BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [U21] Sezona 64

[U21] Sezona 64

Set priority
Show messages by
This Post:
22
323314.4 in reply to 323314.3
Date: 03/28/2024 04:43:32
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
587587
Second Team:
Berlin BC
Kaj pa pogled naprej?

Sedaj nas čaka zares težka, morda že kar odločilna, tekma z reprezentanco Finske. Še naprej nas pesti poškodba podkapetana Obrstarja, pri kateremu je zelo vprašljivo kakšna bo pripravljenost pred ponedeljkovim obračunom.. Ampak vseeno verjamem, da bodo ostali fantje stisnili in se potrudili tudi zanj. V kadru imamo seveda dovolj igralcev, ki lahko v vsakem trenutku stopijo na teren ter prispevajo k naši igri in ne dvomim, da bomo našli primerno kombinacijo, da tudi v ponedeljek zastopamo barve naše države tako kot se spodobi.

Seveda vabljeni prav vsi k ogledu tekme ter seveda na naš discord, kjer bomo tekmo še bolj podrobno poanalizirali ter pokomentirali

LP

This Post:
55
323314.5 in reply to 323314.4
Date: 06/06/2024 09:25:54
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
587587
Second Team:
Berlin BC
Pozdravljeni!

U-21 sezona je za nami - po dolgem času nam je uspela uvrstitev v 2. del tekmovanja, a kljub vsemu ima sezona grenak priokus - imeli smo izjemno močno reprezentanco, ki pa žal ni mogla pokazati vsega, kar zna in zmore. Kot je že v navadi, smo bili uvrščeni v izjemno težko skupino, kjer je poleg najboljše reprezentance sveta Francije, imela izjemno generacijo tudi ekipa Finske, ki nas je tudi prisilila, da smo že v rednem delu tekmovanja porabili kar nekaj nabojev (entuziazma), kar je pomenilo, da smo drugi del začeli v izjemno prodrejenem položaju.. tam smo nato sicer dosegli eno zmago, kar pa je veliko manj od pričakovanj pred sezono - želeli smo si namreč minimalno nastop na svetovnem prvenstvu, ki pa bo na žalost moral še nekaj časa počakati..

Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem trenerjem, ki so izjemno skrbeli za naše mlade reprezentante!

sensiman (Ljubljana Fat Cats) - poskrbel za vrhunski trening in priprvljenost nosilca igre pod košem, Nejca Petraša

guchy (Telički) - pri 20 letih kupil Daliborja Ratkoviča ter Elvisa Rusa in za oba lepo redko skrbel pri pripravljenosti, odigrala sta zares pomembno vlogo v tej sezoni.

Bradinho (KK Kračevo) - Boštjan Novelli in Matej Obrstar sta bila med najvišjimi po TSP-ju v naši ekipi in vrhunsko trenirana, sedaj pa se v klubu borita tudi za narpedovanje v SKL!

trkotrko13 (Kamnica Tigers) - Darko Dernik ter Miro Guštinčič sta večino sezone skrbela za organizacijo in gradnjo našega napada.

leco (Slovenia Suns) - Franc Satler je sezono končal z najvišjim TSP-jem v naši ekipi, obenem pa je absolutno eden bodočih superzvezdnikov naše članske reprezentance in brez dvoma bo sledil stopinjam Kostje Srneca.

Verdnik (KK Vuhred) - Andraž Juričinec je še eden v vrsti zares izjemno treniranih posameznikov, ki je bil sicer bolj specialist za notranje taktike in s to smolo, da se je za pozicijo v 1. postavi boril v zares močni generaciji - pri marsikateri pred tem bi bil nosilec igre.

ElvedinElvedin (KK Audi II) - Luka Kroflič je nekako že kar prototip treninga pri Audiju, ki redno skrbijo za izvenserijske igralce za igro pod koš in Luka ni bil prav nič drugačen! Vedno znova je užitek voditi takšne igralce v U-21 ekipi.

Varjo (BC Vršaci) - Marko Kukovica in Mišo Šušteršič sta še dva igralca, ki sta nekako "trpela" zavoljo res močne generacije - v marsikateri drugi, bi igrala eno glavnih vlog, tokrat pa sta potrpežljivo čakala na svoje priložnosti in predvsem Marko jo je zares neverjetno izkoristil v naši edini zmagi v drugem delu, proti Bosni, ko je dosegel kar 31 točk!

Ketera (Straški nadobudneži) - Kaj reči? Eden najboljših U-21 trenerjev, ki je v preteklosti poskrbel že za kar nekaj "legend" naše U-21 košarke, tokrat v rokah drži Maksimiljana Dobriloviča, ki ima vse predizpozicije da postane najboljši U-21 igralec vseh časov! V izjemno močni generaciji je kljub 20 letom proti koncu sezone, začel prevzemati tudi vlogo v 1. postavi, kar je zares neverjeten dosežek.


Skratka, zahvala tudi tujim trenerjem, ki so skrbeli za nekaj naših talentov, a ker verjetno našega foruma ne bodo brali, tokrat ne bom vseh našteval poimensko.

V novi sezoni bomo znova naskakovali tolažilni turnir, kjer je edini cilj zopet zmaga in gostitev domačega EP-ja.

LP