Sveiki, rinkėjai!
Esu Kirkas, apie komandą daug nenoriu pasakoti, nes nemanau, kad tai yra rinkėjų balsų skaičių nulemiantis veiksnys. Tiesiog pasakysiu, kad žaidžiu LBBL penktą sezoną, mano komandos pavadinimas Chicago "Bulls".
Pirmoji kadencija:10 sezonas) Kadangi paskutiniuosius du sezonus buvau Lietuvos U-21 treneris, tai jaučiu pareigą kažkiek papasakoti ką padariau, kas pavyko, o kas gal ir nevisai. Nors žinoma, tie, kurie sekė šį rinktinės ciklą, tai viską ir taip puikiausiai žinos. :) Išties pirmajame sezone komanda buvo nebloga, o ir rezultatai džiugino iki mačo su vengrais. Jų namų pranašumas, gynybos taktinė klaida bei nepajėgi priekinė linija neleido mums užimti pirmosios vietos grupėje, kas lėmė, jog patekome į labai stiprią grupę. Keltus tikslus tada įvykdėme - patekome į antrą etapą.
11 sezonas) Antrąjį sezoną lošėme paguodos turnyre, kur sau ir rinktinei kėliau aukščiausius tikslus. Reguliariajame sezone nepatyrėme nė vieno pralaimėjome (nugalėjome Vokietiją, Ispaniją), tačiau taškų santykis buvo mažesnis, tad užėmėme 5-ąją vietą iš 36. Pirmuosius du etapus praėjome gana lengvai, tačiau tada mums kliuvo serbai, kurių išvykoje nesugebėjo palaužti bei privalėjome baigti savo pasirodymą. Vienintelis pliusas, jog neblogai pasikėlėme reitingą, kas reikš, jog per Europos čempionato pirmajame etape gausime sąlyginai silpnesnius varžovus, nei anksčiau.
Bendrai) Savo darbą vertinti yra nelabai korektiška, tad to ir nedarysiu. Viską paliksiu spręsti jums. Tačiau galiu pridurti, kad rinktinės pasirodymu esu patenkintas.
Treniruotės:Tiesa, dar prieš eidamas į U21 trenerio postą sakiau, kad pagrindinis mano tikslas yra pagerinti vykdomas treniruotes, bendrauti su kuo daugiau žmonių, įtraukti juos į treniruotes bei pagyvinti U21 temą bei sudominti, kuo daugiau lietuvių rinktinės reikalais. Esu įsitikinęs, kad visi šie dalykai pavyko, o ypač paskutinysis, nes susidomėjimas U21 rinktine ir aktyvumas pastebimai išaugo. Kalbant apie treniruotes, tai anksčiau mūsų silpnybė visada buvo aukštaūgiai, tačiau dabar galiu pasidžiaugti, kad atsirado žmonių, nebijančių tų "bauginančių" C ir PF algų bei pasiryžtančių treniruoti Lietuvos jaunius. Džiugu, kad bent kiek aktyvesni jaunųjų talentų treniruočių procese pasidarė ir patys lietuviai, nors tai vis dar išlieka viena opiausių problemų.
Štabas:Tikrai nesu vadinamųjų štabų gerbėjas, nes nematau didelės naudos, nes nesėkmės atvėju galima atsakomybę nusipurtyti nuo savęs ir perkelti tai, kaip viso štabo ir panašiai. Tiesa, jeigu mane išrinks, tai du pagalbininkus tikrai turėsiu: Shawnas ir pupkiz. Nevadinu juos jokio štabo nariais ar panašiais skambiais epitetais, tačiau esant progai tikrai bus smagu išklausyti jų nuomonės, nes tai tikrai didelę mano pagarbą pelnę žmonės. Tikiuosi, kad jeigu mane išrinks, pavyks kažkiek panaudoti ir naująjį Shawno projektą su U21 duombaze. Daug nėra ką pasakoti, tiesiog linkas:
http://www.u21lietuva.puslapiai.lt/index.php?action=nauja.... Taip pat pasinaudodamas proga norėčiau, padėkoti visiems, kurie padėjo ir scoutinant žaidėjus ir bendraujant su kitais komandų savininkais: Shawnas, Melagis, Sigitukaz, Kazlėkas ir t.t.
Antroji kadencija:Iš tiesų norėčiau būti išrinktas antrai kadencijai, kad galėčiau pažaisti su savo treniruotais jauniais nuo 18 metų, nes dabar turėjau galimybę žaisti tik su Aukselio palikimu (nors paskutiniuosius du sezonus treniruoti šiuos žaidėjus padėjau aš).
Pagarbiai, Kirkas.
Last edited by Kirkas at 3/23/2010 8:04:34 AM