ברוכים הבאים לשלב שמינית הגמר גביע המדינה יש לנו 16 קבוצות טובות בשלב הזה וכמעט כל אחת עוד יכולה לקחת את הגביע ומה שמדהים זה שנשארו רק 3 קבוצות ליגת העל בשלב הזה
34 II hapoel NAFTA Juda GangStars II 20
שתי קבוצות ליגה 2 את יוני כולם מכירים אחת המועמדות לעליה לליגת העל גם העונה אחרי 2 עליות כבר ברפרטואר שלו נפטה קבוצה מוכשרת מאוד שעשתה לעצמה מנהג להגיע לשלב גבוהה בגביע וגם מצליחים לא רע בליגה בנתיים אני אבל אלך על הבית ויוני למרות ההחדה המפתיעה של נפטה את נובו של רני מליגת העל
13 II eagles Maccabi Nirman BC I 10
לא המשחק שרציתי זה בטוח נרי עם קבוצה מעולה ואומנם עונה שעברה הדחתי אותו מהגביע אבל זה היה מול המחליפים של המחליפים שלו והעונה נראה שהוא רוצה לעשות מעשה עידן ולעלות עם גביע לליגת העל אבל קודם בישביל זה הוא יצתרך לעבור דרך הבית שלי ואני לא הולך לתת משחק קל זה בטוח
52 III The Stingers elizur dov nemalim I 3
ניסן קיבל את אחד משני המשחקים שעל הנייר יותר קלים ויותר נחמדים לקבל בשלב הזה של העונה קבוצה סימפטית עם עונה מעולה בגביע אבל ניסן עם סגל עמוק צריך וגם יקח את המשחק וישאר אחת הפיבוריטיות לקחת את הגביע העונה לפחות בעני
16 II The Sunset Lions Haifa Leopards BC III 95
ניר החיפאי מול האריות הזהובות קבוצה שתמיד נמצאת בצמרת ליגה שניה ונותנת כל עונה ריצה יפה בגביע מול אחת הסינדרלות של הגביע העונה אני מצתער ניר אבל לדעתי פה האגדה תסתיים
28 II MastersOfChaos Macabi Haase II 40
אחד המשחקים היות מעניינים שיש לנו אומנם לא 2 קבוצות מהיותר ידועות בארץ אבל שתי קבוצות מוכשרות עם ריצה יפה בגביע וכמה משחקים טובים את הזה אני מיר מליגה 2.2 ואני יודע את כמות הכישרון שם בנוסף לביתיות מצד שני המאסטרים במובילים את אחד הבתים ב 2.4 ביחדם עם ואדים (עוד נחזור אליו) נראים טוב העונה כולל הדחה של אקס ליגת העל שאקטימאנס אני אהמר פה על ניצחון חוץ אבל גם ניצחון בית לא יפתיע אותי בכלל
15 II Akoah Israel art united I 1
זה המשחק שבישבילו שווה לראות את השמינית הזאת ארתור מול ערן והכח כל מילה מיותרת פה הכוח הדיח את חברו הטוב של ארתור כבר העונה דרור ומוביל את ליגה 2.3 משחק לא פשוט שלדעתי יקבע לא מעט על ידי הבדל גישה אבל את ארתור בבית לא מנצחים תשאלו את עידן
23 II Red Jerusalem Beer-Sheva Suns II 12
עוד משחק מעולה ואדים מוביל את הבית שלו ב 2.4 ירושלים מובילים את שלהם ב 2.2 והדיחו כבר את תומר מליגת העל ואדים גם הדיחו קבוצה קטנה מליגת העל שמועמדת לאליפות העונה שוטם של עידן אני אלך עם תחושת הבטן שלי ואגיד שהפעם לשקד יהיה קשה מדי מול החברה של ואדים
45 II Zoopl Dream Team N.B.A II 39
עוד משחק מעניין בין שתי קבוצות שנותנות גביע לא רע בכלל אני אהמר פה ראנדומלים לחלוטין על דרים טים
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain