Sveiki visi,
Kaip jau mane turbūt žinot daugiau mažiau visi, tai aš ZyZla, na tas pats kur daug zyzia

Šiaip padariau viską kiek galėjau dėl lietuvos bendruomenės ir atsiprašau, kad netekau GM galių, tad nebegalėsiu gynt Lietuvos bendruomenės. kadangi praradau galimybę rašyt naujienas, tai mano tolesni darbai su BB bus labai labai minimalūs, tai yra aš nebesirūpinsiu BB reklama ir projektais bei tikriausia paskutinį kart stengiuosi organizuot meet`ą. Šiaip gan keista dabar tiek laisvo laiko atsiradus, kai nereik atsakynėt į skype, sms bei bb-mail žinutes.
Tai yra gerų permainų gūsis visiems, kas mane laikė tinginiu, nevykėliu ir nevertu būti GMu.
Buvo tikrai malonu, juolab kai galima sakyt daugelio iš jūsų krikštatėviu teko būt, nes patvirtinau komandas ir leidau pradėt žaisti BB. Surinkau labai gerą BB-Lietuva komandą, kuri sėkmingai pakeitė didžiają dalį mano BB daryto vertimo (klaidos ir lėva sakinių struktūra, na nelituanistas aš gi), tad liekad gerose rankose... Įdomu koks jausmas kai Tyusas tau šefas, o ne tu jam

Taipogi kaip ateis diena, kai pagaliau sužinosiu, kaip BB atrodo be rėmėjo funkcijų, tikiuos ištvert pereinamąjį prisitaikymo laikotarpį.
Kitais žodžiais sakant: ZyZla, sveikas atvykęs į mirtingųjų luomą ~c(=
Pagarbiai,
Jūsų ex-GM
ZyZla
P.S. Prašau neberašyti man naudojantis skype ar sms žinutėmis.
Last edited by ZyZla at 1/12/2010 2:38:55 PM
ZyZla - ZyZlūnas ZyZlavotas ~c(=