BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ελληνικό Πρωτάθλημα

Ελληνικό Πρωτάθλημα

Set priority
Show messages by
This Post:
00
113541.1
Date: 9/27/2009 2:21:39 PM
Overall Posts Rated:
5050
Εγώ εδώ και 10 χρόνια περίπου παρακολουθώ ποδόσφαιρο (είμαι 15 ετών, από τα 5 μου παίζω βόλει και ως συνέπεια είμαι φίλος των σπόρ και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου). Αν και από τότε είμαι παοκτσής ποτέ δεν ήμουν φανατικός. Μετά την περσινή πορεία του ΠΑΟΚ άρχισα να ασχολούμαι πιο πολύ με την ομάδα. Αλλά αυτό που συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα δεν μπορώ να το ανεχθώ! Νομίζω πως κανένας που αγαπάει αυτήν την ομάδα δεν μπορεί! Δεν μπορείς κύριε Κάκο, Κύρκο, Λαμπρόπουλε να μην δείχνεις στον ΠΑΟΚ τον σεβασμό που του αρμόζει! Ας ανεχτώ την μέτρηση του άκυρου γκόλ του Παπαδόπουλου, αλλά κύριε Κύρκο και κύριε Λαμπρόπουλε δεν θα ανεχτώ την ακύρωση δύο γκόλ που ήταν ΚΑΘΑΡΑ. Και να σημειώσω κάτι, και στις τρεις περιπτώσεις οι ομάδες που ευνοήθηκαν ήταν από την Αθήνα. Σύμπτωση, δεν το νομίζω...

Υ.Γ.: Ναι, αφήνω καθαρά υπονοούμενα κατά της εύνοιας προς την Αθήνα...

This Post:
00
113541.3 in reply to 113541.2
Date: 9/27/2009 3:05:19 PM
Overall Posts Rated:
5050
Δεν το βλέπω έτσι. Το ότι είμαι παοκτσής δεν σημαίνει ότι αντιπροσωπεύω τους οπαδούς ''Ρετσίνα-Γυμνός-Θυρα 4 και δεν συμμαζεύεται'' που αναφέρεσαι εσύ. Απλώς δεν βρίσκω λόγο οι ομάδες της Θεσσαλονίκης να θεωρούνται δεύτερης ταχύτητας. Και προς θεού δεν θέλω να αρχίσει πόλεμος.

This Post:
00
113541.4 in reply to 113541.2
Date: 9/27/2009 3:12:22 PM
Overall Posts Rated:
1010
autin tin nootropia ama apovalloun oi apadoi tou paok isos ftasoun psila alla den ginete na tous vgei apo to mialo!poia nootropia!!auti tou oti den me noizei i omada alla exoume tous kaliterous opadous stin ellada!den me noizei an vgoume teleutaioi eimaste oi kaliteroi opadoi stin ellada den me noiazei an pesoume b ethniki eimaiste oi kaliteri!auti einai i nootropia ton perissoteron opadon tou paok!!!proti fora to akouo afto pou eipes alla den to theoro apithano!mai fora pou eixa paei thes/niki eixa mpei se ena taxi epiasa kouventa me ton taxitzi kai mou leei!AUTOI!!autoi einai treloi vazoun ena mpoukali sto dromo kai ama to rixeis sou ormane!eixane spasei to taxi enos sinadelfou tou prin 3 xronia!

This Post:
00
113541.5 in reply to 113541.4
Date: 9/27/2009 3:46:18 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Τάκη σε λίγο θα μας βγάλεις ζουλού βρε:)Στην Θυρα4 πάω χρόνια τώρα βλέπω τι γίνεται κ τι όχι.Δεν θα επεκταθώ στην συζήτηση ας παίζουμε μπάλα να νικάμε τίποτα παραπάνω.Για το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν χρειάζεται πολλά να πεις τα ίδια κ τα ίδια βλέπουμε χρόνια τώρα.Μπάλα να παίξεις πάλι δεν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα (παναθηναικος με κυράστα).Καλή εβδομάδα σε όλα τα παιδιά . Ρικι αν έρθεις Τούμπα έλα να σε πάω στην 4 μην μασάς δεν είναι έτσι όπως ακούγονται τα πράγματα.

