Hm. BB resile da go ogranicat brojot na sedista vo Luxury Boxes na 50 i Courtside Seats na 500. Na tie timovi koi imaat poveke od 50 t.e 500 sedista, soodvetno, vo All Star vikendot ke im bidat iskornati visokot sedista. Pffff. A taman resiv da nadogradam sedista vo site kompartmenti, vklucitelno i ovie dva. Mene ke mi iskornat 23 Courtside sedista. :P I da, se smiluvale BB pa ke ni bidat refundirani sredstvata.
Dobra vest e deka nema da ima golemi shokovi so platite sezonava. BB resile da napravat MNOGU MALO namaluvanje na zgolemuvanjeto na platite. Pak hm. Jas sepak se shokirav koga denes doznav deka platata na Kristijan Ognjakovski od 89.000 sezonava ke bide skoro 150.000. UH!!! Loso. Ova mnogu malo namaluvanje izgleda e epten mnogu malo. Kaj mene vkupno zemeno, platite se zgolemija za 100.000. Ako ne gi prodadov Agraciado Huici (70k) i Gabriel Fereira (30k) zgolemuvanjeto ke bese 200.000, sto ke pretstavuvase skoro 100%. Loso, loso, loso. Mnogu golemi dilemi pred mene. Prasanjeto e sto pravime sega? Dali vo BB ke gledame edna slicna sema na prvoklasnite timovi: prva petorka igraci so plati 100k, a zamenite da bidat igraci sto se za 6ta liga?
Whatever.