BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148543.3 in reply to 148543.2
Date: 6/29/2010 7:55:40 AM
Green Devils B.C
II.2
Overall Posts Rated:
119119
Second Team:
Red Devils B.C
Λοιπόν.... αυτή τη σεζόν είχα αποφασίσει να κατέβω για τη μεγάλη μας Εθνική. Όμως μιας και ο κατζαμπάρ με καλύπτει σε μεγάλο βαθμό (εκτός της διαφωνίας μου σε θέματα τακτικής) θα στηρίξω αυτόν! Καλές εκλογές να έχουμε!

I love this game!
From: χχ1
This Post:
00
148543.4 in reply to 148543.3
Date: 6/29/2010 8:25:07 AM
Overall Posts Rated:
11
ας κανουμε λοιπον την αρχη.Εγω θελω να ζητησω απο τους υποψηφιους να μας πουνε τι θα αλλαξουν στην νεα εθνικη η γενικα τη θα κανουν που θα διαφοροποιησει την εικονα της εθνικης

From: Lygas
This Post:
00
148543.5 in reply to 148543.4
Date: 6/29/2010 8:29:25 AM
Overall Posts Rated:
155155
Η αλήθεια είναι πως και εγώ (προς το παρόν μέχρι να δω αν θα έχουμε και πιο δυνατές υποψηφιότητες) στηρίζω τον Γιαννή(Kajabbar) γιατί ξέρω τι δουλειά έχει κάνει...Ειμαστε σε πολύ συχνή επικοινωνία για την πρόπονηση των νέων ταλέντων....Το θέμα των τακτικών τώρα είναι καθαρά θέμα εμπειρίας κάτι που έρχεται μέσω πειραμάτων και τριβής με το παιχνίδι, και ο Γιαννης σίγουρα αυτή τη φορά θα είναι αρκετά πιο έμπειρος σε θέματα τακτικής...

From: krepaleon

This Post:
00
148543.6 in reply to 148543.4
Date: 6/29/2010 8:41:05 AM
Overall Posts Rated:
173173
θα συνεχίσω λίγο την ιδέα του χχ1 , και να προσθέσω , από τους νέους υποψήφιους θα ήθελα να μου πούνε τι θα κάνανε διαφορετικό τις 2 τελευταίες σεζόν (αν και είναι λίγο δύσκολο μιας και δεν μπορούν να ξέρουν τα σκιλς των παικτών) και τον τρόπο που θα στελεχώσουν την εθνική (δεν εννοώ από παίκτες , αλλά από βοηθούς) αν βγουν προπονητές. Από τον Kajabbar από την άλλη θα ήθελα μία αυτοκριτική για τις 2 σεζόν... τι έμαθε , τι νομίζει ότι έκανε λάθος ή αν πιστεύει πως έπιασε ταβάνι , τις προτάσεις του για την επόμενη διετία , και αν σκοπεύει να αλλάξει κάτι ριζικά σε ρόστερ αλλά και στελέχωση στο τιμ.

ένα τελευταίο σχόλιο , χωρίς καμία κακία , απλά μου φαίνεται παράξενο , να υπάρχουν 3 υποψηφιότητες , κανείς να μην έχει μιλήσει , κι όμως κάποιοι να βγαίνουν να στηρίζουν :) το ξέρω πως το κάνουν με βάση τις 2 σεζόν που πέρασαν και έχουν μείνει ευχαριστημένοι απλά ας περιμένουμε να δούμε τις δηλώσεις :)

