Magyarország
Użytkownicy:1068
NT Ranking:23
Selekcjoner:bragalyi (HUN_NT_COACH)
Tydzień temu pisałem że rozpoczynamy decydującą walkę o awans do Mistrzostw Europy.Dzisiaj powinienem napisać to samo tylko do potęgi;)
W naszej grupie szanse awansu ma jeszcze ciągle aż pięć drużyn i walka pewnie będzie trwała do ostatniej kolejki.Polska jest liderem grupy ale to jeszcze nie oznacza że spokojnie awansujemy,bo dwóch najtrudniejszych rywali dopiero przed nami.
Sytuacja jest o tyle trudna że Węgrzy aby mieć jeszcze szansę na awans nie mogą z nami przegrać...Co to może oznaczać już po meczu z Anglią wspominałem...Zresztą wyspiarze są w podobnej sytuacji a że ostatni mecz grają z Węgrami dlatego też mogą ostro powalczyć z Izraelem...Może się jeszcze wiele wydarzyć...
Moim marzeniem jest abyśmy ostatni mecz w grupie z Izraelem grali już o pietruszkę.A żeby tak było musimy w poniedziałek pokonać naszych bratanków.
To będzie nasz pierwszy wspólny mecz w historii BB.
Węgrzy dysponują naprawdę bardzo silnym i wyrównanym składem.Do największych gwiazd można zaliczyć:C
(6006223),C
(4827085),SG
(2372521),SG
(4827347)Dobrą dla nas wiadomością jest to że w kadrze Węgrów dwóch wartościowych zawodników jest połamanych a średnia forma nie jest jakaś miażdżąca...
U nas forma też nie powala.Co gorsza trzech graczy z pierwszej piątki ma ledwo porządną formę...Zmusza to nas do pewnych roszad w składzie ale mam już koncepcję jak to zrobić.Mam nadzieję że nie odbije się to na grze naszego zespołu.
Oby jeszcze jutro obyło się bez kontuzji bo może być problem...Ale jestem dobrej myśli.
Czekam z niecierpliwością ale i nadzieją na poniedziałkowy mecz i chciałbym abyśmy tuż po nim wspólnie mogli cieszyć się z awansu do Mistrzostw Europy:)
Oczywiście proszę was w tym wątku o dyskusje i sugestie dla mnie-co,jak,gdzie i kiedy;)
Zapraszam wszystkich na poniedziałkowe popołudnie i trzymajmy kciuki za naszych chłopaków.
Przypominam o typerku
(94819.1)i konkursie na mecze reprezentacji
(96192.1)