ale nic co związane z piłkami nie jest mi obce.

Kings of Magic
Grę rozpocząłem w 4 sezonie od 4 ligi i sukcesynie rozwijam swoją drużynę. Teraz koczuję w II lidze gdzie w ostatnim sezonie zagrałem w PO. Tak więc to jak na razie jest największym sukcesem mojej drużyny. W Pucharze Polski dotarłem najdalej do 1/8 albo to był już tak dawno temu, że pora osiągnąć coś lepszego:).

Ja i BB
Niektórzy może mnie kojarzą z niektórych akcji. Razem z Mack10(który już niestety jest botem:( ) zorganizowaliśmy najlepszy prywatny pucharek w całym BB o dźwięcznej nazwie Prawie Jak 3B. Teraz głównie nim zajmuje się Mr.President za co mu bardzo dziękuje:).
Póki mi tylko czasu starczało to też mogliście poczytać troszkę moich wypocin na stronie bbinfo odnośnie PP.
Zorganizowałem też akcję „Łowimy perełki” dzięki którym udało się kilku ciekawych zawodników uratować przed „śmiercią”.
Ku mojej radości dalej działa i żyje projekt umieszczenia baz z zawodnikami na Gmailu, dzięki temu każdy skaut i selekcjoner ma dostęp do baz w dowolnym miejscu gdzie tylko jest internet.

Ja i kadra
Byłem głównie związany z kadra u-21 przez większość czasu gry w BB. Byłem skautem od C i PF z niższym potencjałem, przez 3 sezony skautowałem obwodowych SG i PG. W tym sezonie właśnie ostatni z moich podopiecznych skończyli 22 lata więc pora wprowadzić ich na wyższy poziom.
Najwyższy czas też odświeżyć kontakty z managerami i znów rozpocząć aktywną pracę z kadrą tym razem z NT.
Przez szereg sezonów byłem zarówno blisko NT jak i u21, gdzie na początku przygody Mr.Presidenta pomagałem mu ogarnąć niektóre sprawy ale szybko nie potrzebował już mojej pomocy.
Kiedy Leszek był selekcjonerem u-21 dlugie godziny spędzaliśmy na dyskusji o reprezenacji, zawodnikach, taktykach na meczu, więc wiem jak to od środka wygląda.

Dlaczego wystartowałem?
Zawodnicy których skautowałem 3 sezony temu mają już 22-24 lata więc to dobry wiek aby ich jeszcze rozwijać i w połączeniu ze starszymi zawodnikami można coś powalczyć na tej arenie międzynarodowej. Nie wystartował bym gdybym nie był jakoś związany z zawodnikami a uważam, że takie powiązanie jest. Miałem też zazwyczaj bardzo dobry kontakt z managerami, więc wystarczy tylko odświeżyć „znajomości” i powinna znów wytworzyć się miła atmosfera.

cdn....

From: m4ti_
This Post:
00
148680.6 in reply to 148680.5
Date: 6/30/2010 6:09:33 AM
Overall Posts Rated:
2121
...

Pomysł na kadrę
Chcę stworzyć prawdziwy skauting graczy 22+ bo umówmy się, że takiego do końca sprawnego to nie ma. Chcę przekonać kilku managerów to pomocy mi w tym i powinniśmy to wszystko ładnie ogarnać. Potrzebowałbym 3 ludzi do tego, jednego od obwodowych, Sfów i podkoszowych. Zawodników było by zdecydowanie mniej niż jest to w bazach u-21 więc spokojnie każdy manager mógłby to ogarnąć. Ich zadaniem było by głównie przekonanie managerów do dalszego treningu i to takiego treningu, który spowodowałby rozwój kadry.
Po przeglądnięciu obecnych baz zawodników NT stworzyłbym plan rozwoju każdego zawodnika i z takim skautem bym to skonsultował, on by już odpowiadal za kontakt z managerem i przekonania go do naszej wizji lub też pójścia z nim na kompromis.
Mieliśmy silne kadry u-21 więc teraz na podstawie tych zawodników można stworzyć silną kadrę NT. Proponowałby bardziej zrównoważony rozkład skili zawodników. Skupił bym się głównie na SF i PF, bo jeśli będziemy mieć dobrych zawodników na tych pozycjach to może być miło podczas meczów.

Cel
Cel jest prosty czyli awans na MŚ. Po drodze skopać tyłki tylu ekipom ile będzie potrzebne aby to osiągnąć. Przy odrobinie szczęścia może się to udać.

Zawodnicy i problem z pensjami
Chciałbym się skupić nad tymi których można jeszcze rozwijać ale też którzy są naszymi „znakami firmowymi”. Chciałbym aby zawodnicy który mają jeszcze coś do zaoferowania kadrze rozwijali się, Ci którzy nic od siebie nowego nie będą mogli dać to takim zawodnikom podziękuję.

This Post:
00
148680.10 in reply to 148680.9
Date: 7/1/2010 4:32:15 AM
Overall Posts Rated:
2121
Witam. Nazywam się Sebek i będę kandydował na trenera reprezentacji. Pochodzę z Ostrowi Mazowieckiej, gdzie koszykówka jest popularna.

Czemu?

Sądzę, że Polska to rozwinięty kraj w BB. Brakuje nam koszykarzy. Koszykówka to sport, ceniący zwycięstwo. Kandyduję po raz drugi i mam nadzieję, że jak to obejrzycie, to zagłosujecie. Mam zamiar przynieść Polsce chwałę i dobro.
Świat koszykówki potrzebuje mnie jako trenera. Chyba.......

Kariera w S Basketball

Zacząłem w lutym,a to niedawno. Lecz znam się na tym jak mało kto. W S Basketball odnosiłem sukcesy. W 11 sezonie doszłem do ćwierćfinałów, a w 12 sezonie do półfinałów. Znam zawodników reprezentacji Polski. W 12 sezonie kandydowałem na Trenera U-21 w USA, ale nie wypaliło. S Basketball to klub na którym mi zależy, ale na Polsce zależy mi bardziej.

Jak wyobrażam siebie jako trenera Polski??

Chciałbym skończyć wojnę, o to kto jest najlepszy. Mi nie zależy na suuper graczu, mi zależy na super drużynie. Będę grał mecze z lepszymi i słabszymi. Polska nie jest najlepsza. Ja chcę to zmienić. Przypomniało mi się, że nie mówiłem ile mam lat. Mam 16 lat. Będę analizował akcje, pomagał innym graczom. Mam nadzieję, że zagłosujecie na mnie. Sukces to postawa....................

This Post:
00
148680.11 in reply to 148680.4
Date: 7/1/2010 4:39:25 AM
Overall Posts Rated:
00
...

Pomysł na Kadrę
Na początek chciałbym dać szansę dla tych którzy występowali w U-21 w zeszłym sezonie w meczach towarzyskich.
Wtedy wybiorę 12 na Mistrzostwa Europy która spisywała się najlepiej.
Wezmę do tego dodatkową trójkę w przypadku kontuzji.
Trochę też pozmieniam taktykę w meczach towarzyskich żeby zobaczyć która jest najlepsza
Jeśli komuś jest nie tak to niech odpowie a ja to przemyśle.

Do Zobaczenia!