This Post:
00
148543.7 in reply to 148543.6
Date: 6/29/2010 10:14:37 AM
Overall Posts Rated:
112112
Φίλε μου το κυβερνών κόμμα μιλάει πάντα την παραμονή των εκλογών στη χώρα μας.
Άσε που ήδη αυτή την εβδομάδα πρέπει να αναλωθούμε στην καταγραφή των ντραφτ μας.
Μπορεί ο Λύγκας να οργάνωσε εξαίρετα τις ομάδες scouting, αλλά μόνο εγώ και εκείνος μπορούμε να δούμε τα skills των παικτών και να τα καταχωρούμε στο excelόφυλλό μας. Ήδη εγώ έχω τελιώσει με τις V.200-V.255 και κατεβαίνω.
Έχουμε χρόνο μέχρι τις 5/7 όπου και θα γίνει το reset του ενθουσιασμού των Εθνικών μας και πρέπει να έχουμε δει όσους περισσότερους μπορούμε μέχρι τότε.
Ως τότε μπορούνε οι νέοι υποψήφιοι να θέσουν εαυτόν στη διάθεση του εκλογικού σώματος.
Εγώ από τη μεριά μου αρχικά θέλω να πω πως η Εθνική είναι μεγάλο σχολείο και θα μάθεις, θέλεις δεν θέλεις, γρήγορα το παιχνίδι. Χρειάζεται όμως χρόνο, διάθεση, αλλά και γερά νεύρα μιας και προϋποθέτει interaction με πολλούς χρήστες με διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Τι αυτοκριτική μου ζητάς να κάνω? Τα αποτελέσματά μου τα λένε όλα.
Με θεωρώ αγωνιστικά παταγωδώς αποτυχημένο την πρώτη χρονιά και εν μέρει πετυχημένο τη δεύτερη, κάνοντας μία φυσιολογική πορεία, χωρίς όμως την υπέρβαση. Βέβαια και να την έκανα θα ήταν απλά ένα πυροτέχνημα.
Το Α και το Ω είναι το ΥΛΙΚΟ που θα έχει να διαχειριστεί ένας χρήστης. Πιστεύετε πως ο Σερβος προπονητής που μας απέκλεισε σκέφτηκε πολύ τι τρυκ να κάνει για να μας κερδίσει? Έβαλε ότι γούσταρε, χαλαρή διάθεση και μας κέρδισε. Η' μήπως ο Ιταλός προπονητής της U21 χαράμησε ώρες σκεφτόμενος πως θα λυγίσει τον Λύγκα? Έβαλε επίσης ότι γούσταρε, χαλαρή διάθεση και μας κέρδισε.
Στο ΥΛΙΚΟ λοιπόν είναι που έχω κάνει την υπέρβαση. 7 ομάδες ήδη ετοιμάζουνε παίκτες αποκλειστικά για την Εθνική, η μία δε από την πρώτη μου κιόλας σεζόν ως ομοσπονδιακός τεχνικός.
Ξέρετε πόση ώρα συνομιλίας και οργάνωσης μεταξύ μας απαιτεί αυτό? Τηλέφωνο στον Τάσο πχ. "Άλλαξες την ομάδα για το φιλικό της Πέμπτης?", τηλέφωνο στον Παναγιώτη "C o Βούρος την επόμενη εβδομάδα", "Μα είναι άσσος?", "Δεν πειράζει, βάλε τον κι ας χάσεις, θα προπονήσουμε εσωτ.άμυνα" κοκ.
Αγωνιστικά τέλος μην περιμένετε καμία υπέρβαση τις σεζόν 13-14 από την Εθνική μας, όποιον και να έχει στο τιμόνι. Το να πάμε από τη θέση 39 στη θέση 30, αυτό μπορεί να επιτευχθεί, αλλά κάπου εκεί θα έιναι και το ταβάνι μας.
Τις σεζόν 15-16 όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
Εγώ για το μόνο για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ είναι οι ώρες που θα δαπανήσω για να πάμε στην 30 θέση και για να είναι διαφορετικά τα πράγματα τις σεζόν 15-16.
Όσοι με γνώρισαν ξέρουν πως είναι πολλές αυτές.
Απώτερος στόχος μου είναι τις σεζόν 17-18 ο προπονητής της Εθνικής μας να είναι απλά "διακοσμητικός".