This Post:
00
113541.6 in reply to 113541.5
Date: 9/27/2009 8:53:15 PM
Overall Posts Rated:
7979
εγω θα παρω τον rotondo κ θα παμε στην θυρα 4!!!παντως ricky μπραβο σου για την εκφραση κ την συνταξη που χρησιμοποιεις..για την ηλικια σου εισαι πολυ μπροστα..
δυο πραγματακια απο μενα
κοιτας πρωτα την ομαδα σου..
ναι υπαρχει θεμα με αθηνα για τον φετινο παοκ
λαος του παοκ....ευχη κ μερικες φορες καταρα για την ομαδα μας...

This Post:
00
113541.7 in reply to 113541.6
Date: 9/27/2009 9:38:09 PM
Green Devils B.C
II.2
Overall Posts Rated:
121121
Second Team:
Red Devils B.C
Einai thema nootropias. Proswpika an miliseis me ton kathena xwrista isws einai kai gamw ta paidia. Mesa sto ghpedo isws einai komple typoi oloi. Alla ektos ghpedou, sta peri3 yparxoun 100 atoma pou einai zoulou. Kathe omada exeis tous zoulou tis gianni mou... kai emeis mathainoume gia ena maxairwma pou skotwse to palikari stin lavriou alla tetoia skinika paizoun kathe kyriaki sxedon -se mikroteri klimaka sinithws-

Proswpika eknevrizomai me ton ilithio topikismo twn Ellhnwn pou einai idios 3500 xronia twra.... kai synexws an deis tin istoria mas paei pisw san lao,alla emeis sinexizoume .... Sto podosfairo fenetai poli entona. Kai den milaw mono gia simperifora Boreiwn pros Notious alla kai to antitheto. Exw tsakwthei me anthrwpo epidi fonaze Bou-Bou-Boulgaroi para poli asxhma.
Epidi den gamane merikoi de tha 3espane legontas oti malakia tous katevei pou prosvalei aima progonwn mou.
Opote an exoume kontra Boreiwn - Notiwn edw tha malwsw me arketous sigoura....Aderfia eimaste oloi re, niwste...

I love this game!
This Post:
00
113541.9 in reply to 113541.8
Date: 9/28/2009 8:25:37 AM
Overall Posts Rated:
00
xaxaxaxa

This Post:
00
113541.10 in reply to 113541.9
Date: 9/28/2009 10:55:44 AM
Overall Posts Rated:
7676
Παιδια δυστυχως αυτο ειναι το επιπεδο μας αυτη και η νοοτροπια μας...Πολλοι απ αυτους φυσικα και δεν πανε για να δουνε το ματς αλλα για να πλακωθουν στο ξυλο..Μαχες σε εναν ατελειωτοπολεμο ειναι καθε κυρικακη..και φυσικα ολο αυτο υπαρχει και συντηρειται απο κοινωνικες συνθηκες,κρατος,ΜΜΕ..Τα παραδειγματα ανεγκεφαλιας ειναι ατελειωτα για να λεμε αυτα..Εχω βρεθει σε αγωνα με το περιστερι περσι στι ιβανωφειο που υπηρχαν 20 αστυνομικοι ντυμενοι περιστεριωτες για να προκαλεσουν.Δεν υπαρχει δικαιολογια.Ηταν εποχες Δεκεμβρη και φυσικα τους βολευε σε μια ταταμενη κατασταση να σπειρουν κι αλλο φοβο.Μ αυτο κυβερνανε.Απο κει και περα ειναι λογικο ο καθε χολωμενος απο την ζωη να θελει καπου να ξεσπασει και παιρνει φυσικα εναυσμα απο τιτλους εφημεριδων για στημμενα.ασεβειες προς τον λαο,προβοκατσιες κλπ..Εαν θελουμε να εξυγιανθουμε σιγουρα μπορουμε να το κανουμε(γιατι σε χρονια λοιμωξη ειμαστε χρονια)θελουμε ομως νομιζετε?

This Post:
00
113541.11 in reply to 113541.10
Date: 9/28/2009 1:04:23 PM
Overall Posts Rated:
5050
Εθνικέ μου κόουτς, 4 δεν μπορώ να έρθω (ο μπαμπάς μου όντως είναι Αρειανός, όπως λέει και το γνωστό σύνθημα του Άρη, και μου περιορίζει αυτό λίγο το γήπεδο) αλλά δεν πειράζει. Έπεισα τον μπαμπά μου να βάλουμε νόβα για να βλέπω την ΠΑΟΚΑΡΑ. Και όταν (και αν θελήσω) μεγαλώσω το παιδί μου θα το πηγαίνω στην 4 για να του μάθω τρόπους προς αποφυγήν στο γήπεδο χαχαχα...