The secret of communication lies in defeat...
From: Lygas
This Post:
00
148543.9 in reply to 148543.8
Date: 6/29/2010 12:25:13 PM
Overall Posts Rated:
155155
Οπως τα είπε ο Kajabbar.....Πάρα πολλές ώρες συνομιλίας, παρα πολλά μαιλ που πρεπει να απαντάς και πάρα πολύ προμοτιον και τσακωμοί για να κάνεις τον μάνατζερ να καταλάβει πως αυτό που βραχυπρόθεσμα μπορεί να φαίνεται κακό για την ομάδα του, μακροπρόθεσμα θα είναι καλό και για αυτόν και για την εθνική...
Όταν είχα μιλήσει με τον kavala44 σχετικά με την σκέψη μου να βάλω υποψηφιότητα για την εθνική μου είπε "πρεπει να έχεις όρεξη να πανατήσεις σε άπειρα μαιλ" και όντως ο πρώτος μήνας είχε καθημερινά το λιγοτερο 15-20 μαιλ που έπρεπε να απαντήσω....Αλλά τόσα που έπρεπε να στειλω στους μανατζερ για να έχουν στο νου τους την αγωνιστική κατάσταση κ.ο.κ....
Όρεξη για δουλειά και διαπραγμάτευση και ατσάλινα νεύρα για τους "κριτικούς"!!!Αυτό χρειάζεται αρχικά για να γίνεις προπονητης.....Οπώς είπε συνεχίζουμε την δουλειά του Τυφώνα και του καβαλα44 έτσι ώστε σε μερικές σεζόν να είναι τα πράγματα αυτοματοποιημένα ωστε κάποια στιγμή να φτάσουμε την Ιταλία και όλες τις άλλες μεγάλες ομάδες.....

From: Antil11
This Post:
00
148543.10 in reply to 148543.9
Date: 6/29/2010 6:30:57 PM
Antil Global B.C.
III.1
Overall Posts Rated:
138138
Μπορει να εχει ξαναακουστει παραπανω , αλλα και εγω ειχα στην ακρη του μυαλου να βαλω υποψηφιοτητα για την μεγαλη εθνικη , γεγονος κυριως επηρεασμενο απο το οτι δεν βγηκα ομοσπονδιακος τεχνικος στη νεων , οπου πολυ καλη δουλεια κανει τωρα ο λυγκας με την οποια βοηθεια του προσφερω εγω , μαθαινοντας συνεχως πραγματα , εξελισσοντας και την τακτικη μου στο ολο παιχνιδι αλλα και τον τροπο σκεψης γυρω απο αυτο...

Καλως ή κακως τα πραγματα εχουν οπως τα ειπε ο Kajabar(Γιαννης) , χωρις σωστο υλικο δεν μπορουμε να παμε ψηλα.... οσο σωστη τακτικη και αν παιζουμε... ο Lygas(Γιωργος) απο την αλλη εβαλα τα δυνατα του να συνεχισει την καλυτερη οργανωση του kavala44(Γιαννη) , και το πετυχε στο επακρο...

Εγω δεν θα ζητησω καμια αυτοκριτικη μιας και βλεπω τα πραγματα εκ των εσω , θα κανω μια προταση μονο , η οποια πιστευω θα εκτιναξει και θα αναδειξει τις ωρες δουλειας και αφοσιωσης στο παιχνιδι και στην κοινοτητα , ολων των προκατοχων...

Η προταση μου :

Μια βαση δεδομενων , on line , που θα εχουν προσβαση συγκεκριμενα ατομα , NT coach , NT u21 coach , και καποιοι scouter εμπιστοσυνης των ανωτερω που θα επομιζονται σε συνεργασια με τους coach και των managers την ενημερωση της...Καθε φορα που θα αλλαζει καποιος coach , θα ενημερωνεται απο τον αλλο , με τον κωδικο ( ο οποιος μαλλον θα ειναι αλλαγμενος ) και η δουλεια θα συνεχιζεται με μια συνεχομενη ροη...

η ολη διαδικασια γινεται μεσω Google , λεπτομερειες μαθαινω ακομα....

From: Pavl0s

This Post:
00
148543.11 in reply to 148543.10
Date: 6/30/2010 3:29:39 AM
Overall Posts Rated:
7373
ti na periexei i vasi dedomenon? tous paixtes ktlp? an nai tha xreiastoume plirofories apo database tou site